Nerde tanistiniz?

Biz onunla bir mekanda tanışmıştık. Üstelik nişanlımın kendi mekanı.
Benimde ikinci evliliğim olacak inşallah.
Şu an için her şey çok güzel.
Ama inanın bu işlerin bir adresi yok. Hiç olmayacak bir zamanda çıkmıştı benim karşıma.
Siz kac yasindasiniz? Müsteri olarak mi gitmistiniz? Ben bosandiktan sonra cok degistim icime kapandim biriyle göz göze gelsek bile kafami ceviriyorum kendime bakmiyorm hic artik birini etkileyecek havam yok artik sanki :(

Siz kac yasindasiniz? Müsteri olarak mi gitmistiniz? Ben bosandiktan sonra cok degistim icime kapandim biriyle göz göze gelsek bile kafami ceviriyorum kendime bakmiyorm hic artik birini etkileyecek havam yok artik sanki :KK43:
Evet :D
Aslında hep gittiğim bir yerdi. Ama ortak tanıdıklarımız da vardı.
Bende boşandıktan sonra bir daha asla evlenmem dediğim bir zamanda çıktı karşıma. Daha bir ay yeni olduğunda bana evlenme teklifi etti :)

Erkek üye mi ya da bir üyenin tanidigi bekar bir erkek mi size önerildi?
Bir defasında bir üye abisi için sordu,
Geçen gün biri google aramalarda yorumlarımı görüp üye oldugunu falan söyledi kendini tanıttı kısaca baya tüm gün sayfamı inceledi ben yöneticiye yazdım erkek var diye yolladılar

Kuzenimi şimdi karısı olan kızla arkadaşları tanıştırdı

Bizim işyerinde bir eleman sevgilisinden ayrılmış şimdi bana yazıyor😂😂😂

Tanıdığım bir kadın 4 yıl önceki patronuyla evlendi. O zaman bu ablamız adama kesikmiş ama adam nişanlıymış sanırım. Adam evlenmiş, boşanmış, tekrar bekar kalınca bu ablamızı aramış😶

Bizim işyerinden bir arkadaşım beni arkadaşıyla tanıştırdı çok iyi herifti ama ben elektrik alamadım😁

Asıl tavsiyem bu küçük, şirin tatil beldelerinde tatil. Çeşmeye bir gittim herkes herkesi kesiyor arkadaş😶 Bekarsanız Bodrum olur, Çeşme olur durmayın gidin😍

Kuzenimi şimdi karısı olan kızla arkadaşları tanıştırdı

Bizim işyerinde bir eleman sevgilisinden ayrılmış şimdi bana yazıyor😂😂😂

Tanıdığım bir kadın 4 yıl önceki patronuyla evlendi. O zaman bu ablamız adama kesikmiş ama adam nişanlıymış sanırım. Adam evlenmiş, boşanmış, tekrar bekar kalınca bu ablamızı aramış😶

Bizim işyerinden bir arkadaşım beni arkadaşıyla tanıştırdı çok iyi herifti ama ben elektrik alamadım😁

Asıl tavsiyem bu küçük, şirin tatil beldelerinde tatil. Çeşmeye bir gittim herkes herkesi kesiyor arkadaş😶 Bekarsanız Bodrum olur, Çeşme olur durmayın gidin😍
Adam boşa dememiş "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim" :21:

Iyi aksamlar herkese aranizda 30unu gectikten sonra evlilik yapan var mi varsa eslerinizle nasil tanistiniz? Ya da ikinci evliligini yapip mutlu olan var mi? Benim ilk evliligim biteli 3 sene oldu yas 32, yurtdisindayim taniscak bir ortamim yok. Evlenip napcaksiniz demeyin, yalnizlik duygusu ve korkusu cok kötü bir sey. Yalnizlik daha iyi demeyin cünkü bu herkesin yasadigi cok normal bir korku. Yuva kurabilmek icin neler yapmaliyim? :KK43:
tr de o kadar çok erkek varki, yutdışına gitmek isteyen:)

Nasil yani sosyal medyadan? Arkadaslarin atkadaslarindan falan mi? Ya da hic tanimadigimiz bir sayfada yorumlarda fotografini begendimiz kisiler falan mi?
Ben evliyim bu konuda pek bilgim yok. Sosyal medyadan tanışmadım eşimle. Arkadaslarımın çogu tanışıyor evleniyor

:eğlence: bu işler kısmet diyeceğim bende , mesela abim var inanılmaz iyi bir insan bekar ama evlenecek kız bulamıyor malesef , çok çevresi falan da yok kızlarla samimiyeti yok derken bekliyoruz öyle .
Vardır bir yerde nasip ama nerde 🤦‍♀️ sizde daha sosyal olun ,kendinize bakın ,arkadaş çevresi edinin.

Biz MSN de tanıştık 2009da. 3sene arkadaştık :) 2012ekimde sevgili olduk 2017ocakta evlendik.

Ya çok Üzüldüm o ufacık sebep neydi
Eski sevgilim msj atmisti nisanlaniyorum nişanlandığı kişi en yakin arkadaşım teşekkür ederim senin sayende tanistim nisanima beklerim dedi bende buna istinaden bende nedemek bende agustosun 3de evleniyorum bende beklerim demistim eşim bunu bir arkadasim vasitasiyla ogrendi ki kesin ve net bir dille uyarmisti ne olursa olsun ona msj atarsan affetmem demisti bana göre bu msj misilleme doğal bisey ona göre hala ona karşı bisey hissediyorum saniyor bu yani sebep

Back
X