Seni o kadar iyi anlıyorum ki Yasin kaç acaba Benim kocam da ilk iki yıl istemedi bende istemedim sonra 3. Yıl ben istedim benim hormonlar tavan yine istemedi Nseymis efendim kafasi hazir degilmis beyni hazir değilmiş bu durum sinir yapıyordu bende herkes eşime kızıyordu kendi ana babası bile çünkü benim yaşım şu an 32 Sonrasında ben rol yaptım istemiyorum diye. Bunun kafa karıştı neden niye vs böyle böyle 1 yıl daha geçti yakın arkadaşlarımın hamile doğum haberlerini aldıkça krize giriyordum Bu kıskançlıktan değil çocuk yapma hakkının mecbur kocana bağlı olmasında Sonra wc lerde agladim hiç konuyu açamadım o açtığında konuyu değiştirdim çocuk istemiyorum ben dediğimde içimden allah a yalvardım Sen kalbimi biliyorsun allahım diye.... Sonra ne mi oldu kendiliğinden oldu aynısini ben ona yapacaktım ama yaşım gelmişti 5.5 yıllık evliyiz son 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz Üzülüyorum ama kocam adına üzülmüyorum o bunu haketti. Gecen ay hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım Şimdi bana tutmuş diyor ki vakit kaybetmeyelim aşılama yaptitalim tedaviye başlayalım diyor Ve bu çocuk haricinde her konuda anlaşırız guleriz ağlarız eğleniriz birbirimize deger veririz ama bu yüzden beni çok üzdü Sana tavsiyem açma konuyu kesinlikle dişini sık sana yazılmış ağla istiyorum de diye Emin ol bi işe yaramaz Ona biraz daha zaman tanı sonrasında Allah büyük. ...