- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bilincaltinin gucu kitabini rica etsem okur musunuz..Bende ağustosun 3de 2.ci evliliğimi yaptim 4 gün sonra ufacık nir nedenden dolayı ayrıldık yani insan bazen mutlu olmayı haketmiyor en azından ben
Ismi murat mi:)))Bu siteden bile geçen gün biri yazmıştı belki düzgün belki ciddi ama bana göre mi değil
İsmini bilmiyorum canım zaten direkt olmaz dedim kullanıcı adı pirahenIsmi murat mi:)))
Hii bana atilan nick farkli idi kendini fln tanitmis da ondan soruyorum. Kk tarihinde ilk kez boyle bir mesaj aldim ama yaygin sanirimİsmini bilmiyorum canım zaten direkt olmaz dedim kullanıcı adı pirahen
Ben de ilk defa aldım ama çok oluyormuş burda birkaç kişiden daha duydumHii bana atilan nick farkli idi kendini fln tanitmis da ondan soruyorum. Kk tarihinde ilk kez boyle bir mesaj aldim ama yaygin sanirim
Hii bana atilan nick farkli idi kendini fln tanitmis da ondan soruyorum. Kk tarihinde ilk kez boyle bir mesaj aldim ama yaygin sanirim
Yapabilirsiniz bunu. İnstadan filan çok hayır beklemem de, mesleğimle ilgili face gruplarına yorum yapınca mesaj atan meslektaşlarım oluyor.Sosyal medyada biraz daha mi aktif olsam diyorum ben hic resim falan paylasmam. Belki oralardan görüp begenen olur ya da tanidiklardan falan biri birine gösterir
Okudun sen heralde tavsiye ettiğine göreBilincaltinin gucu kitabini rica etsem okur musunuz..
4 gun sonra ayrilik mi? Tanimadan mi evlendiniz? Kavga sebebiniz neydi?Bende ağustosun 3de 2.ci evliliğimi yaptim 4 gün sonra ufacık nir nedenden dolayı ayrıldık yani insan bazen mutlu olmayı haketmiyor en azından ben
Nasil tahmin ettiniz? Ve nedir bu terslikOkudun sen heralde tavsiye ettiğine göre
Kod adı halis niyetli Murat ise, aynı kişi bana da mesaj attıIsmi murat mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?