- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
28 yaşındayım. 2 seneye yakın oldu nişanlımdan ayrılalı. Çok şükür biraz zor olsa da unuttum. Bir kaç görüşmelerim oldu ama yapamadım ayrıldım. Sonra unutamadigimdan kendime biraz zaman vermeliyim diye düşünerekten görüşmek isteyen olsada direk çevirdim görüşmedim. Ailem biraz neden herkesi geri çeviriyorsun diye baski yapmaya başlayınca bende bugün uzun zamandır beni tanımak isteyen kişiyle görüştüm. Boyu benden kısa ve benden 1 yaş küçük. Yaşı geçtim boya taktım kendimi yanında iri yapılı hissettim çünkü hem kısa hemde zayıf biri. Hep bişeyleri takarak tanımaya çalışmak yerine kestirip attım. Kimseyle yapamıyorum ciddi anlamda hem bir küsür buluyorum. Ama kusuru sadece fiziksel değil. Maddi konudan çok bahsedince hemen buz gibi soguyorum. Yada bir hareketi beni kendinden itmesine yardimci oluyor.
Neden böyleyim. Normal ki sizce bu davranışlarım sizde böyle olan varmı cidden artık sinirim bozulmaya başladı
Neden böyleyim. Normal ki sizce bu davranışlarım sizde böyle olan varmı cidden artık sinirim bozulmaya başladı