Teşekkür ederim herşeyi göze alıp kurtulmayı deniyecegim ekonomik özgürlügüm var biraz cesaret edip kendimede çocuğumada bakabilirSeni üzmek istemem ama durum baya vahimkaç yaşındasın ekonomik özgürlüğün var mı? Birkaç gün sakin kafayla düşün, ne istiyorsun ölç biç ona göre bir tavır al, sana boşan diyemiyorum evli bir insan olarak cidden zor olduğunu anlayabiliyorum, ama evlilikte böyle birşey değil inan ki, kimse kimsenin psikolojik sorunlarını çekmek zorunda değil herkes az bucuk kendinin farkında olur tedavisini olur yoluna devam eder, dediğim gibi düşün taşın korkma, herkes 1 hayat yaşıyor değer mi böyle bir eşe heba etmeye, ha esin sorunu fark eder düzeltmek için çaba harcar o zaman durum değişir ufacık bir çaba için bile insan birçok şeye katlanabilir ama boyle olmaz olmamalı
Teşekür ederim hepinize bana çesaret verdiğiniz için yarın ilk işim bi avukatla görüşüp napabilirim konuşmakArkanızda dag gibi kendiniz varsiniz.
Dik durun, taviz vermeyin.
Cocuk konusunda avukatla görüsün, iciniz rahat etmesi icin.
Gerekli bas vurularinizi yapın, kendinizi koruma altına almak icin.
Siz ondan degil, o sizden korksun.
Bunu basaracak güçtesiniz, sadece farkında degilsiniz.
Maalesef sizi çok iyi anlıyorum. Bu tipler kendini çok ezik gördüğü özgüveni olmadığı için size hakaret ederek egolarını tatmin ediyor. Eve dahi bakmiyorsa durum zor. Alış veriş fatura vs hiç yapmiyormu? Boşanmayı gerçekten istiyorsanız başarırsınız. İki aylık bebeği ona kim verecek ki, korkmayın, Babanzada Allah şifa versin.Arkadaşlar gerçekten nerden başlasamm bilemedim. 4 yıllık evliyim 2 aylık bir oğlum var. Eşimle bitmek bilmeyen bir anlaşmazlığın içinde yıllardır uğraşıyorum eşim sorumsuz evin giderlerinin çoğu ben karşılarım onuda geçtim. Ne yapsam yaranamadım sürekli küçük görme hakaret bir kelime bile konuşmaz olduk konuşsak kavgayla bittiyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde ise beni babamla tehdit ediyordu babam kanser hastası yaşlı ona olan zaafımı bildiği için eğer ayrıl ona şu şöyle yaparım böyle yaparım babam kaldıracak durumda değilki arkamda duracak kimsemde yok oda bunu bildiği için rahat. Çocuk olduktan sonrada her sorunda çocuğu alıp gitmekle tehtit ediyor beni götürüp annesine atacak oda dünden razı zaten biliyo çocuğuma dayanamayacağımı artık çocuğumla tehtit ediyo işin içinden çıkamıyorum bir türlü artık bişey yapıp kurtulmam lazım ama nee
Canı isterse öder faturaları ama alkole olan bağımlılığından parası ewe yetmiyorMaalesef sizi çok iyi anlıyorum. Bu tipler kendini çok ezik gördüğü özgüveni olmadığı için size hakaret ederek egolarını tatmin ediyor. Eve dahi bakmiyorsa durum zor. Alış veriş fatura vs hiç yapmiyormu? Boşanmayı gerçekten istiyorsanız başarırsınız. İki aylık bebeği ona kim verecek ki, korkmayın, Babanzada Allah şifa versin
Allah ya sizi kurtarsın ya onu ıslah etsin.Canı isterse öder faturaları ama alkole olan bağımlılığından parası ewe yetmiyor
Çok sevdiğim birisi vardı yıllarca konuştuk ama evliymiş saklamış benden uzun hikaye ben bunu öğrenince aylırdım sevdiğimden birdaha görüşmedim. Oara büyük bir boşluğa düşmüştüm. Eşimlede aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş gibi birşeydik beni çok teselli etti çok ilgilenmişti ama evlenene kadar evlendik böyle bir ruh hastası çıktı yani mantıklı düşünemediğim bir zamanda evlendimNiye evlendin bu gavatla
Çok sevdiğim birisi vardı yıllarca konuştuk ama evliymiş saklamış benden uzun hikaye ben bunu öğrenince aylırdım sevdiğimden birdaha görüşmedim. Oara büyük bir boşluğa düşmüştüm. Eşimlede aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş gibi birşeydik beni çok teselli etti çok ilgilenmişti ama evlenene kadar evlendik böyle bir ruh hastası çıktı yani mantıklı düşünemediğim bir zamanda evlendim
Tehdid etmek ne demekmiş ya bu nasıl cesaretArkadaşlar gerçekten nerden başlasamm bilemedim. 4 yıllık evliyim 2 aylık bir oğlum var. Eşimle bitmek bilmeyen bir anlaşmazlığın içinde yıllardır uğraşıyorum eşim sorumsuz evin giderlerinin çoğu ben karşılarım onuda geçtim. Ne yapsam yaranamadım sürekli küçük görme hakaret bir kelime bile konuşmaz olduk konuşsak kavgayla bittiyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde ise beni babamla tehdit ediyordu babam kanser hastası yaşlı ona olan zaafımı bildiği için eğer ayrıl ona şu şöyle yaparım böyle yaparım babam kaldıracak durumda değilki arkamda duracak kimsemde yok oda bunu bildiği için rahat. Çocuk olduktan sonrada her sorunda çocuğu alıp gitmekle tehtit ediyor beni götürüp annesine atacak oda dünden razı zaten biliyo çocuğuma dayanamayacağımı artık çocuğumla tehtit ediyo işin içinden çıkamıyorum bir türlü artık bişey yapıp kurtulmam lazım ama nee
Kararlı olduğum zaman babamı düşünüyorum şimdide çoçuğumu işin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?