Nerden çıktı bu çicekler?

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Lütfen bir akıl verin,
çarşamba günü okula kocaman bir demet çicek getirdi çicekçi ve çicek benim adıma gönderilmiş. Çicek il merkezinden geliyor ve yaklaşık 300 km uzaklığında mesafeden
yani 3,5- 4 saatlik yoldan gelmiş çicekler. Çiceği gönderen ismini belirtmemiş ve sadece akşam kendisini ararım demiş, bende çicek beklediğim biri olmadığı için ve kimden geldiğini bilmediğim için kabul etmedim geri gönderdim,
akşam bilmediğim numaradan msj geldi "bugün çiceklerle sizi mutlu etmek istedim" diye yazmış. cevap yazmadım sonra akşam 10 buçuk gibi aramış ben farketmedim sabah gördüm ve aramadım,
şu anda merak ediyorum kim olduğunu 3-4 gün oldu tekrar aramadı benim aramam doğru olmaz değil mi?

ee madem merak ediyordun telefonunu aradığında açıcaktın.. madem o kadar tepki verdin bundan sonra da geri adım atma artık

aradığında benim için geç bir saatti ve duymadımda telin sesini ,sabah gördüm cevapsız arama şeklinde...
tepki verdim çünkü tanımadığım biri, benim numaramı bulmuş ve okulda öğrencilerimin yanında arkadaşlarımın yanında zor durumda kaldım

çicek için çok cidden çok büyük masraf yapmış,
tanımadığım birinin çiceğini kabul etmemi nasıl bekler ki?
yoksa onu tanıdığımı düşünüyor olabilir mi?
msajın altına da ismini yazmamış

seni tanımayan biri senin telefonuna ve okul adresine nası ulaşabilir allaşkına. tanıdığı kesin..
hem ağır kızı oynıcam diye kasıyorsunuz, hem de aradan 3-4 gün geçtikten sonra arayayım diyorsunuz.
madem ağır kızı oynamak istiyordunuz dediğim gibi ya msjına cevap vericektiniz ama belli bi uslüpla ya da telefonu açıcaktınız.
bu kızlar da bi alem valla

tahmin ettiğiniz biri var mı?çok hoş bir davranıs çiçek göndermek ..bence cesareti kırılmıstır teli açmayınca belki tekrar arar ama siz aramayın

evet çok kızdım çiceklerle kabul etmemekle ilgili hiç bir pişmanlıkta yaşamıyorum
sadece merak ettim kim olduğunu ?

e numarası var madem mesaj attıgında okumussun kimsin diyemedin mi
anlamadım valla bunuda buraya ne için yazdıgını nasıl bir yardım bekliosun adamın numarası bile var elinde ver biz arayalımmı dicez :umursamaz: hangi operatöre baglıysa kime ait oldugunu ögrenebilirsin sanırım öğretmensin biliosundur bunuda
ayrıca bi çiçek için ne kadar büyük masraf yapabilirki çelenkmi gndermişzemuszemus

en son 15 tatilde yani 3 ay önce biriyle tanışmıştım bir kere görüştüm olmadı ve tekrarda görüşmedik
sadece onda vardı telefon numaram
ama aradan 3 ay geçmiş böyle bişey yapar mı?

Çok kötü yolları olan il merkezine 300 km mesafede yaşayan biriyim,
mahrumiyet bölgesi, kolay kolay herkes kabul etmez o yolu çekmeyi
çicekçi kendi söyledi isimsiz sipariş almazdık ama beyfendi ciddi bir miktar teklif etti geri çeviremedik dedi

Bilinmeyen numaralarda kişi yi bulamadılar bilgileri gizliymiş

okulda seni tanıyan gizli hayranın olabiler:1ninca:
keşke siz mesaj yazsaydınız o çiçek yollayan kişiyee
kimsin diyeeee:bbo:

biri dalga geçmediyse eğer madem böyle büyük masraflara girişmiş tekrar arar.
senin aramana gerek yok ki.
ne diceksin ? abes olur.

valla çiçeksepetinden bile isimsiz çiçek gönderebiliosun isim gizli kalsın seçeneğiyle öyle zor bişi deil yani çok büyük paralar vercek kadar

aslında msjdan sonra yazabilirdim kimsiniz diye
ama o an o kadar sinirliydim ki küçük bir yer öğrenciler öğretmen arkadaşların arasında
herkes duydu orada
beni zor durumda bıraktı ve o an için cevap yazamadım

para olayı umrumda bile değil
ona takılmıyorum ben
sadece o kadar yolu göze alıp beni düşünüp çicek göndermeyi akıl eden kişiyi merak ediyorum
o an çok sinirliydim, beni çicekle mi kandıracak diye düşündüm ve davranışına tepkimi verdim,
ama şu an merak etmeye başladım aramam doğru olmaz bende aramayı düşünmüyorum
başka nasıl öğrenebilirim ki

o kadar yolu göze almısta kendisi gelmemiş yani çiçekci gelmiş zavallım
madem coook merak ediosun ara sor yada mesaj at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…