Aradı çok teşekkür ederim :)
Evet o çocuk yüzünden bozulacak diye korkuyorum. Bu hafta ici goruscez belli etmeden samimiyetliklerini öğrenmem lazım ki ileride başım agrimasin
Evet çok teşekkür ederim.o çocukla iliskimide çok güzel anlatmissin canım benim :)) Sonuçta o zamanlar ben onun varlığını bile bilmiyordum. Bildimde onu mu tercih etmedim yanibozulmaz bence. diğer çocukla görüşük diyorsunuz sanırım flörtleşmeden ileri gitmedi mesajlaşma belki bir kaç ufak buluşma? bu kadarının sorun olacağını sanmam. ciddi bir ilişkiniz olsaydı uzun süreli ne bileyim olaylı fırtınalı yani bi şekilde hayatınıza etki etmiş bir ilişki, istemeyebilirdi belki ama başka bir arkadaşıyla geçmişte ilgilenmeniz ne bileyim bence olağan ve sözü edilmeyecek bir şey diye düşünüyorum.
eğer umursar ve problem yaparsa da yol verin gitsin zaten obsesif midir hasta mıdır bugün bunu takan yarın neleri takar
Evett biraz fazla evhamliyim sanırımBak boşuna dert etmissiniz. Yuzyuze gorusunce sende samimiyetini daha net anlarsin. Diger arkadasinizla olan iliskisinide öğrenirsin dedigin gibi.
mobilden gönderilmiştir.
Kizlarr bugün buluşuyoruz nasıl o çocukla yakınlığini ogrensem
Şuan iftarı bekliyoruz daha konuyu oraya getiremedim. Nasıl yapsam acabaay merak ettim nasıl geçtiii neler oldu
Şuan iftarı bekliyoruz daha konuyu oraya getiremedim. Nasıl yapsam acaba
Kizlarr bugün buluşuyoruz nasıl o çocukla yakınlığini ogrensem
iftardan sonra aranızda geçen muhabbeti anlatın bence ben bu tarz şeylerin arkadaşlığımızda sorun olmasını istemiyorum her zaman dürüstlükten yanayım falan diye girin konuya derim ben. ilerde sıkıntı olmaya değmez şeyleri karşı taraf türlü iftiralarla güncelleştirip önünüze koyabiliyo
Konu açıldı birazcık sadece futbol takımı için samimiyetimiz var yoksa özel olarak gorusmeyiz dedi gorusmemiz çok iyi gidiyor şimdilik dua edinBence o eski cocugun konusunu siz acmayin.
Ilk gorusmede biri bana eski flortunu sorsa onunla ilgilendigini dusunurdum.
Hatta o gun kuruntu yapma potansiyelim var ise,
benimle o kisi hakkinda bilgi almak icin yakinlik kurdugunu, onu unutamadigini ve bu yuzden kullanildigimi bile dusunebilirdim.
Evet, pek caktirmasam da boyle hastalikli bir yanim var maalesef:))
Fakat konuyu o acarsa "ben x i taniyorum ama aramizda birsey olmadan gorusmeyi sonlandirdik. Fakat banka isleri icin gorusebiliyoruz yani bi alip verememe durumumuz yok"der aciklamani yaparsin. Gerisi onun bilecegi is.
aqually e katiliyirum.
Dedigi gibi obsesif takintili biriyse yol yakinken kurtulmus olursun zaten
Umarim daha guzel haberlerle gelirsin...Konu açıldı birazcık sadece futbol takımı için samimiyetimiz var yoksa özel olarak gorusmeyiz dedi gorusmemiz çok iyi gidiyor şimdilik dua edin
Tam zittini yazmisiz:))
Iyi de bu cocukla henuz ilk gorusmeleri, aramizda eski flortu sorun etmeyelim benzeri bir cumleyi nasil kuracak ki...
Fakat her sey bir tecrube tabi. Iftira falan diyorsunuz.
Niyeyse dert ettim :) hangisi dogru olur ki...
Hersey mükemmeldi bencr oncr iftarı mızı yaptık sonra beyazitta nargile içmeye gittik gerçi ben icmiyorum ama kahve falan içtik. Fal baktık sakasina ama çok bariz şeyler bildi:) bole onun aile resimlerine Baktık hersey çok güzeldi. Beni metrobuse bindirirken hersey için teşekkür ederim.annen telaslanmasaydi daha otururduk dedi. Metrobüs kalkana kadar da bekledi. Eve gidince haber ver dedi.Umarim daha guzel haberlerle gelirsin...
Nazar degmesin!
Bu arada biri benimle ilk gorusmede tel ile ugrassa (Onun icin kk ya girdignizi cocuk ne bilsin) buna da bozulurdum.
Cok atarliymisim yahu :))
Uzun lafin kisasi, burayi sonra bilgilendirirsin, sen masaya odaklan simdi.
Ay cok heyecanli:)
Her sey gonlundeki gibi olsun...
Hersey mükemmeldi bencr oncr iftarı mızı yaptık sonra beyazitta nargile içmeye gittik gerçi ben icmiyorum ama kahve falan içtik. Fal baktık sakasina ama çok bariz şeyler bildi:) bole onun aile resimlerine Baktık hersey çok güzeldi. Beni metrobuse bindirirken hersey için teşekkür ederim.annen telaslanmasaydi daha otururduk dedi. Metrobüs kalkana kadar da bekledi. Eve gidince haber ver dedi.
Kuzum o lavaboya gittiginde yazdi ki :) Hersey mükemmeldi bencr oncr iftarı mızı yaptık sonra beyazitta nargile içmeye gittik gerçi ben icmiyorum ama kahve falan içtik. Fal baktık sakasina ama çok bariz şeyler bildi:) bole onun aile resimlerine Baktık hersey çok güzeldi. Beni metrobuse bindirirken hersey için teşekkür ederim.annen telaslanmasaydi daha otururduk dedi. Metrobüs kalkana kadar da bekledi. Eve gidince haber ver dedi.Umarim daha guzel haberlerle gelirsin...
Nazar degmesin!
Bu arada biri benimle ilk gorusmede tel ile ugrassa (Onun icin kk ya girdignizi cocuk ne bilsin) buna da bozulurdum.
Cok atarliymisim yahu :))
Uzun lafin kisasi, burayi sonra bilgilendirirsin, sen masaya odaklan simdi.
Ay cok heyecanli:)
Her sey gonlundeki gibi olsun...
Ben hiç anlatmama kararı aldım canım madem yakın arkadaş degillermis hiç gerek yok dimehahah evet :))
ya ben sevgilimden ilk zamanlarda doğru olmaz arkadaş gibiyiz daha flört zamanı söylenmez diye bahsetmedim, sonra da konu açılmadı birden gözümde büyüdü. en son anlattım böyle böyle benim senden önce konuştuğum oldu bunu ilk zamanlar söylememiştim bilmen gerekmiyo diye ama şuan bilebilirsin bence sorun olmaz zaten büyük bişi değil demiştim ama 1. yılın sonunda...
o da o zaman pek büyütmezdim ama şuan seni deli gibi kıskanıyorum, keşke o zaman söyleseydin demişti. ben de öf büyütme demiştim 2 gün soğuk olup kendine gelmişti çatlağım :))
Devamida inşallah çok güzel olurheyyoo harika o zaman:))
Ben hiç anlatmama kararı aldım canım madem yakın arkadaş degillermis hiç gerek yok dime
Devamida inşallah çok güzel olur
Canım benim sanada çok teşekkür ederim bu heyecanlı akşamımda beni yalnız birakmadigin icin😍😍evet hiç gerek yook :) ben aynı dönemdiler ondan anlatmıştıım salak çocuk iftira falan atar fesatlığından diye. sizin öyle bi endişeniz olmasın bence takmayın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?