Canim ben ortanca cocugum benim kucugum kiz kurnaz yalaka ve işini iyi biliyor çocukken de birsey olduğunda suçu bana atardı 1 yaş buyugumde kurnaz o da işini bilir abim ve en küçük erkek kardeşim saf ama onların aklına giderler birde hal böyleyken anne babamız başta çocukları arası hep ayrımcılık yaptılar ben çok çalıştım ama hep onlar yediler beni hep farklilastirdilar ama evde bakarken iyiydim çünkü kullanıyorlardı beni her işlerinde ben evlenince esim müsade etmedi kendimi kullandirmama ve gerçekleri gormemi ayrımcılık yaptıklarını gösterdi ki haklıydı her konuda hakkimi yediler dugunum olurken bile bana gelen altınları kendileri aldılar kendileri de bir gram birsey takmadilar üç hafta önce erkek kardeşim evlendi 5 anne 5 baba bilezik taktı gözüm yok ama ben üniversite okuyorum birgün olsun bir şeye ihtiyacın var mi demediler daha bunun gibi ne haksizlilarÜzücü bir durum .peki sana neden böyle davranıyorlar ?
Canim bunlar düğünde olmadı kiİyi de canım sen düğün evinde misafir değilsin ki ev sahibisin, neden sen ilgi bekliyorsun? Sonuçta evlenen senin de kardeşin. Ayrıca düğün mevzularında insanın başı nasıl kalabalık oluyor bunu en iyi senin bilmen gerek. Bence boş yere kardeşinin mutlu gününü bozmuşsun...
Canim bu saatten sonra hepsi boş benim için ne ölümlerine ne olumume ben çok affettim onları hatta fazla bu yuzden böyle oldular ben afrettikce daha fazlasını yaptılar anne baba önce böyle yaparsa çocuklarda normal ama hep kendilerini haklı buldular ben şimdi şunu diyorum ins çocuğum sağlıkla dogsun ve önümüzdeki sene atamam çıksın bunları zaten umursamam Allah adaletlidir kullari olmasa da hak bırakmazBencede sen evliligine bak. Dogacak cocugunu dusun onlara zaman harca. Ne mesaj at nede onlara ters gitmek icin bisey yap. Sen kendi hayatina ve kurdugun aileye odaklan. Sen tepki vermedikten sonra uzaticaklarini sanmiyorum
Evet eşimle huzurluyum sukur o da olmasa ne yapardım bilemiyorum adamlar haksizken haklı konumuna geldiler bileziği başta ben istemedim annenin teline anne yerine balikesirdeki seytan gibi olan kızkardeşim mesaj yazdı devamlı tartıştık bu şekilde whatsaptan bana tutmuş bizim sıkıntımız vardı ona rağmen bilezik taktik dedim diyor ki bozdur da harca diyor bileziği bende dedim zaten kiymetim yok zaten kotuyum isteyecem dedim eşime yok dedi o şimdi ispartaya tekrar bir düğün daha olacak ya orada tekrar takilacaktı.bu bilezikler dün akşam babam getirmiste atıyor bileziği al bilezik için diye bende alakası yok bilezikle sizin insanliginiz yok diye dedim benim safligima gelince canım ben cok merhametliyim ve çabuk yelkenleri suya indiriyorum bu herkese böyle bende sevmiyorum bu huyumu amadeğişecek bundan böyle ins çünkü dünkü cok afedersin yediğim kazzik çok çok ağırdı sanki ben onların oglanlarindan korkuyorum beni araştırıyorlar ki bu işlerin tek sorumlusu balikesirde yaşayan gercekte kucugum ama büyüğüm gibi davranan yalaka ve kurnaz Kız kardeşimanladığım kadarıyl siz biraz safsınız. kocanız bazı şeyleri görmenizi sağlamış bu da ailenizin işine gelmemiş o yüzden seni dolduruyor kocan fln diyolar?
boşverin uzak durun evinizde huzurluysanız?
Aşağıda size cevap yazdım ama başka yerde görünüyor sanırımanladığım kadarıyl siz biraz safsınız. kocanız bazı şeyleri görmenizi sağlamış bu da ailenizin işine gelmemiş o yüzden seni dolduruyor kocan fln diyolar?
boşverin uzak durun evinizde huzurluysanız?
Canim başta bileziği ben istedim Kız kardeşim olacak dengesiz annemin telini almış annemle yazisip atisiyirken whatsapta annem gibi konuşmaya başladı anladım anne olmadığını bende demistim dirumumuz yokken geldik bilezik taktik tutmuş diyor ki bozdur da harca verdiğini bende sinir oldum iyi olur dedim sanki sadaka veriyor bana dengesiz iste sonrada dün anladım bunlarla tamamen ipleri kopartmak gerektiğini bileziği taksamda takmasamda kiymetim olmayacaktı boşuna niye vereyim dedim getirecektik deyip ahkam kesiyirdunuz dedim getirin isim yok sizinle ben bileziginde ve degilim olmamda onlar gibi mal düşkünü iste dün baba getirmiş kapıda atıyor bileziği al bilezik için dedi yaptığına bak bende bilezik umrumda degil sizin insanliginiz dedim sanki kendi kazancı birde oglanlarini üzerime salıyor bunların hepsini yapan balikesirde yaşayan kızkardeşim kucugum ama seytan gibi aynı ortalık karistirmada milleti kendi yanına cekmede üzerine yoktur cocukkende aynıydıÜzme kendini ve hırslanma. İnsan çok düşününce hırslanıyor ve hırsından yapmaması gereken şeyleri yapabiliyor. Seninde düğün hediyesi olarak taktığın bileziği geri istemen hiç hoş olmamış. Böyle davranırsanız onların ağzına laf vermiş olursunuz. Bence uzak ve serin durum birkaç zaman. Anlaşamadığınız ve anlaşamayacağınız belli
Ah canim ya sadece gönlü kirli olsalar iyiNe denli gönül yoran durumlar, şu kısacık hayatta neden bu denli gönüller kirleniyor anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?