Nerde kalcam ben ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Kızlar günaydın,
Bu akşam eski işyerimden arkadaşlarla iftara çıkcaz
Bende köyde oturuyorum normalde ama iftara çıkcağımız için akşam 18.30 dan sonra köye arabam yok
Mecburen merkezde kalmam gerekiyor
Merkezde tek akrabam halamlar var
Dün halamı aradım haber vermek için oda kızım ben köydeyim evde kızlar var dedi kuzenler için
2 tane kuzenim var biri iyi de diğeri çok değişik
Ünv. daha geçen sene gitti ama bi havalar bi havalar...
Sinir oluyorum bu hallerine
Geçenlerde beni kalmaya çağırdı kelebek abla nolur gel gel diye bi gittim kız akşam 10 da eve geldi
Sonra ben gidince hep arkadaşlarıyla konusuyo beni yok sayıyo
Her neyse bugün sabah da instagram da kuzenm history de brişeylşer paylaşmış
Yakın arkadaşı onlara kalmaya gitmiş o kızda çok suratsız geçen karşılaşmıştık meraba hoş geldin falan dedim ağzının ucuyla hoşbulduk dedi
Bende bu sebeplerden ötürü bu akşam kızlara ben size kalmaya gelcem desem sanki içten içe off ya kelebek abla gelecekmiş ne güzel biz bize olacaktık falan demelerini istemiyorum
Bu işyerinden ayrılan bi abla var aramız çok iyi birkaç sefer onlara gittim kalmaya annesi ve o bana çok iyi davranıyolar halamdan daha rahatım onlarda
Ama babası ve abisi var onlarda işleri gereği genelde geceleri yola gidiyo
Kızlar şimdi siz olsaydınız nerde kalırdınız ?

Dediğim gibi halam gitsem sanki kızlar benden rahatsız olacak gibi hissediyorum diğer ablaya gitmek daha makul geliyor ama onlarada ayıp olur mu sizce emrivaki gibi ?
Kaldım ortada

Ya zaten iftar sonrası gider uyursun büyütme bukadar elalemin evi daha rahat olabilir ama daha güvenli değil bence...
Sadece kuzenimin benden rahatsızlık duyma düşüncesi beni rahatsız ediyor
Arkadası olmasa neyse ne de arkadaşı da olacak ya o yüzden çekiniyorum

Kuzenle arkadaşının başında oturmayacaksınız ya sabaha kadar, onlar takılsn bildiği gibi, halaya gitmek en mantıklısı.
Bu kadar ince düşünmeyin bir de rahatsız olacak bilmem ne diye, biraz rahat olun.:)

Gitmek mecburiyetinde değilsiniz.
Kalma ihtimaliniz olan insanların sizden rahatsız olacağını düşünmüşsünüz ama daha çok siz onlardan rahatsız gibi gözüküyor burdan.
Bu durumda olunca bende rahatsız oluyorum evet
Gitmeye bayılmıyorum mecburiyetten gitcem zaten
Neyse bana halamların yolu göründü :)

ben arkadaşımda kalırdım sanırım, daha önce kalmışsın zaten tanıdık bildik insanlar, davet de etmişler,
sıkıntı olmaz.

Tamam işte ben de onu diyorum.
Bir yerde kalma mecburiyetim varsa,oraya gitmem.
İftara gitme gibi bir mecburiyet yoksa yani?
Gitmemek olmaz o kadar plan yaptık sanırım bu durumda da mecburiyet olmuyor halama gitmek
Onu anlatmaya çalıştınız yanlış anlamadıysam :)

Ben kimsede kalmaZdım taksi çağırır evime giderdim. Taksi de mi yok sanki? Bitaksi var Ataksi var. Var da var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…