Nerden başlasam bilemedim?

Azraefem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
34
16
8
29
Arkadaşlar gerçekten nerden başlasamm bilemedim. 4 yıllık evliyim 2 aylık bir oğlum var. Eşimle bitmek bilmeyen bir anlaşmazlığın içinde yıllardır uğraşıyorum eşim sorumsuz evin giderlerinin çoğu ben karşılarım onuda geçtim. Ne yapsam yaranamadım sürekli küçük görme hakaret bir kelime bile konuşmaz olduk konuşsak kavgayla bittiyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde ise beni babamla tehdit ediyordu babam kanser hastası yaşlı ona olan zaafımı bildiği için eğer ayrıl ona şu şöyle yaparım böyle yaparım babam kaldıracak durumda değilki arkamda duracak kimsemde yok oda bunu bildiği için rahat. Çocuk olduktan sonrada her sorunda çocuğu alıp gitmekle tehtit ediyor beni götürüp annesine atacak oda dünden razı zaten biliyo çocuğuma dayanamayacağımı artık çocuğumla tehtit ediyo işin içinden çıkamıyorum bir türlü artık bişey yapıp kurtulmam lazım ama nee

Sizi kendince ezik görmüş sürekli bir seylerle tehdit ederek sindirmis. Öyle biri olmadığınızı, güçlü olduğunuzu ve sizden başka kimsenin önemli olmadığını onun anlamasını sağlayın. Kararlı olun bence bunu anladığında zaten bir şey yapamaz size istediğiniz gibi ayrilirsiniz.

Ezik değilim aslın

Keşke çocuk yapmasaydınız bu adama.
Allahın ruh hastası,asalağı.
Ne diye evlenip insanların hayatlarını mahfederler bilmem, evleneceğine gidip öküz olup dağda otlansaymış keşke. En azından etinden sütünden faydalanırdınız.
Gözü karartıp sepetlemekten başka çareniz yok, çok söylenen insan icraat yapamaz.

Korunurken oldu çocuk sipralim kaymış oda isteyerek olmadı. Evlenmeden önce böyle değildi evlendiğimiz gün bir anda herşey değişti daha ilk gece arkasını dönüp yatmıştı. Bi insan nasıl böyle değişir anlamadım

Psikolojik bir rahatsızlığı mı var eşinizin? Çift terapisi vs almayı deneyebilirsiniz eğer bu evliliği kurmaktan istiyorum diyorsanız, bol bol dua edin pozitif enerjiniz artsın siz de o da biraz dengeye gelmeye çalışın evlilik sıkıntıları çok zor oluyor yok olacak gibi değil diyorsanız kararlı olun herşeyi göze alıp bir rota cizin tehditlere vs papuç bırakmayın benimde böyle bir akrabam vardı eşi çok belalı bir insandı silahla evlerinin etrafında gezerdi ama bir süre sonra bitiyor herşey inanın şimdi yeniden evlendi kadın 2 çocuğu var o kadar mutlu ki, yani bir şekilde karar almanız lazım ya devam etmeye yönelik yada bitirmeye yönelik, sizin eşinize tavrınız nasıl? O size kaba davranıyor ve tartışma yaşıyorsunuz peki siz gün içinde nasıl davranırsınız mesela eşinize?

Demek ki herşey köprüyü geçene kadarmış.
Peki planınız nedir?

Hukuksal olarak haklarını arayın çocuk küçük olduğu için mahkeme velayeti direkt anneye veriyor söylediği tehditleri de belirtin suç duyurunuzda böyle şeyler yapılması gerekenler ama ne yazıkki ülkede adalet sorunsuz işlemiyor şuan yazarken beni acayip üzüldüm çaresiz kalan her kadının böyle bir korku yaşaması çok çok üzücü dediğim gibi haklarınızı arayarak dava açabilirsiniz ama psikolojik olarak da kendinizi hazırlayın tabi

Psikojik sorunları bence var ama kabul etmez. Kendi kendine olmayan şeykeri oldu gibi konuştuğu çok oldu. Mesela ben evdeyken beni arayıp çarşıda gördüm seni nerye gidiyordum dediği oldu evdeyim dediğimde ise yalan söylüyosun diyip eve gelyodu birde bu yüzden kavga ediyoduk

Demek ki herşey köprüyü geçene kadarmış.
Peki planınız nedir?
Evet planım çocugumu babamıda alıp yaşadığım sehirden gitmek ve ondan kurtulmak 24 yaşındayım atlatırım diye düşünüyorüm ama. Peşimi bırakmaz kaçkere evdeki silahını kafama dayadı sarhoşken bırakıp gidersen senide kendimide öldürürüm diye bütün mahalleye rezil oldum havaya ateş etti balkondan

Kadınları koruma evinde ben bir sıralar çok tercümanlık yapmıştım, hepsinin kocası bunlara tehdit etmişti. Mesela, her ağacın arkasında benimle hesapla, elimde bıçakla seni bekliyecem, ben deniz gibiyimdir, bir aldığımı sade ölü olarak geri veririm, annene babana hergün telefon edip tehdit edeceğim, çocukları alıp Türkiyeye akrabalara bırakacağım, ben önce seni öldürüp sonra brasilyaya kaçacağım hiç gelmeyeceğim, çocuklar annesiz babasız büyür. Oooh neler duydum neler. Hiç inanmayın, onlar sade bla bla bla. Korkutmak için yapıyorlar.
Cevap olarak sen de ona, hangi yolu kendin için doğru görüyorsan, onu yap de. Bak görürsün, hiç bir şey yapamiyacak. Bu türlü adamlar, sıfır numaralı adamlar. Yani hiçbir şey değiller. Kendileri okadar zayıf ki, seni korkutun a, kendilerini kuvvetli hissediyorlar.

Seni üzmek istemem ama durum baya vahim kaç yaşındasın ekonomik özgürlüğün var mı? Birkaç gün sakin kafayla düşün, ne istiyorsun ölç biç ona göre bir tavır al, sana boşan diyemiyorum evli bir insan olarak cidden zor olduğunu anlayabiliyorum, ama evlilikte böyle birşey değil inan ki, kimse kimsenin psikolojik sorunlarını çekmek zorunda değil herkes az bucuk kendinin farkında olur tedavisini olur yoluna devam eder, dediğim gibi düşün taşın korkma, herkes 1 hayat yaşıyor değer mi böyle bir eşe heba etmeye, ha esin sorunu fark eder düzeltmek için çaba harcar o zaman durum değişir ufacık bir çaba için bile insan birçok şeye katlanabilir ama boyle olmaz olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…