nerde yanlış yaptım

sevin canım hatta cok sevin gercek yüzünü görmüş oldun ne demek bogazını sıkmak insani duygular dısında duyguları var nişanlının
bikere sana sormadan nasıl evini veriyor saçma
sevinmelisin canım kurtuldun

erkek arkadasin Terbiyesice bir talepte bulunanlari onayliyo, onayladiktan sonra ustune onlarin yuzunden Sana çikisiyo,
onun ustune kendini tutamiyo bogazini skyo
pardon ama bu hakki nerden buluyo?
simdi bu sebepten ( bu tur seylere de onay veren bi insan, haksiz oldugu halde hem) sana boyle yapiorsa, yarin evlendiginde Tabiri caizse erkeklerin degimiyle 'onun oldugunda' neyapar? ben olsam guvenemem birdaha o adama..

asla barışmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama unutmak ve onun canını yakmak istiyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun zor bi durum dua et ki evlenmeden önce görmüşsün tüm bunları sonrası canını daha cok acıtırdı ...

Sakın canını yakma gibi bi düşüncen olmasın
ın APTALA EN GÜZEL CEVAP SUSMAKTIR..
emin olki sessiz kalman canını daha cok yakıcaktır..

Böylelerine söylenicek çok sözüm var ama...:oklava:

Gençsin eminim çokta güzelsindir..Sakın arkana bakma derim ...
İnsanoğlu hayatta herşeye alışıyor bunada alışırsın...

Tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle...

Canım bence erkek arkadaşın bunu kendisi teklif etmiş. Bu yüzden de iptal edemiyor. Sana da kendi teklif ettiğini söyleyemiyor. Bütün siniri bundan. Yol yakınken görmüşsün nasıl birisi olduğunu. Yalnız kalmamaya çalış. Arkadaşlarınla takıl. Dışarı çık dolaş. Biliyorum bu durumda ders çalışmak çok zor olacak ama sanırım sınavlarında yakındır. Kardeşim böyle bir dönemde okul hayatının en yüksek notların almıştı. Düşünmemek için kendini derslerine verdi.
Belki senin de işine yarar. Umarım en kısa zamanda unutursun... a.s. a.s.

hepiniz çok haklısınız şans vermek istemiyorum ama unuturken canım yanıyo ne zaman geçecek bu acı

zamanla unutursun canım merak etme...okul arkadaşınmış sürekli göreceksin,karşına çıkacak ama elbet unutacaksın.yeni biri ile tanışıp hoşlandığında hiç aklına bile gelmeyecek...
bırak o yansın seni kaybettiğine...
kararlılığın,onurun ve mantığın içinde seni tebrik ederim.a.s.emin ol en doğru kararı verdin.olumunekankayizsmile

canımın içi sen çok haklısın erkek arkadaşın çok düşüncesiz ve terbiyesiz kusura bakma.hele arkadaşlarına diyecek lafım yok.ne demek evine misafirliğe dahi gelmeyen insanlar 2 saatlik ev istiyor kaldı ki bekar çift iki saatliğine neden ev arasın ne yapacakları ortada bunu snein evinde yapmak için seni evden kovuyorlar bunların işbirlikçisi de erkek arkadaşın bu tarz insanlara anadoluda ne denirbiliyorsun değil mi.ağıza alınmayacak bir laf ama resmen bunu yapmak için size etmediği kalmamış.bu adamdan hayır zaten gelmez.iyi olmuş.gerçek yüzü çıkmış ortaya

hepiniz çok haklısınız şans vermek istemiyorum ama unuturken canım yanıyo ne zaman geçecek bu acı

seninle barışmak için bi çaba gösteriyomu canım yani bitemez affet filan demiomu merak ettim ama şunu bil ki onun canı yansın diosun ya eğer seni gerçekten sevdiyse sesssiz kalman ve ondan uzak durman ona en büyük can acısı diye düşünüyorum düşündükçe kahhrollması gerekiyo başkaları yüzünden bu hale geldiniz diye

ne edeceklermiş snein evinde az yesinde bi ev tutsun otele gitsinler alla alla....
sen oturda bi dua et kaza namazı falan kılll yol yakınken gördün işte

çok ahlaksızca bi durum kusura bakmayın ama..
Erkek adam olsa zaten senden böyle bişey istemez...
Ardaşları hayatında önemliyse onlarla yaşasın hayatının sonuna kadar..
Seven isteyen insan kıskanır yaaa...herşeyiyle ve senin evine adam sokuo..
Bide kabalık cabası...ay okurken daraladım..
Bu nasıl sevgi anlayışı merak ettim ...asla kabul etmezdim bende olsam..
Sen en dogru kararı vermisin..hayatından çıkartmakla...sana hayır gelmez..
Yeni bi sayfa aç hayatında....

Hanımlar erkek arkadaşım aradı geçen gun haksız oldugunu çok yanlış yanlış yaptıgını bazı şeyleri düşünemediğini söyledi başta evi o amaçla kullanmak isteyen arkadaşına sert tepki vermediği için beni zor durumda bıraktıgı için özür diledi zaten tartışmamız sırasında da bu nedenle özürdilemişti.bogazımı sıktıgı için kahrldugunu kendine saygısını yitirdigini beni kazanmak için herşeyi yapacagını söyledi ve psikologa gideceğini söyledi öfkesini yenmek için kendini kontrol etmek için.hoşuma gitti bir erkeğin böyle bişeyi kabullenmesini geçtim kendisi söyledi ve ilişkimize sıfırdan baslamak istediğini söyledi.çok kararsızım bir yanım gururun ne olacak diyor diger yanımda işte...yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyımm

Hanımlar erkek arkadaşım aradı geçen gun haksız oldugunu çok yanlış yanlış yaptıgını bazı şeyleri düşünemediğini söyledi başta evi o amaçla kullanmak isteyen arkadaşına sert tepki vermediği için beni zor durumda bıraktıgı için özür diledi zaten tartışmamız sırasında da bu nedenle özürdilemişti.bogazımı sıktıgı için kahrldugunu kendine saygısını yitirdigini beni kazanmak için herşeyi yapacagını söyledi ve psikologa gideceğini söyledi öfkesini yenmek için kendini kontrol etmek için.hoşuma gitti bir erkeğin böyle bişeyi kabullenmesini geçtim kendisi söyledi ve ilişkimize sıfırdan baslamak istediğini söyledi.çok kararsızım bir yanım gururun ne olacak diyor diger yanımda işte...yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyımm

hemen olur deme..once ispatlasin iyice pisman olsun ondan sonra tamam de bence.erkekler aci cekmeyi sever ne de olsaaaklinialirimsmile

Bence birleşiceksiniz insanların alışkanlıklarından vazgecmesi kolay değildir ...Ama ilişkinizde bundan sonra admlarınızı daha temkinli atarsınız taviz tavizi getirir bunu sakın unutmayın...:olmaz:

Back
X