- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi melankolik_24
2 yıl önce sektör değiştirdim ,yeni iş yerimde tanıştık ,üstelik benden 15 yaş küçük ,kursa ,spora vs gidin bazı hobiler edinin kısmetse olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek üye mi ya da bir üyenin tanidigi bekar bir erkek mi size önerildi?Bu siteden bile geçen gün biri yazmıştı belki düzgün belki ciddi ama bana göre mi değil![]()
30 yaşımda yaptım ikinci evliliğimi çalışmasanda hiç ummadığın zamanda çıkar karşınaAmin. Kac yasinda ikinci evliliginizi yaptiniz? Su an calismiyorum belki calissam farkli kisilerle tanisirim
Siz kac yasindasiniz? Müsteri olarak mi gitmistiniz? Ben bosandiktan sonra cok degistim icime kapandim biriyle göz göze gelsek bile kafami ceviriyorum kendime bakmiyorm hic artik birini etkileyecek havam yok artik sankiBiz onunla bir mekanda tanışmıştık. Üstelik nişanlımın kendi mekanı.
Benimde ikinci evliliğim olacak inşallah.
Şu an için her şey çok güzel.
Ama inanın bu işlerin bir adresi yok. Hiç olmayacak bir zamanda çıkmıştı benim karşıma.
EvetSiz kac yasindasiniz? Müsteri olarak mi gitmistiniz? Ben bosandiktan sonra cok degistim icime kapandim biriyle göz göze gelsek bile kafami ceviriyorum kendime bakmiyorm hic artik birini etkileyecek havam yok artik sanki![]()
Bir defasında bir üye abisi için sordu,Erkek üye mi ya da bir üyenin tanidigi bekar bir erkek mi size önerildi?
Adam boşa dememiş "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim"Kuzenimi şimdi karısı olan kızla arkadaşları tanıştırdı
Bizim işyerinde bir eleman sevgilisinden ayrılmış şimdi bana yazıyor
Tanıdığım bir kadın 4 yıl önceki patronuyla evlendi. O zaman bu ablamız adama kesikmiş ama adam nişanlıymış sanırım. Adam evlenmiş, boşanmış, tekrar bekar kalınca bu ablamızı aramış
Bizim işyerinden bir arkadaşım beni arkadaşıyla tanıştırdı çok iyi herifti ama ben elektrik alamadım
Asıl tavsiyem bu küçük, şirin tatil beldelerinde tatil. Çeşmeye bir gittim herkes herkesi kesiyor arkadaşBekarsanız Bodrum olur, Çeşme olur durmayın gidin
![]()
Insallah canim.30 yaşımda yaptım ikinci evliliğimi çalışmasanda hiç ummadığın zamanda çıkar karşına![]()
Bodruma gitcek imkanim yok su an malesef:)Adam boşa dememiş "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim"![]()
tr de o kadar çok erkek varki, yutdışına gitmek isteyen:)Iyi aksamlar herkese aranizda 30unu gectikten sonra evlilik yapan var mi varsa eslerinizle nasil tanistiniz? Ya da ikinci evliligini yapip mutlu olan var mi? Benim ilk evliligim biteli 3 sene oldu yas 32, yurtdisindayim taniscak bir ortamim yok. Evlenip napcaksiniz demeyin, yalnizlik duygusu ve korkusu cok kötü bir sey. Yalnizlik daha iyi demeyin cünkü bu herkesin yasadigi cok normal bir korku. Yuva kurabilmek icin neler yapmaliyim?![]()
Evet biliyorum ama onlara güvenemem ki benim icin mi evleniyor yoksa yurtdisi icin mi evleniyor diyetr de o kadar çok erkek varki, yutdışına gitmek isteyen:)
Nasil yani sosyal medyadan? Arkadaslarin atkadaslarindan falan mi? Ya da hic tanimadigimiz bir sayfada yorumlarda fotografini begendimiz kisiler falan mi?Kısmet bu işler ama herkes sosyal medyadan evleniyor artık.
Ben evliyim bu konuda pek bilgim yok. Sosyal medyadan tanışmadım eşimle. Arkadaslarımın çogu tanışıyor evleniyorNasil yani sosyal medyadan? Arkadaslarin atkadaslarindan falan mi? Ya da hic tanimadigimiz bir sayfada yorumlarda fotografini begendimiz kisiler falan mi?
Ya çok Üzüldüm o ufacık sebep neydiBende ağustosun 3de 2.ci evliliğimi yaptim 4 gün sonra ufacık nir nedenden dolayı ayrıldık yani insan bazen mutlu olmayı haketmiyor en azından ben
Eski sevgilim msj atmisti nisanlaniyorum nişanlandığı kişi en yakin arkadaşım teşekkür ederim senin sayende tanistim nisanima beklerim dedi bende buna istinaden bende nedemek bende agustosun 3de evleniyorum bende beklerim demistim eşim bunu bir arkadasim vasitasiyla ogrendi ki kesin ve net bir dille uyarmisti ne olursa olsun ona msj atarsan affetmem demisti bana göre bu msj misilleme doğal bisey ona göre hala ona karşı bisey hissediyorum saniyor bu yani sebepYa çok Üzüldüm o ufacık sebep neydi