Canım benim sanada çok teşekkür ederim bu heyecanlı akşamımda beni yalnız birakmadigin icin😍😍
ay ne demek:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim sanada çok teşekkür ederim bu heyecanlı akşamımda beni yalnız birakmadigin icin😍😍
hahah evet :))
ya ben sevgilimden ilk zamanlarda doğru olmaz arkadaş gibiyiz daha flört zamanı söylenmez diye bahsetmedim, sonra da konu açılmadı birden gözümde büyüdü. en son anlattım böyle böyle benim senden önce konuştuğum oldu bunu ilk zamanlar söylememiştim bilmen gerekmiyo diye ama şuan bilebilirsin bence sorun olmaz zaten büyük bişi değil demiştim ama 1. yılın sonunda...
o da o zaman pek büyütmezdim ama şuan seni deli gibi kıskanıyorum, keşke o zaman söyleseydin demişti. ben de öf büyütme demiştim 2 gün soğuk olup kendine gelmişti çatlağım :))
Kuzum o lavaboya gittiginde yazdi ki :) Hersey mükemmeldi bencr oncr iftarı mızı yaptık sonra beyazitta nargile içmeye gittik gerçi ben icmiyorum ama kahve falan içtik. Fal baktık sakasina ama çok bariz şeyler bildi:) bole onun aile resimlerine Baktık hersey çok güzeldi. Beni metrobuse bindirirken hersey için teşekkür ederim.annen telaslanmasaydi daha otururduk dedi. Metrobüs kalkana kadar da bekledi. Eve gidince haber ver dedi.
Haha:) cok sirinsiniz... en kotu gununuz bile boyle of buyutme diyip hemen unutup birbirinize baglandiginiz gunler olsun
Guzel haberlerine sevindim...
Oldu bu is oldu
Zaten cok samimi degillermis o konunun uzerine cok gitme. Iliskiye baslayinca uygun bi ortam olursa citlatirsin. Baskasindan heee x benim eski flortum diye duydugunda neden paylasmadin diye alinganlik yapmasin diye onemsiz bilgiler arasina sıkıstirirsin oburunu de![]()
Bazilarini ramazan bazilarini sicaklar carpiyor.keşke öyle olsa ama olmuyor hele de şu aralar baya gerginiz![]()
Bazilarini ramazan bazilarini sicaklar carpiyor.
Bunlarin disinda farkli sebepler ise... ben artik bu tip seylerde uzulmeyi biraktim. Ne olacaksa olsun diyorum. En azindan yol yakinken ayrilmis olurum diye dusunuyorum.
Demem o ki kafaniza takmayin... zamana birakin... hem iki taraf da sakinlesince tam kopma noktasina gelindiginde dahi her sey biranda degisebiliyor![]()
Çok sağol tatlım benimHaha:) cok sirinsiniz... en kotu gununuz bile boyle of buyutme diyip hemen unutup birbirinize baglandiginiz gunler olsun
Guzel haberlerine sevindim...
Oldu bu is oldu
Zaten cok samimi degillermis o konunun uzerine cok gitme. Iliskiye baslayinca uygun bi ortam olursa citlatirsin. Baskasindan heee x benim eski flortum diye duydugunda neden paylasmadin diye alinganlik yapmasin diye onemsiz bilgiler arasina sıkıstirirsin oburunu de![]()
Ben senin o sirinligin ile halledecegine inanıyorum :))keşke öyle olsa ama olmuyor hele de şu aralar baya gerginiz![]()
Çok sağol tatlım benim
Ben senin o sirinligin ile halledecegine inanıyorum :))
Ayy güldürdün beni gece gece :)) bazen eli masalı olmak lazım. Ben bi çingene mahallesinde calisiyorum subem orda valla ne kadınlar geliyor kovaları bildiğin yanında sunepe diyorum biz burdan kaybediyoruz :) :)ayy teşekkür ederim:))
ama inanın şu aralar hiç şirin değilim hihihih sıcaklar insanı cadı gibi yapıyor süpürgemi alıp erkek arkadaşımı kovalıyorum resmen:))
Ayy güldürdün beni gece gece :)) bazen eli masalı olmak lazım. Ben bi çingene mahallesinde calisiyorum subem orda valla ne kadınlar geliyor kovaları bildiğin yanında sunepe diyorum biz burdan kaybediyoruz :) :)
Trip atarsin gene başladık deray evet aynen öyle, bizim burada da var kadın höttt dedi mi adam süt dökmüş kediye dönüyor. aman karıcım tamam karıcım. bi de bizim hödükcanlara bakın, ilgi isteriz onu da bin dereden su getirirler :)
Trip atarsin gene başladık der
Ilgi istersin kime özendin der
Birisinin iliskisinindeki güzel birşeyi anlatirsin kiskanma der
E be adam sen herseyi yaptinda sorun bizde mi yahu 😀😀😀
Trip atarsin gene başladık der
Ilgi istersin kime özendin der
Birisinin iliskisinindeki güzel birşeyi anlatirsin kiskanma der
E be adam sen herseyi yaptinda sorun bizde mi yahu 😀😀😀
Sağol canim benim :)Çok güzel yazmışsın canım :)
Bazen konusmalarindansa susmalari bin kat daha iyi ☺☺ Bence onlarda bizi anlamiyor. 😂😂 Sole diyorlar ya zaten "abi ya ne yaptiysam begendiremedim hatuna " acaba neden diyip kafasına iki tane saplatasim geliyor. Gece gece icimdeki vahşi kız çıktı [emoji3][emoji3]aynen!!
bugün, konuşuyoruz malum dönemdeyim, çikolata ilgi ne varsa istiyorum.
ilgi göstersin diye bebeğimm aşkımm sıralıyorum adam kalp atıyo, öpücük atıyo. ay dedim ilgi göstersene bana. dedi aşkım konuşuyoruz işte durup dururken napayım ki sana. eh yani dedim sus sus
Sağol canim benim :)
Bazen konusmalarindansa susmalari bin kat daha iyi ☺☺ Bence onlarda bizi anlamiyor. 😂😂 Sole diyorlar ya zaten "abi ya ne yaptiysam begendiremedim hatuna " acaba neden diyip kafasına iki tane saplatasim geliyor. Gece gece icimdeki vahşi kız çıktı [emoji3][emoji3]
Sağol canim benim :)
Bazen konusmalarindansa susmalari bin kat daha iyi ☺☺ Bence onlarda bizi anlamiyor. 😂😂 Sole diyorlar ya zaten "abi ya ne yaptiysam begendiremedim hatuna " acaba neden diyip kafasına iki tane saplatasim geliyor. Gece gece icimdeki vahşi kız çıktı [emoji3][emoji3]
O odunun ile ne problemin var bilmiyorum ama çok mutlu ol canım. Naparsin bazrn yontmak gerekir odunu. Yontulunca neler cikmiyorki o odunlardan biliyorsun ☺☺hahahah çok hoşsunuz:))
benim içimden de öyle geliyor valla, bi otur düşün anlıcaksın ama kafa yoramıyolar odunlar -.-
O odunun ile ne problemin var bilmiyorum ama çok mutlu ol canım. Naparsin bazrn yontmak gerekir odunu. Yontulunca neler cikmiyorki o odunlardan biliyorsun ☺☺
Valla canım gaza ben getirmiyorum beni bu hale geçirenler utansın :)))İnsanı gaza getirme canım sende ya gaza gelcez şimdi :)
Valla canım gaza ben getirmiyorum beni bu hale geçirenler utansın :)))
Inşallah günler sonra o kadar huzurluyum ki. Bozulmasın hep duzelsin inşallah. Keşke ramazanda olmasaydik bulusmamiz daha rahat olurdu. Şimdi hep planları bayramdan sonraya biraktik. Acaba bu hafta bizim bankadan bir kaç kişi ile kizli erkekli iftar yapicaz gene oraya davet etsem ni?siz de çok mutlu olun çok kocaman hemde![]()