Nerde tanistiniz?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Iyi aksamlar herkese aranizda 30unu gectikten sonra evlilik yapan var mi varsa eslerinizle nasil tanistiniz? Ya da ikinci evliligini yapip mutlu olan var mi? Benim ilk evliligim biteli 3 sene oldu yas 32, yurtdisindayim taniscak bir ortamim yok. Evlenip napcaksiniz demeyin, yalnizlik duygusu ve korkusu cok kötü bir sey. Yalnizlik daha iyi demeyin cünkü bu herkesin yasadigi cok normal bir korku. Yuva kurabilmek icin neler yapmaliyim?

kısmetse gelir hintten yemenden kısmet değilse ne gelir elden. bu dertten müzdarip çok kişi var kimi üniversitede kimi işte kimi arkadaş çevresinde kimi internette kimi aracı görücüyle buluyor. çok farklı hikayesi olan var mıdır bilmem. bulamayan da bulamıyor. bazısı da bulup kaybediyor. bazısı uğraşıyor arıyor olmuyor bazısının ayağına geliyor. nasipte ne varsa o yaşanıyor.

Bende eşimde sağlıkçıyız aynı hastanede sünnet yaparken tanışmıştık ayrıca ikimizinde ikinci evliliği 5 yıl oldu çok ama çok mutluyuz yani boşandıktan sonra insanın kaderi hem kötü gitmiyor değişebiliyor anlaşabildikten sonra evlilik çok güzel birşey bence Rabbim bütün bekarlara hayırlı eş hayırlı yuva nasip etsin inşallah.

2. Evliliğimi yaptım ben 34 yaşında 2 yıl oldu evleneli bi arkadaşım internet üzerinden tanıştırdı bizi eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ufak tefek sorunları görmezden geliyoruz iyikilerimin mimarı diyorum eşim için rabbim herkese hayırlı bir eş nasip etsin yalnızlık çok zor

Amin. Kac yasinda ikinci evliliginizi yaptiniz? Su an calismiyorum belki calissam farkli kisilerle tanisirim

İnstagramdan tanışmıştık yıllar önce ben çok beğenip eklemiştim nasılsa cevap gelmez diye öyle konuşmaya başladık yakınmışız oldu bir şekilde
Begendigim öyle biri yok su an cok önceden begendigim biri vardi tanidik bakiyorm bazen profiline hala bekar ama yazmam asla:)

Benim biriyle tanistircak arkadasimda yok su an, yasitlarimin bir cogu evli zaten.

Ayrica bunalimdan dolayi cok saldim kendimi ne kiyafetime ne sacima basima özen gösteriyorum belki bu da bir etkendir kimsedle tanismamamda

Benim biriyle tanistircak arkadasimda yok su an, yasitlarimin bir cogu evli zaten.
Beni tanıştıran arkadaşımlada internette tanışmıştık sonra yakınmışız görüşmeye başlamıştık oda sevgilisini internetten tanımış sevgilisinin arkadaşıydı eşim onlar ayrıldı biz evlendik Farklı şehirlerde olmamıza rağmen 3 yıl çıktık eşim hiç evlenmemiş bu arada

Bu siteden bile geçen gün biri yazmıştı belki düzgün belki ciddi ama bana göre mi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…