Sana da laf söylenmeye gelmiyor aa sen çok takıntılısin demeler dime ay bunların hepsi ayni😀😀😀Gerçi doğru diyosun canım sinirlendirsinler üzsünler sonra sen agresif olunca bu neden agresif desinler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da laf söylenmeye gelmiyor aa sen çok takıntılısin demeler dime ay bunların hepsi ayni😀😀😀Gerçi doğru diyosun canım sinirlendirsinler üzsünler sonra sen agresif olunca bu neden agresif desinler :)
Inşallah günler sonra o kadar huzurluyum ki. Bozulmasın hep duzelsin inşallah. Keşke ramazanda olmasaydik bulusmamiz daha rahat olurdu. Şimdi hep planları bayramdan sonraya biraktik. Acaba bu hafta bizim bankadan bir kaç kişi ile kizli erkekli iftar yapicaz gene oraya davet etsem ni?
Sana da laf söylenmeye gelmiyor aa sen çok takıntılısin demeler dime ay bunların hepsi ayni😀😀😀
Peki madem iftarı çarşamba yapıcaz pazartesi çağırmak uygun düşer inş işi yoktur ve kabul eder. Nasıl desem ki. Xx biz çarşamba günü arkadaşlarla iftar yapicaz hem hepside garanti çalışanı hem de senin subenin orda sende gelmek istersin mi ?bence ediin. ne kadar çok görüşürseniz o kadar iyi gelişir çoğu şey :))
O daha sevimliymis :)Benimki biraz daha farklıymış takıntılı demiyo pinpirikli diyo :)
O daha sevimliymis :)
Peki madem iftarı çarşamba yapıcaz pazartesi çağırmak uygun düşer inş işi yoktur ve kabul eder. Nasıl desem ki. Xx biz çarşamba günü arkadaşlarla iftar yapicaz hem hepside garanti çalışanı hem de senin subenin orda sende gelmek istersin mi ?
Bide cuma günü var başka arkadaşlarla ama onlarda banka çalışanı yada ona mi cagirsam ??eheee bu da kararsiz ben 😀😀
Tamamdır öyle yapim hem o arkadaslardan biri eğitim arkadasi imiş. Dua et de kuzum tamam desin :)) hadi ben yatim yarın mesai var. Öpüyorum cok odununla ilgili gelişmeleri burdan yaz bende yazarım bişi olursa :)bana kalırsa çarşamba olana çağırın :) daha yakınn :))
ve evet dediğiniz gibi çağırabilirsinizz![]()
Benim eski erkek arkadaşım vardı 4 buçuk senenin sonunda ayrıldık. Hep ondan kalma. Ondan sonra tuhaf biri oldum çıktım :) daha şimdi ki aday adayımin haliyle biseyini pek bilmiyorum :))Ne demezsin canım sen çok çektin heralde :)
Tamamdır öyle yapim hem o arkadaslardan biri eğitim arkadasi imiş. Dua et de kuzum tamam desin :)) hadi ben yatim yarın mesai var. Öpüyorum cok odununla ilgili gelişmeleri burdan yaz bende yazarım bişi olursa :)
Benim eski erkek arkadaşım vardı 4 buçuk senenin sonunda ayrıldık. Hep ondan kalma. Ondan sonra tuhaf biri oldum çıktım :) daha şimdi ki aday adayımin haliyle biseyini pek bilmiyorum :))
Inşallah daha güzel olur canım. Bugün beni ilk defa aradı diğer zamanlarda konusruduk ama o biraz is biraz Naber nasilsin gibi muhabbetten. Bugün ilk defa sadece sesimi duymak için aradı. Konuştuk sonra mesajlasirken sen on yargilisin dedi. Bende ona olmadığımı zamanla tanıdıkça anlarsın dedim peki diyip gulmus. Ayy nazar değecek diye çevremde kimseye bişey soyleyemiyorum. Bi burda anlatıyorum :)odunumla konuştuk anlayış gösteri son tartışmamıza onun da sınavı var bakalım geçsin o sınav daha iyi olur inş her şey..
ay dualarım seninle öptüm kocaman mutlu mutlu rüyalarr :)![]()
Inşallah daha güzel olur canım. Bugün beni ilk defa aradı diğer zamanlarda konusruduk ama o biraz is biraz Naber nasilsin gibi muhabbetten. Bugün ilk defa sadece sesimi duymak için aradı. Konuştuk sonra mesajlasirken sen on yargilisin dedi. Bende ona olmadığımı zamanla tanıdıkça anlarsın dedim peki diyip gulmus. Ayy nazar değecek diye çevremde kimseye bişey soyleyemiyorum. Bi burda anlatıyorum :)
Bilmem konusmalarimizdan öyle çıkardım diyoray söylemeyin nazar değiyo cidden. ben 8. ayda söylemiştim, ben de fazla beklemişim gerçi hahahah :))
araması çok güzell ama neden ön yargılısın dedi ki sizee
8 ay maşallah nasıl tutabildin ki bana da ogret kuzum :)ay söylemeyin nazar değiyo cidden. ben 8. ayda söylemiştim, ben de fazla beklemişim gerçi hahahah :))
araması çok güzell ama neden ön yargılısın dedi ki sizee
8 ay maşallah nasıl tutabildin ki bana da ogret kuzum :)
Ne güzel kuzum ya :) bişey soracağım sana sende iliskinin başlarında çok düşünüyor muydun bir için mutlu olurken bi hüzünle doluyor muydu yoksa bu bi bende mi var anlamadım. Ay benim diğer ilişkim başladığında 18imdeydim hiç hatirlamiyorum bişi ya. Bole iyice tuhaflastim 😀 whatsappa girmiş mi girmemiş mi gibi şeyler yapıyorum normal mi kihep soruyolardıı ben de allah allaah illa direk sevgili olmak zorunda mıyız tanımaya çalışıyoruz birbirimizi diyodum. sırrımızı bozan da ben olmadım o oldu, herkese sevgilim bu kız benim demeye başladı ben de dedim ben daha saklardım nazarlardan amma sen dayanamadın sonra dedi sinirime dokunuyo :)))
Ne güzel kuzum ya :) bişey soracağım sana sende iliskinin başlarında çok düşünüyor muydun bir için mutlu olurken bi hüzünle doluyor muydu yoksa bu bi bende mi var anlamadım. Ay benim diğer ilişkim başladığında 18imdeydim hiç hatirlamiyorum bişi ya. Bole iyice tuhaflastim 😀 whatsappa girmiş mi girmemiş mi gibi şeyler yapıyorum normal mi ki
Ayy ne tatlı anlatmissin :) benimde okadar isimin arasında whatsapa giriyorum bakıyorum var mı bişiler diye cikiyorum ardindan bi face yapıyorum. Bu kadının resmini beğenmiş ama Neden ki diyorum kiskaniyorum sonra içime sevinç doluyor sonra bir hüzün ay tuhafim 😀 bide bu sana bahsettigim çarşamba gün ki iftarda degisiklik oldu arrik ona çağırma durumum yok cumadakine cagirsam mi bilemedim yaaben ilişkinin başlarında o kadar sakindim ki, hiç takmıyordum. böyle dansa gidiyordum fitness yapıyordum kendi havamdaydım hiç ilgilenmiyodum onunla.
nasılsa en fazla 1 yıl birlikte oluruz sonra farklı şehirlere giderz diye düşündüğüm için hep anı yaşadım, whatsappımız bile yoktu.
sonra beyfendi kaldı izmirde,eh benim akıl başa geldi, whatsapp yüklendi, kontroller başladı, şüpheler geldi, inanır mısınz o bir yıl hiç tartışmamıştık benim sayemde. ee ama madem ciddiye gidiyor biraz tavrımı koyiyiim dedim sonra böyle olduk :)
sizin yaptığınz çok normall..
Ayy ne tatlı anlatmissin :) benimde okadar isimin arasında whatsapa giriyorum bakıyorum var mı bişiler diye cikiyorum ardindan bi face yapıyorum. Bu kadının resmini beğenmiş ama Neden ki diyorum kiskaniyorum sonra içime sevinç doluyor sonra bir hüzün ay tuhafim 😀 bide bu sana bahsettigim çarşamba gün ki iftarda degisiklik oldu arrik ona çağırma durumum yok cumadakine cagirsam mi bilemedim yaa