Yas ilerledikce secicilikte artiyor. Hem yasadiklariniz hem yasiniz mantiginizla hareket etmenize sebep oluyor ve mantiginiza ters gelen en kucuk bir seyde uzaklasiyorsunuz.
Bir de "dogru kisi" cikmamis demek ki karsiniza. : )
Ya en basiti avukat biriyle görüştüm arkadaş aracılığı ile çocuk çok düzgün 2 ay sürdü elimi tutmaya çekinen bir insandi. Ama sohbet anlamında sıfırdik o 2 ay nasıl geçti diye sorsalar eee anlat ee konuşsana demesiyle geçti derim . Bu insanla nasıl ömür geçer dedim ve bitirdim
Tam anlamiyla bir sey hissetmemissin demekki. Eger hissetmis olsaydin sen konusmak icin konular bulurdun. Kendini iliskiye baslamak icin zorluyor gibisin. Yapma bunu. Bazi seyleri oluruna birakmak gerek : )
28 yaşındayım. 2 seneye yakın oldu nişanlımdan ayrılalı. Çok şükür biraz zor olsa da unuttum. Bir kaç görüşmelerim oldu ama yapamadım ayrıldım. Sonra unutamadigimdan kendime biraz zaman vermeliyim diye düşünerekten görüşmek isteyen olsada direk çevirdim görüşmedim. Ailem biraz neden herkesi geri çeviriyorsun diye baski yapmaya başlayınca bende bugün uzun zamandır beni tanımak isteyen kişiyle görüştüm. Boyu benden kısa ve benden 1 yaş küçük. Yaşı geçtim boya taktım kendimi yanında iri yapılı hissettim çünkü hem kısa hemde zayıf biri. Hep bişeyleri takarak tanımaya çalışmak yerine kestirip attım. Kimseyle yapamıyorum ciddi anlamda hem bir küsür buluyorum. Ama kusuru sadece fiziksel değil. Maddi konudan çok bahsedince hemen buz gibi soguyorum. Yada bir hareketi beni kendinden itmesine yardimci oluyor.
Neden böyleyim. Normal ki sizce bu davranışlarım sizde böyle olan varmı cidden artık sinirim bozulmaya başladı
28 yaşındayım. 2 seneye yakın oldu nişanlımdan ayrılalı. Çok şükür biraz zor olsa da unuttum. Bir kaç görüşmelerim oldu ama yapamadım ayrıldım. Sonra unutamadigimdan kendime biraz zaman vermeliyim diye düşünerekten görüşmek isteyen olsada direk çevirdim görüşmedim. Ailem biraz neden herkesi geri çeviriyorsun diye baski yapmaya başlayınca bende bugün uzun zamandır beni tanımak isteyen kişiyle görüştüm. Boyu benden kısa ve benden 1 yaş küçük. Yaşı geçtim boya taktım kendimi yanında iri yapılı hissettim çünkü hem kısa hemde zayıf biri. Hep bişeyleri takarak tanımaya çalışmak yerine kestirip attım. Kimseyle yapamıyorum ciddi anlamda hem bir küsür buluyorum. Ama kusuru sadece fiziksel değil. Maddi konudan çok bahsedince hemen buz gibi soguyorum. Yada bir hareketi beni kendinden itmesine yardimci oluyor.
Neden böyleyim. Normal ki sizce bu davranışlarım sizde böyle olan varmı cidden artık sinirim bozulmaya başladı
bende söz attığımda öyleydim. sonra birileriyle görüşmeyi bırakıp kendi yaşantıma baktım. arkadaşlarımla gezdim eğlendim. o kadar rahatlamıştım ki. gezmek eğlenmek yeni yerleri keşfetme çok rahatlatmıştı beni. 4 yıl sonra eşim çıktı karşıma nasıl olduğunu anlamadan baktım 1 yıl içinde evliyim.28 yaşındayım. 2 seneye yakın oldu nişanlımdan ayrılalı. Çok şükür biraz zor olsa da unuttum. Bir kaç görüşmelerim oldu ama yapamadım ayrıldım. Sonra unutamadigimdan kendime biraz zaman vermeliyim diye düşünerekten görüşmek isteyen olsada direk çevirdim görüşmedim. Ailem biraz neden herkesi geri çeviriyorsun diye baski yapmaya başlayınca bende bugün uzun zamandır beni tanımak isteyen kişiyle görüştüm. Boyu benden kısa ve benden 1 yaş küçük. Yaşı geçtim boya taktım kendimi yanında iri yapılı hissettim çünkü hem kısa hemde zayıf biri. Hep bişeyleri takarak tanımaya çalışmak yerine kestirip attım. Kimseyle yapamıyorum ciddi anlamda hem bir küsür buluyorum. Ama kusuru sadece fiziksel değil. Maddi konudan çok bahsedince hemen buz gibi soguyorum. Yada bir hareketi beni kendinden itmesine yardimci oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?