Nerde yanlış yapıyorum

Cok sevdigim biriyle evlendim ve 10 ay sevismedigimi hayal dahi edemiyorum insan cok sevince sevismekte ister haliyle tutup beni doktora gotursun diye beklemem hemen cozup bir an önce kavusurum. Bu aylarca ertelemeler aradaki aski sevgiyi hevesi de öldürüyor gayet.
Ailelere kadar gitmemeliydi mesele ailesi sizinle boyle konusabiliyorsa esiniz sizi o kadar da sevmemis demektir sevisebiliyor dahi olsaniz sizin baska sorunlariniz cikardi yatak odasini bile anasina anlatan her seyi anlatir hoş degil ama bosanma nedeni gayet gecerli. Sevse de kimse kimseyi bi iliski icin yillarca beklemek zorunda degil.

Bazilari burda romantik romantik anlatiyor yok 3 sene beklemis 5 sene veklemis vajinismusunu... Oyle bisey yok saglikli yetiskin biri kimsenin keyfine kendine kilit asip 3-5 sene beklemez ya adamda da is yok gecinip gitmisler ya da adam disari gitmistir arada bosanmiyorsada sebebi bu iste

Beni sevmediğini biliyorum zaten senin fikrini merak ettiğim için o şekilde sordum. Teşekkür ederim yorumun için haklısın ben de zaten beni beklesin demedim sadece biraz çaba biraz destek beklerdim ve mahremiyet kavramını bu kadar ihlal etmemesini,aşamadıklarım bunlar kendisi değil.

Boşandıktan sonra hiç sevgilin falan olmadı mı ?
Kimseyle görüşmedin mi ?

Boşandıktan sonra hiç sevgilin falan olmadı mı ?
Kimseyle görüşmedin mi ?
Daha 11 ay oldu ve yeni biri için erken olduğunu düşünüyorum çünkü henüz iyi değilim gördüğünüz üzere. Birileri aracılığıyla konuşmak isteyen bir kaç kişi oldu ama ben istemedim. Bir de hayatımı düzeltme çabası içindeydim çünkü hem şehir hem çalışma ortamı değiştirdim tekrar hepsine alışmak benim için zordu.Bu konularda da iyi değilim tekrar yanlış bir kişi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem sevmek sevilmek istiyorum ama inancım yok açıkçası.

Anladım.
Ben tamamen iyileşmeyi beklemeden 6. ayda sevgilimi hayatıma aldım, hiç pişman değilim.
O zaman terapistim de "temkinli ol, ama elbette bunun için de tamamen iyileşmeyi beklemene gerek yok, o varken de iyileşmeye devam edebilirsin" demişti.
Bana çok iyi geldi gerçekten.
Hani belki bi gün biter ama hep çok güzel hatırlayacağıma ve teşekkür edeceğime eminim.

Yani senin karşına bu hissiyatı alabileceğin biri çıkmış benim çıkmadı açıkçası. Umarım çok mutlu olursun

Yani senin karşına bu hissiyatı alabileceğin biri çıkmış benim çıkmadı açıkçası. Umarım çok mutlu olursun

Aslında tanıdığım biriydi.
Bu yüzden güveniyordum ama öyle bi duygum yoktu, zamanla oldu.
Sen de yavastan flört işlerine dalsan bence çok iyi gelecek.

Aslında tanıdığım biriydi.
Bu yüzden güveniyordum ama öyle bi duygum yoktu, zamanla oldu.
Sen de yavastan flört işlerine dalsan bence çok iyi gelecek.
Gerçekten inandığım, güvendiğim ve hissiyatımın olduğu biri olursa değerlendirebilirim ama şu an şöyle biri hiç yok Bakalım ya umarım güzel günler yaşarız yaralarımızı sararız ve hayat bize de güler

Siz kitap yazsanız alır okurum cidden

`