Nerden başlasam bilemiyorum mevzu uzun ve derin ..

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim benim ailem bana evlendikten sonra hiç sahip çıkmadı bu konuda da ya eşimi ya beni suçladılar.Sen evlenince degistin dediler yada esin seni dolduruyor dediler oysaki kendi yaptıklarına bakmadilar yıllarca cocuklari arasinda ayrım yapan annem babam ben bunu dile getirince inkar edip beni suçladılar en son konusmazken ek küçük erkek kardeşimin düğünü olacak diye onu göndermişler o da geldi beni kandırdı şöyle böyle derken düğününe gelmeye ikna etti ama düğün tek burada olmayacaktı neyse biz dugune ve kin aya gittik ama ben hep ağladım oralarda beni yanlız sanki yok muşum gibi davrandılar bu arada söylemesi ayıp durumum olmamasına rağmen bilezgini de taktık düğün bitti elalem gördü tamam bitti hersey ne aradılar ne sordular iste bilezigi bunlar tekrar gidince takılacak diye kardesimgile giderken vermediler.Neyse kac gündür diğer şehre dugune gidilecek hiç umurlarında degilim bende mesaj yazdim anneme kızdım elalem görsün diye beni kandirmaniza salak yerine k oymaniza gerek yoktu dedim zaten siz çocuklarınız ayrım yaptığınız icin böyle oldu dedim.sonrasında en son dün abi mu küçük Kız kardeşim fitnemis o sever oyle şeyleri iste abim aradı anladım bakmadin teline mesaj attı annemi babamı rahat birak diye halbuki kendi benden çok çok üzmüştür.bende çok sinirlendim senden mi korkuyorum ne abilik yaptin ki dedim iki gun öncede esin aradı kredi çekmek için ufak bir paraya kefillik istedi olmam dedi eşiyle tartışmış güya önce olurum dedi sonra olmam dedi neyse kızlar bunlar dün benim üzerime çok geldi bende 7 aylik hamileyim hiç düşünmüyorlar bile.ilk cocugum vefaat etti onda da umursamadilar.Ben Allahtan korkup hep affettim ama bu kez çok farklı olacak isterlerse kapimda yatsinlar gerçi bileziği geri istedim getirdiler değmez dedim bunlara ama geri veririm kardeşim geldiğinde ama onlarla asla muhatap olmam beni uzmekten başka birsey yapmadılar beni dusunmediler hiç.siz olsanız yapardınız yoruldum ve bıktım ??

Bosver kardesim kendini uzmene degmez..malesef cevremizde bizi uzen kiran insanlar oluyor hepde olacaktir hayat bu turlu turlu seyler yasayip goruyoruz..sen kendi hayatina keyfine bak gerisini hic sallama

Birak muhattap olma. Bak hamileymissin kendine ve bebegine odaklan. Onlar seni takmiyorsa sen niye takip kendini uzuyorsun ki?

Üzme kendini ve hırslanma. İnsan çok düşününce hırslanıyor ve hırsından yapmaması gereken şeyleri yapabiliyor. Seninde düğün hediyesi olarak taktığın bileziği geri istemen hiç hoş olmamış. Böyle davranırsanız onların ağzına laf vermiş olursunuz. Bence uzak ve serin durum birkaç zaman. Anlaşamadığınız ve anlaşamayacağınız belli

Seni düşünmeyen annen baban da olsa umursama zor kolay değil tmm ama hayat felsefen bu olmazsa çok üzülürsün kendini geri çek ne ara ne sor bak bu sefer ailen diyecek ne oluyor.

İyi de canım sen düğün evinde misafir değilsin ki ev sahibisin, neden sen ilgi bekliyorsun? Sonuçta evlenen senin de kardeşin. Ayrıca düğün mevzularında insanın başı nasıl kalabalık oluyor bunu en iyi senin bilmen gerek. Bence boş yere kardeşinin mutlu gününü bozmuşsun...

Ne denli gönül yoran durumlar, şu kısacık hayatta neden bu denli gönüller kirleniyor anlamış değilim.

Üzücü bir durum .peki sana neden böyle davranıyorlar ?
Canim ben ortanca cocugum benim kucugum kiz kurnaz yalaka ve işini iyi biliyor çocukken de birsey olduğunda suçu bana atardı 1 yaş buyugumde kurnaz o da işini bilir abim ve en küçük erkek kardeşim saf ama onların aklına giderler birde hal böyleyken anne babamız başta çocukları arası hep ayrımcılık yaptılar ben çok çalıştım ama hep onlar yediler beni hep farklilastirdilar ama evde bakarken iyiydim çünkü kullanıyorlardı beni her işlerinde ben evlenince esim müsade etmedi kendimi kullandirmama ve gerçekleri gormemi ayrımcılık yaptıklarını gösterdi ki haklıydı her konuda hakkimi yediler dugunum olurken bile bana gelen altınları kendileri aldılar kendileri de bir gram birsey takmadilar üç hafta önce erkek kardeşim evlendi 5 anne 5 baba bilezik taktı gözüm yok ama ben üniversite okuyorum birgün olsun bir şeye ihtiyacın var mi demediler daha bunun gibi ne haksizlilar

Cocuklari arasi ayrimci olunca anne baba bu çocuğu ister istemez asilestrip hircinlastiriyor Allahtan da korkmuyorlar yaptıklarını haklı bulurken ben kardeslerin değilde anne babanın yaptiklari zoruma gidiyor

C
Canim bunlar düğünde olmadı ki

anladığım kadarıyl siz biraz safsınız. kocanız bazı şeyleri görmenizi sağlamış bu da ailenizin işine gelmemiş o yüzden seni dolduruyor kocan fln diyolar?
boşverin uzak durun evinizde huzurluysanız?

Bencede sen evliligine bak. Dogacak cocugunu dusun onlara zaman harca. Ne mesaj at nede onlara ters gitmek icin bisey yap. Sen kendi hayatina ve kurdugun aileye odaklan. Sen tepki vermedikten sonra uzaticaklarini sanmiyorum

Hem durum oyle değil beni sırf millete rezil olmamak için o dugune gelmem için kandırdı erkek kardeşimi gönderip düğünden sonra o bile arayıp sormadığı gibi benim aramalarima da bakmadı bilerek beni salak yerine koydu düğünde siginti gibiydim oz kardeşlerimin yanında ben elimden gelenin fazlasını yaptim misafir bile götürdüm ama hicbir seye degmezler böyle aile olmaz emin olun benim çektiğim affettigim kadarda kimse yapmazdı ama bu sefer asla affetmem Allah affetse bile dün bana yasattiklarindan sonra sabaha kadar sancim vardı ve çok kotuydum az öncede acile gittim çocuğa birsey oldu diye korktum

Bencede sen evliligine bak. Dogacak cocugunu dusun onlara zaman harca. Ne mesaj at nede onlara ters gitmek icin bisey yap. Sen kendi hayatina ve kurdugun aileye odaklan. Sen tepki vermedikten sonra uzaticaklarini sanmiyorum
Canim bu saatten sonra hepsi boş benim için ne ölümlerine ne olumume ben çok affettim onları hatta fazla bu yuzden böyle oldular ben afrettikce daha fazlasını yaptılar anne baba önce böyle yaparsa çocuklarda normal ama hep kendilerini haklı buldular ben şimdi şunu diyorum ins çocuğum sağlıkla dogsun ve önümüzdeki sene atamam çıksın bunları zaten umursamam Allah adaletlidir kullari olmasa da hak bırakmaz

Evet
Evet eşimle huzurluyum sukur o da olmasa ne yapardım bilemiyorum adamlar haksizken haklı konumuna geldiler bileziği başta ben istemedim annenin teline anne yerine balikesirdeki seytan gibi olan kızkardeşim mesaj yazdı devamlı tartıştık bu şekilde whatsaptan bana tutmuş bizim sıkıntımız vardı ona rağmen bilezik taktik dedim diyor ki bozdur da harca diyor bileziği bende dedim zaten kiymetim yok zaten kotuyum isteyecem dedim eşime yok dedi o şimdi ispartaya tekrar bir düğün daha olacak ya orada tekrar takilacaktı.bu bilezikler dün akşam babam getirmiste atıyor bileziği al bilezik için diye bende alakası yok bilezikle sizin insanliginiz yok diye dedim benim safligima gelince canım ben cok merhametliyim ve çabuk yelkenleri suya indiriyorum bu herkese böyle bende sevmiyorum bu huyumu amadeğişecek bundan böyle ins çünkü dünkü cok afedersin yediğim kazzik çok çok ağırdı sanki ben onların oglanlarindan korkuyorum beni araştırıyorlar ki bu işlerin tek sorumlusu balikesirde yaşayan gercekte kucugum ama büyüğüm gibi davranan yalaka ve kurnaz Kız kardeşim

Reactions: KV_
Asa
Aşağıda size cevap yazdım ama başka yerde görünüyor sanırım

Canim başta bileziği ben istedim Kız kardeşim olacak dengesiz annemin telini almış annemle yazisip atisiyirken whatsapta annem gibi konuşmaya başladı anladım anne olmadığını bende demistim dirumumuz yokken geldik bilezik taktik tutmuş diyor ki bozdur da harca verdiğini bende sinir oldum iyi olur dedim sanki sadaka veriyor bana dengesiz iste sonrada dün anladım bunlarla tamamen ipleri kopartmak gerektiğini bileziği taksamda takmasamda kiymetim olmayacaktı boşuna niye vereyim dedim getirecektik deyip ahkam kesiyirdunuz dedim getirin isim yok sizinle ben bileziginde ve degilim olmamda onlar gibi mal düşkünü iste dün baba getirmiş kapıda atıyor bileziği al bilezik için dedi yaptığına bak bende bilezik umrumda degil sizin insanliginiz dedim sanki kendi kazancı birde oglanlarini üzerime salıyor bunların hepsini yapan balikesirde yaşayan kızkardeşim kucugum ama seytan gibi aynı ortalık karistirmada milleti kendi yanına cekmede üzerine yoktur cocukkende aynıydı

Ben istemedim QUOTE="zerafetli, post: 47444458, member: 648715"]Canim başta bileziği ben istedim Kız kardeşim olacak dengesiz annemin telini almış annemle yazisip atisiyirken whatsapta annem gibi konuşmaya başladı anladım anne olmadığını bende demistim dirumumuz yokken geldik bilezik taktik tutmuş diyor ki bozdur da harca verdiğini bende sinir oldum iyi olur dedim sanki sadaka veriyor bana dengesiz iste sonrada dün anladım bunlarla tamamen ipleri kopartmak gerektiğini bileziği taksamda takmasamda kiymetim olmayacaktı boşuna niye vereyim dedim getirecektik deyip ahkam kesiyirdunuz dedim getirin isim yok sizinle ben bileziginde ve degilim olmamda onlar gibi mal düşkünü iste dün baba getirmiş kapıda atıyor bileziği al bilezik için dedi yaptığına bak bende bilezik umrumda degil sizin insanliginiz dedim sanki kendi kazancı birde oglanlarini üzerime salıyor bunların hepsini yapan balikesirde yaşayan kızkardeşim kucugum ama seytan gibi aynı ortalık karistirmada milleti kendi yanına cekmede üzerine yoktur cocukkende aynıydı[/QUOTE]
Ben istemedim başta olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…