Nerden başlasam bilemedim?

Teşekkür ederim herşeyi göze alıp kurtulmayı deniyecegim ekonomik özgürlügüm var biraz cesaret edip kendimede çocuğumada bakabilir

Asıl çocuk küçükken ayrılman gerek o zaman yüzde yüz sana verir çocuğu hakim ki bence şöyle yap sonuçta sana psikolojik şiddet yapıyor 183 nolu hattı galiba derdini anlat kadın sığınma evi uzaklaştırma kararı vs babanla tehdit ettiği için telden vs herşeyden uzaklaştırma kararı aldirt avukat tut görüş kendine yol çiz berbat bir karakter li eşin var cesur olmazsan bu hayat elinden kayıp gidecek yaslanmadan çocuk büyümeden bir şeyler yap

Arkanızda dag gibi kendiniz varsiniz.
Dik durun, taviz vermeyin.
Cocuk konusunda avukatla görüsün, iciniz rahat etmesi icin.
Gerekli bas vurularinizi yapın, kendinizi koruma altına almak icin.
Siz ondan degil, o sizden korksun.
Bunu basaracak güçtesiniz, sadece farkında degilsiniz.

Teşekür ederim hepinize bana çesaret verdiğiniz için yarın ilk işim bi avukatla görüşüp napabilirim konuşmak

Maalesef sizi çok iyi anlıyorum. Bu tipler kendini çok ezik gördüğü özgüveni olmadığı için size hakaret ederek egolarını tatmin ediyor. Eve dahi bakmiyorsa durum zor. Alış veriş fatura vs hiç yapmiyormu? Boşanmayı gerçekten istiyorsanız başarırsınız. İki aylık bebeği ona kim verecek ki, korkmayın, Babanzada Allah şifa versin.

Canı isterse öder faturaları ama alkole olan bağımlılığından parası ewe yetmiyor

Niye evlendin bu gavatla
Çok sevdiğim birisi vardı yıllarca konuştuk ama evliymiş saklamış benden uzun hikaye ben bunu öğrenince aylırdım sevdiğimden birdaha görüşmedim. Oara büyük bir boşluğa düşmüştüm. Eşimlede aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş gibi birşeydik beni çok teselli etti çok ilgilenmişti ama evlenene kadar evlendik böyle bir ruh hastası çıktı yani mantıklı düşünemediğim bir zamanda evlendim

Pardon da çocuğu nasıl alıyor, alsın iki gün sonra kayınvaliden bakamaz geri vermek zorunda kalırlar, hadi vermediler ek gıdaya bile geçmemiş bebeği gider polis zoruyla alırsınız yine alırsınız.
Onu da geçiyorum anacığım bu çocuğu yapmadan önce neden bırakıp gitmedin 11 ayda mı böyle oldu bu adam 4 senedir evlisin. Yazık sana da evladına da

Madem kötü çıktı niye çocuk yaptın o zaman?
Hemen de olmamış.
4 yıllık evlilikte bebeğin 2 aylık.
Sendeki de bile bile lades.

çocuk neden yaparsınız anlamam ki. neyse olan olmuş
ruh hastası adamdan kurtulmaya bakın. Mahkeme her durumda size verir bebeği..

Tehdid etmek ne demekmiş ya bu nasıl cesaret

Kararlı olduğum zaman babamı düşünüyorum şimdide çoçuğumu işin içinden çıkamıyorum

ya sen gidip babana mevzuyu kendi tarafından anlatsan ve aslında ayrıldığında mutlu olacağını söylesen adam ne diyecek? kanser hastalığı mı artacak? tam tersine evladının mutluluğu onun için çok daha önemlidir. bence mutsuzsan başka bahanelerin arkasına sığınmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…