• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde yanlış yapıyorum?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
28 yaşındayım. 2 seneye yakın oldu nişanlımdan ayrılalı. Çok şükür biraz zor olsa da unuttum. Bir kaç görüşmelerim oldu ama yapamadım ayrıldım. Sonra unutamadigimdan kendime biraz zaman vermeliyim diye düşünerekten görüşmek isteyen olsada direk çevirdim görüşmedim. Ailem biraz neden herkesi geri çeviriyorsun diye baski yapmaya başlayınca bende bugün uzun zamandır beni tanımak isteyen kişiyle görüştüm. Boyu benden kısa ve benden 1 yaş küçük. Yaşı geçtim boya taktım kendimi yanında iri yapılı hissettim çünkü hem kısa hemde zayıf biri. Hep bişeyleri takarak tanımaya çalışmak yerine kestirip attım. Kimseyle yapamıyorum ciddi anlamda hem bir küsür buluyorum. Ama kusuru sadece fiziksel değil. Maddi konudan çok bahsedince hemen buz gibi soguyorum. Yada bir hareketi beni kendinden itmesine yardimci oluyor.
Neden böyleyim. Normal ki sizce bu davranışlarım sizde böyle olan varmı cidden artık sinirim bozulmaya başladı

Bence kendine daha fazla zaman ayırman lazım. yoksa üzümün çöpü hesabı devam edersin. kısmetin nerde oldgu belli olmaz. Hiç ummadığın anda karşına çıkar. ailen baskı yaparsa da bi şekilde hazır olmadgnı söyle.

hoşlanmadıysan vardır bişey mutlaka.Genele yayma boşu boşuna sorun etme kendine.Karşına çıkınca kısmetin en çirkini de olsa nasılsa hayır diyemeyeceksin :KK45:

Yas ilerledikce secicilikte artiyor. Hem yasadiklariniz hem yasiniz mantiginizla hareket etmenize sebep oluyor ve mantiginiza ters gelen en kucuk bir seyde uzaklasiyorsunuz.
Bir de "dogru kisi" cikmamis demek ki karsiniza. : )

Ya en basiti avukat biriyle görüştüm arkadaş aracılığı ile çocuk çok düzgün 2 ay sürdü elimi tutmaya çekinen bir insandi. Ama sohbet anlamında sıfırdik o 2 ay nasıl geçti diye sorsalar eee anlat ee konuşsana demesiyle geçti derim . Bu insanla nasıl ömür geçer dedim ve bitirdim :(

Ya en basiti avukat biriyle görüştüm arkadaş aracılığı ile çocuk çok düzgün 2 ay sürdü elimi tutmaya çekinen bir insandi. Ama sohbet anlamında sıfırdik o 2 ay nasıl geçti diye sorsalar eee anlat ee konuşsana demesiyle geçti derim . Bu insanla nasıl ömür geçer dedim ve bitirdim :(

Tam anlamiyla bir sey hissetmemissin demekki. Eger hissetmis olsaydin sen konusmak icin konular bulurdun. Kendini iliskiye baslamak icin zorluyor gibisin. Yapma bunu. Bazi seyleri oluruna birakmak gerek : )

Tam anlamiyla bir sey hissetmemissin demekki. Eger hissetmis olsaydin sen konusmak icin konular bulurdun. Kendini iliskiye baslamak icin zorluyor gibisin. Yapma bunu. Bazi seyleri oluruna birakmak gerek : )

Evet sanırım öyle. Çevre baskısı ve 1 tane bekar arkadaşım vardı onunda yakinda evlenecek olmasi nedeni ile benimde olsun çabaları

Dogru insan elbet cikar karsina, o zaman hersey su gibi akar.

Bazı insanlar maalesef bu yaradılışta oluyor yaşla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben de hep düzgün bi şeyler yaşamak isterim ama kullandığı bir kelime, yaptığı bir yorum, tırnağının ucu vs. beni hep soğutur

Bizim gibi insanların ya güdülenmesi gerekir 'ben kesin evlenicem, yuva kurucam, anne olucam nolursa olsun' diyerek birinin kusurlarını görmezden gelebilmek için, ya da 'olmuyosa zorlamayalım hayat nereye götürürse oraya gideriz sağlık olsun' demek gerekir. Yani hem eşim/ilişkim olsun, benim istediğim olsun, hem kusursuz olsun, hem sıkılmayayım.. artık bunu rüyamda bile göremiyorum ben

28 yaşındayım. 2 seneye yakın oldu nişanlımdan ayrılalı. Çok şükür biraz zor olsa da unuttum. Bir kaç görüşmelerim oldu ama yapamadım ayrıldım. Sonra unutamadigimdan kendime biraz zaman vermeliyim diye düşünerekten görüşmek isteyen olsada direk çevirdim görüşmedim. Ailem biraz neden herkesi geri çeviriyorsun diye baski yapmaya başlayınca bende bugün uzun zamandır beni tanımak isteyen kişiyle görüştüm. Boyu benden kısa ve benden 1 yaş küçük. Yaşı geçtim boya taktım kendimi yanında iri yapılı hissettim çünkü hem kısa hemde zayıf biri. Hep bişeyleri takarak tanımaya çalışmak yerine kestirip attım. Kimseyle yapamıyorum ciddi anlamda hem bir küsür buluyorum. Ama kusuru sadece fiziksel değil. Maddi konudan çok bahsedince hemen buz gibi soguyorum. Yada bir hareketi beni kendinden itmesine yardimci oluyor.
Neden böyleyim. Normal ki sizce bu davranışlarım sizde böyle olan varmı cidden artık sinirim bozulmaya başladı

Elbette normal.
Bir insana ısınamadıysanız ne yapsa rahatsız olursunuz.
Sakın ola baskı yüzünden kanınızın ısınmaadığı biriyle evlenmeyin.

Cevap veriyorum: Aşık olmamışsın

bende söz attığımda öyleydim. sonra birileriyle görüşmeyi bırakıp kendi yaşantıma baktım. arkadaşlarımla gezdim eğlendim. o kadar rahatlamıştım ki. gezmek eğlenmek yeni yerleri keşfetme çok rahatlatmıştı beni. 4 yıl sonra eşim çıktı karşıma nasıl olduğunu anlamadan baktım 1 yıl içinde evliyim.

Back
X