Evet o konuda yanlış yapmıssınız. Ama bütün olayları yaşayan sizsiniz gerçekten vicdanınız rahatsa yaptığınız yanlışın sizi yeyip bitirmesine izin vermeyin. Şöyle ki evet hata yaptım ama beni bu duruma onlar getirdi diye düşünün. Zaten bu saatten sonra o kişilikteki insanlar kendilerinde hata bulmazlar başınızda da taşısanız kıymetiniz olmazmış anlattıklarınıza bakılırsa. Yanlış falan son golüde siz atmıssınız. Hakettiler diye düşünün. Ama sanırım bu saatten sonra ipler iyice kopmuş olacak. Onlar zaten sizi gözden çıkarmış sizde öyle yapın yolunuza bakın.Işin ilginç yani hep kendilerini haklı buluyorlar bir tanesi de demiyor ki bizde de suç var demiyor anlamiyorum suçlamak daha kolay sanırım canim ben acaba bileziği kızıp geri almakla hata mi ettim bu konuda sadece kafam karışık diğer kısımlarda sonuna kadar haklıyım gözüm malda mulkte hiç olmadı onlar gibi suan kafam karışık bileziği gondersem mi gidenlerle ?bilemedim
Canim ben zaten ne yapsam da iyi olamam onların gözünde ve ben bu davranışı yaparken bir daha asla ve asla geri dönüşü olmayacak şekilde yaptim çünkü daha once kac kez affettim ama hak etmiyorlar ki benim bilezik takip takmamak umurlarında bile değildi değilde ben onları değil kardesimi baz alıp o bileziği zor sıkıntılı halimde taktık ama düğünde sonra gördüm ki kardesim de onlar gibi bu yuzden de gerek yok onlara bilezik vs dedim esimde dedi alma diye ama ben o bileziği geri almakta ki amacım benim takacak halim yok bir zaman gelecek kardeşim ve eşi bana gelirse geri takacam ben mal mülke önem vermemBence ne olursa olsun bileziği geri istemekle hata etmişsin arkadaşım. Haklıydın belki ama onların eline koz vermiş oldun.
Evet yoluma bakacam ben onların gözünde hiç iyi olmadım ta ki evlenendim ama oncesinde de öyleydi ben tepki vermiyordum fakat evlenince gerçekleri gördüm bu yuzden haksız degilim diyorum ayrıca o bileziği gün gelecek kardeşim ve eşi bana gelirse geri takacam ben ne yapayım o onların kısmeti ama hak etmiyor orası öyleEvet o konuda yanlış yapmıssınız. Ama bütün olayları yaşayan sizsiniz gerçekten vicdanınız rahatsa yaptığınız yanlışın sizi yeyip bitirmesine izin vermeyin. Şöyle ki evet hata yaptım ama beni bu duruma onlar getirdi diye düşünün. Zaten bu saatten sonra o kişilikteki insanlar kendilerinde hata bulmazlar başınızda da taşısanız kıymetiniz olmazmış anlattıklarınıza bakılırsa. Yanlış falan son golüde siz atmıssınız. Hakettiler diye düşünün. Ama sanırım bu saatten sonra ipler iyice kopmuş olacak. Onlar zaten sizi gözden çıkarmış sizde öyle yapın yolunuza bakın.
Ben onları her defasında affetmekten yoruldum suan kendileri çok suçlu ama görmüyorlar kizkardesimde çok fena biri ona uyuyor hepsi de ama şunu söylemeliyim ki su konumda beni bilezik için bile eleştirmeye hakları yok çünkü Beni tanırlar mal mülk için birsey yapmam bu sekilde yani olayları da bu hale getirdiklerini görmüyorlar ne vardı yani oğluna soyletmeseydi şeytan kızı soyleyeceginde yapma deseydi ama anne böyle olunca çocuklarda bu şekile oldu yazık ya üç günlük dünyada benim en cok zoruma giden burdaki düğünde millet var diye el gorduluk o dugune çağırdılar zorla gittim ağlaya ağlaya oradaydım üzüntüden su hamile halimle ama kardesim değer sanıyordum bu yuzden oradaydım malesef kardesiminde onlar gibi yüzü olduğunu öğrenince bin pisman oldum ben baştan o dugune hiç gitmeyecektim hata ettimEvet o konuda yanlış yapmıssınız. Ama bütün olayları yaşayan sizsiniz gerçekten vicdanınız rahatsa yaptığınız yanlışın sizi yeyip bitirmesine izin vermeyin. Şöyle ki evet hata yaptım ama beni bu duruma onlar getirdi diye düşünün. Zaten bu saatten sonra o kişilikteki insanlar kendilerinde hata bulmazlar başınızda da taşısanız kıymetiniz olmazmış anlattıklarınıza bakılırsa. Yanlış falan son golüde siz atmıssınız. Hakettiler diye düşünün. Ama sanırım bu saatten sonra ipler iyice kopmuş olacak. Onlar zaten sizi gözden çıkarmış sizde öyle yapın yolunuza bakın.
Canim bileziği geri gönderdim esim gönderme dedi ama ben aile bağlarını bile temelli kopartirken seviyeli olmak istedim zaten bundan boyle olmayiz çok agrima gitti yapilanlarEvet o konuda yanlış yapmıssınız. Ama bütün olayları yaşayan sizsiniz gerçekten vicdanınız rahatsa yaptığınız yanlışın sizi yeyip bitirmesine izin vermeyin. Şöyle ki evet hata yaptım ama beni bu duruma onlar getirdi diye düşünün. Zaten bu saatten sonra o kişilikteki insanlar kendilerinde hata bulmazlar başınızda da taşısanız kıymetiniz olmazmış anlattıklarınıza bakılırsa. Yanlış falan son golüde siz atmıssınız. Hakettiler diye düşünün. Ama sanırım bu saatten sonra ipler iyice kopmuş olacak. Onlar zaten sizi gözden çıkarmış sizde öyle yapın yolunuza bakın.
September bileziği geri gönderdim gondermesemiydim acaba degmezler çünküCanim ben zaten ne yapsam da iyi olamam onların gözünde ve ben bu davranışı yaparken bir daha asla ve asla geri dönüşü olmayacak şekilde yaptim çünkü daha once kac kez affettim ama hak etmiyorlar ki benim bilezik takip takmamak umurlarında bile değildi değilde ben onları değil kardesimi baz alıp o bileziği zor sıkıntılı halimde taktık ama düğünde sonra gördüm ki kardesim de onlar gibi bu yuzden de gerek yok onlara bilezik vs dedim esimde dedi alma diye ama ben o bileziği geri almakta ki amacım benim takacak halim yok bir zaman gelecek kardeşim ve eşi bana gelirse geri takacam ben mal mülke önem vermem
Bileziği dün geri gönderdim yanlis mi yaptim acaba göndermekle çünkü hem degmezler hemde bu kez affetmiycemEvet o konuda yanlış yapmıssınız. Ama bütün olayları yaşayan sizsiniz gerçekten vicdanınız rahatsa yaptığınız yanlışın sizi yeyip bitirmesine izin vermeyin. Şöyle ki evet hata yaptım ama beni bu duruma onlar getirdi diye düşünün. Zaten bu saatten sonra o kişilikteki insanlar kendilerinde hata bulmazlar başınızda da taşısanız kıymetiniz olmazmış anlattıklarınıza bakılırsa. Yanlış falan son golüde siz atmıssınız. Hakettiler diye düşünün. Ama sanırım bu saatten sonra ipler iyice kopmuş olacak. Onlar zaten sizi gözden çıkarmış sizde öyle yapın yolunuza bakın.
Haklısın ama üzülen hep ben haksızlığa ugrayanda ben ama haksız olanda ben oluyorum çoğu kez hep affettim bu kez affetmiycem ama dün bileziği geri gönderdim insanlık görsünler ve insanlık bende kalsın diye helal de etmiyorum hakkimi amaBosver kardesim kendini uzmene degmez..malesef cevremizde bizi uzen kiran insanlar oluyor hepde olacaktir hayat bu turlu turlu seyler yasayip goruyoruz..sen kendi hayatina keyfine bak gerisini hic sallama
Haklısın ama üzülen hep ben haksızlığa ugrayanda ben ama haksız olanda ben oluyorum çoğu kez hep affettim bu kez affetmiycem ama dün bileziği geri gönderdim insanlık görsünler ve insanlık bende kalsın diye helal de etmiyorum hakkimi ama
Canim hemen hemen yasadiklarima bakınca aynı gibi seninle ben de ilgi alakayi kesmistim çok çok rahattim aylar önce ama düğünleri olacak ya gelip kandirdilar beni aptal gibi hissediyorum kendimi hem elalem için beni el gorduluk düğün için kandirdılar hemde maddi durumum yokken bilezik taktım ayrıca düğün bituncede adam yerine koyamadılar çok çok zor aile deyipte böyle olması hayır hep kendileri yapıyordu bu kez oglaarini üzerime saldı kızları yaptı bunu benim kucugum ama çok çok bilmiş bu kez affetmiycem her yaptıklarını affettim böyle yaptılar dedim zaten ne ölüme ne ölünüze bu saatten sonra hersey duzelecek deyipte böyle yaptı anne bu kez sondu artık beni uzemiyceklerBende cok haksizliga ugradim..haksizligu gec hayatimi beni perisan ettiler son care gorusmeyi kestim inan kendime yaptigim en buyuk iyilik oldu.kimseyi cekmeye mecbur degiliz
Canim hemen hemen yasadiklarima bakınca aynı gibi seninle ben de ilgi alakayi kesmistim çok çok rahattim aylar önce ama düğünleri olacak ya gelip kandirdilar beni aptal gibi hissediyorum kendimi hem elalem için beni el gorduluk düğün için kandirdılar hemde maddi durumum yokken bilezik taktım ayrıca düğün bituncede adam yerine koyamadılar çok çok zor aile deyipte böyle olması hayır hep kendileri yapıyordu bu kez oglaarini üzerime saldı kızları yaptı bunu benim kucugum ama çok çok bilmiş bu kez affetmiycem her yaptıklarını affettim böyle yaptılar dedim zaten ne ölüme ne ölünüze bu saatten sonra hersey duzelecek deyipte böyle yaptı anne bu kez sondu artık beni uzemiycekler
Aynen oyle canim da hiç dogurmasalar böyle yapacaklarsa üzülen biz oluyoruz ben bütün yaz okul tatil oldu ve bu dugune oradan da tatile gidecegimin hayalini kurdum esimeşimle ve hamileyim de ama beni resmen aptal yerine koydular çok üzücü Allaha havale ettimBazi anneler evlatlaribi bir arada tutar bazisida birbirlerine dusman eder buda bizim nasibimizr dusenmis
Aynen oyle canim da hiç dogurmasalar böyle yapacaklarsa üzülen biz oluyoruz ben bütün yaz okul tatil oldu ve bu dugune oradan da tatile gidecegimin hayalini kurdum esimeşimle ve hamileyim de ama beni resmen aptal yerine koydular çok üzücü Allaha havale ettim
28 hafta 6 günlük bebeğim 29 a gireceğiz ama bu durumdan o da nasibini almaz ins korkum bu esim sağolsun destekçi ama ben çok üzülüyorum bende ikinci kez anne olacam ins ilk çocuğumu kaybettim onun üzerine çok kötü günler geçirdim o dönemde yanimda degillerdi bana pek destek oldukları söylenemez maddi manevi sonrada esin seni dolduruyor sen boyle degil din diyorlar halbuki kendi hatalarını görmüyorlar çoğu kez affettim canim ama bu sefer ki çok farklı oldu Allah bildiği gibi etsin diyorum kizkardesimi ortalığı karıştıran o kucukkende öyleydi şimdide öyle benden küçük ama büyük gibi davranır asla affetmiycem bu kez abisi de onun oyuncağı oldu iste onunla birlikte ailemden olmamı sağladılarbenzer seyleri yasayan biri olarak tavsiyem onlari hic dusunmemen .sayet onlari yaptiklarini dusunmeye devam etseydim aklimi kacirirdim..sende hic dusunme ne yaptilarsa yaptilar kitu bi ani olarak kalsin bundan sonra izin verme hayatin girmelerine mesafeni koru .kac haftalik bebegin
Kardeşime taktigim bileziği şöyle oldu küçük kızkardeşim annemle biz whatsapta yazisirken tartıştık bir konu üzerine kardesim de annem gibi yazmaya başladı ve ben keske o dugune gelmeseydim dedim çünkü düğün bir bizim yaşadığımız şehirde birde kızın memleketinde olacaktı ikisine de gidecektik erkek kardesin ablası vb olarak neyse iste ben bunlarla konusmuyordum geldiler kandırmaya çalıştılar beceremediler en sonunda düğünü olacak erkek kardeşimi gönderip işin içinden çıktılar maksat akraba elalem derdi Allah ta biliyor ya ben bu sekilde düğün bittikten sinra böyle hiç arayıp sormayacaklarini bilmiyordum bilsem asla ne o dugune giderdim ne de maddi olarak sıkıntım varken bilezik takardim isteme nedenim ise bileziği sırf onlara sinir olduğum içindiKardesine taktigin bilezigi niye geri istedinde.
Sonra gene geri vericeksin o kismi anlamadim
Çok haklısın da ben sonradan öyle yapacaklarını bilmiyordum bilsem ne giderdim ne de maddi durumum yokken bilezik takardim yazık degmezlerMadem durum bu gitmeseydiniz? Size ne elalem ne derse desin
Kendi ayaginizla gidip sonra da sinir olmussunuz yok yere
Birde elalem bana birsey demezdi ki onlar rezil olacaktı keske olsalardiMadem durum bu gitmeseydiniz? Size ne elalem ne derse desin
Kendi ayaginizla gidip sonra da sinir olmussunuz yok yere
Bu durumda mağdur olan biziz sonu ne olacak diye hiç düşünmüyorlar benim annem güya osmanlı kadını ama alakası yokmuş işleri bitene kaşar beni kullandılar resmen aptal yerine koyuldum bu durum beni çok sinir ediyorBazi anneler evlatlaribi bir arada tutar bazisida birbirlerine dusman eder buda bizim nasibimizr dusenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?