Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum işin içinden çıkamadığım bir derdim 17 yaşında ilk görüşmeye başladığım biriyle evlendim küçük yaşta.Geçimsizlik şiddet yüzümden ayrıldık.Kabus gibi günlerdi masada tuzluk yok diye döven bir kişiydi 2 çocuğum oldu 2.çocuğuma hamileyken ayrildim kendisi askerde birini bulmuş çünkü.Hayatima devam ettim çocuklarımla.Bu süre zarfında cocuklarini bir kere bile görmedi kimseyi sevemedim okadar çok cektirdiki her erkeği öyle olacağı düşüncesi vardi sonra biriyle tanıştım sevdiğini düşündüm 1sene arkadaş 1ayda sevgili olduk farklı şehirler sebebiyle buluşmadık hiç ve ayrıldık.Ayrildiktan sonra çok kötü zamanlar geçirdim onsuz hayat yokmuş gibi yalvardım ağladım ulaşmaya çalışdıkça hep beni tersledi hayatım berbatken eski eşimin velayet davasi açmasıyla cocuklarim ona verildi yani şöyle anlatayım yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum aklım hep çocuklarda alamiyorum görüş gunlerindede vermiyordu çaresiz kaldim sonra enes diye biriyle tanıştım çalıştığım yerde o ulaşılması zor biri bir sürü kizin onun için neler yaptığını ama yüz vermediğine bizzat şahidim gayet hoş saygın güçlü karekterli biri sonra arkadaş olduk bana sürekli eski sevgilime hissettiğim duygularımın takıntı olduğunu vede yanlış yapıyorsun diye nasihatlar veriyordu üzgünüm çocuklarım yok o eski sevgilim yüzünden olduğunu zannediyordu birgün oğlum aradı babasının ilgilenmediğini mutlu olmadığını kardeşinin sürekli ağladığını söyledi okadar kötü oldum ki enesle bu durumu paylaştım sana yardim edebilirim şu durumda edemem çünkü çocuklarının üstünde hiç bir hakkım yok sana karşı duygularımı biliyorsun benimle evlendiğinde şartların uygun bulunduğundan alırsın dedi daha evlenmeden aldık bir şekilde çocukları buraya kadar hersey normel eski sevgilime arkadaş olduğumuz zamanda msj attığımda kızdığı ve kıskandığı için sozlendigimizde ona bir kere bile msj atarsan affetmem dedi olay şöyle birgün oturuyorum eski sevgilim sürekli zaten kiz arkadaşlarıyla benim canımı yakmak için resimlerini atardı ogün msj atti sana cok teşekkür ederim sayende nisanlandigim kizla tanıştım nişanıma beklerim dedi bende msjima istinaden bende agustosun 3de evleniyorum bende seni beklerim dedim ve engelledim hepsi bu bu konuşmayı bir arkadaşımla paylaştım paylaşmaz olaydım.4 gün öncesi 2.evliliğimi gerçekleştirdim hersey cok güzel evlendiğimiz gece eşim hersey üst üste geldi bana şans tanımaya fırsatın bile olmadi bugün evlendik diye birlikte olmak zorunda değiliz zamanla kafandaki problemlerden arınıp benim olmanı dört gözle bekliycem dedi hiç dokunmadı o gece aradan sadece 3 gün geçti bir gece içmiş ayakta durucak hali yok hiç içmez normelde benim arkadaşım eski sevgilimle msj attigimi söylemiş bunu kaldıramadı o gece ipler koptu hala onu seviyorsun onu istiyorsun onda olup bende olmayan şey ne diye üstüme geliyor dedimki ickilisin sonra konuşalım o olsaydı böyle davranmazdın diyip öpmeye çalıştı geri çekilince iyice sinirlendi belki içkinin verdiği cesaretle birlikte olduk evet baştan istemedim ama öyle naiftiki bıraktım kendimi ona ilk defa o gece birseyler hissettim ona karsi sabah kalktigimda tabi ickinin etkisi geçmiş çoktan gitmiş msj atmış başkasını seven benim kurallarıma uymayan sözünü tutmayan biriyle evli kalamam akşam seni evde görmek istemiyorum seninle evlenmek bir hataydı yazmış dunyam başıma yıkıldı ve annemlere geldim şuan hiç bir sekilde affetmiyor bukadar küçük bir hatanın evliliğimi yikicagini düşünmedim neyapmaliyim sizce?Yazım yanlışları için özür diliyorum...