nerde yüzük :(

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
merhaba

biz erkek arkadaşımla aramızda bi söz yüzüğü takacaktk yani bu süpriz olacakmıştı ama bi arkadaşı o benm yanmdayken ağzından kaçırdı.bende heveslendim bişey demedm ama aradan 4 ay geçtı hala yüzük falan yok acaba vaz mı geçti ne oldu duymasam bu kadar beklemezdm.acaba ben mi alsam yüzükleri ona süpriz yapsam olur mu sizce??

Oldu olucak çocuğu da o doğursun evlendiğinizde :)) tabi bu şaka ama bence erkekten beklenilmesi gereken şeyler var buda onlardan biri. Belki beklediği bir tarih vardır. Doğum günün, yıl dönümünüz, 12.12.2012 vs ..

Son düzenleme:
merhaba

biz erkek arkadaşımla aramızda bi söz yüzüğü takacaktk yani bu süpriz olacakmıştı ama bi arkadaşı o benm yanmdayken ağzından kaçırdı.bende heveslendim bişey demedm ama aradan 4 ay geçtı hala yüzük falan yok acaba vaz mı geçti ne oldu duymasam bu kadar beklemezdm.acaba ben mi alsam yüzükleri ona süpriz yapsam olur mu sizce??

bence sen alma canım ama illa yüzük takmak istiyorsan bu konuyu aç yada ima et ...

en iyisi ben yüzsüzlük etmeyeyim bekleym ama anlam veremiorm bu duruma

yüzük olayını oyuncağa çevirmeyin .ailenen istemesi gerek o şekilde takılır yüzük .bence pek güvenme gerçi yaşın kaç bilmiyorum ama öle tak çıkar olmaz yüzük .

yaşın 16-17 falanmı?
Neden bu kadar basit düşünüyorsunuz genç arkadaşlar?
ağır olun biraz ya. Ailenden istemeden ne yüzüğü ne sözü..
Kendini küçültme erkek yapar böyle şeyleri..

22 yaşndaym 5-6 aya nişan düşünüyorz ama parmakta yüzük olmaynca asılan oluyr isteyen oluyor faln o yüzdn takalm dedk oyuncak etmedk yani ilk kez takıcm evleneceğm adamla

Son düzenleme:
sakın alma.. onun alması dha mantıklı olcktır.. belki dogm gününü fln bekliyodur :)

kesinlikle erkek almalı yada birlikte gidip begenerek almalısın tabi o söyleyecek önce birlikte bakıp alalım diye...

ayrıca bakanlar yüzüklüde bakıyor hatta daha cok dikkat cekiyor yüzük bence...:31:

22 yaşndaym 5-6 aya nişan düşünüyorz ama parmakta yüzük olmaynca asılan oluyr isteyen oluyor faln o yüzdn takalm dedk oyuncak etmedk yani ilk kez takıcm evleneceğm adamla

asılan olsun isteyen olsun bu ne demek sen elini çabuk tutmazsan elimi sallasam ellisi demek böyle bir güçten kendin feragat ediyorsun pes, erkek milletini rahat ettirmeyecen azıcık diken üstünde olacaklar, kıskansın işte o kadar çok düşünüyosa gelir ister cümle alem anlar nişanlı olduğunuzu , 5-6 ay nedir ki az sabret gerçeğini tak bencee.....

o yuzuk asılmaları engellemıyor canım. evlılık yuzugu bıle engelleyemezken

Son düzenleyen: Moderatör:
aman aman sakın sen alma dünden hevesliymiş gibi olurmu hiç.

Sen alma derim canım tabiki erkeğin alması daha uygun olur.

Asla sen alma emin ol çok pişman olursun. Ayrıca takmayınca da kırılırsın. Çünkü erkekler sevmiyor fazla o yüzük olaylarını. Ayrıca asılacak olan her zaman asılır o yüzüğün engelleme gibi bir potansiyeli yok. :) Sana tavsiyem küçük bi takı dükkanından normal bi yüzük al,ona göster bak aşkım yakışmış mıı ? Diye. Belki o zaman dank eder kafasına :) İyi günler,mutluluklar dilerim :)

Kesinlikle sen alma canım zaten bu konuda acele de etme.
Aileden istenmeden yüzük takmaya ben de karşıyım.
Bi de 6 aya nişan düşünüyorsanız erkek arkadaşın evlenme teklifi yapıp sana bi tektaş almayı planlıyo olabilir ;)
O sebepten kendi aranızda takacağınız yüzüğü almaktan vazgeçmiş olabilir bence

Back
X