Nerden çıktı bu çicekler?

dargın olduğun yada ayrıldığın eski sevgilin falan varmı, eskileri bi düşün bakalım ben öle bi ihtimal düşündüm CADIARZU

biri kafa bulmaya çalışıyor olabilir

eski sevgililerinizden-arkadaşlarınızdan biri de olabilir

çiçek gönderir isim yazdırmaz, mesaj atar adını yazdırmaz sırnaşık şey

cesaretsiz mi gizemli mi takılmaya çalışıyor-tatlicadiarzu-

iki seçenekte de at çöpe:delphin:

para olayı umrumda bile değil
ona takılmıyorum ben

sadece o kadar yolu göze alıp beni düşünüp çicek göndermeyi akıl eden kişiyi merak ediyorum
o an çok sinirliydim, beni çicekle mi kandıracak diye düşündüm ve davranışına tepkimi verdim,
ama şu an merak etmeye başladım aramam doğru olmaz bende aramayı düşünmüyorum
başka nasıl öğrenebilirim ki

Yerinde yorumlar yapılmış zaten yine de ekleyeyim...
Para olayı umrunuzda değil demişsiniz ama defalarca kez yinelemişsiniz ve ulaşım şartları ne kadar ağır olursa olsun çiçekçinin "çok para teklif ettiğini" beyan ederek o kişiyi yüceltmesi zaten bunun bu şekilde size aktarılması istendiğindendir, doğru veya değil... :delphin:
O an sinirliymişsiniz, çiçekle mi sizi kandıracak diye kızmışsınız fakat şu an merak etmeye başlamışsınız, demek ki cevap "evet", çiçekle kandırabilirmiş.. :delphin:
"Aramak dışında başka nasıl öğrenebilirim?" sorunuzunu da mantığın emrettiği şekliyle "bekleyerek" diye yanıtlıyoruz... şakkıdı
Çiçek gönderilme hadisesi (olağandır, klasiktir) sanırım ulaşım şartları ağır ve merkezi bir yerde olmadığınız için bu kadar dikkatinizi çekti. Oysa birkaç yıl evvel bir köy okulunda aynı şey meslektaşımızın başına geldi. Öğretmenler günüydü, isimsiz harika bir çiçek... Biz de "Nişanlısı ne ince çocukmuş, aferin." diye yorumladık olayı... Akşam arabayla almaya geldi, "Çiçekler harikaymış, ikiniz de şanslısınız, buldunuz birbirinizi, ona hep böyle iyi bak." diye takıldık enişteye... Meğer çiçekleri gönderen o değilmiş üstelik epey de bozuldu "Nişanlıma isimsiz çiçek nerden geldi!" diye... Biz de garipsedik, "ulaşımı zor bu köy yerine çiçek nerden gelir?" diye... Önceki görev yerinden bir öğrencisi olduğu ortaya çıkana kadar nişanlısı epey sıkıştırmıştı kızcağızı... :1closedeyes:
Velev ki öğrenci olmasın sizinki... Örneğe dikkat buyurursak "ulaşım şartları güç yere" bir öğrenci bile çiçek gönderebiliyor... sengözlerimebaksanab Siz işgüzar çiçekçiye bakmayın, birkaç sipariş daha alma umudu ya da ufak bir bahşiş için "Brad Pitt'e benziyordu!" bile diyebilir... şakkıdı

Vallahi yukarda yorum yazan arkadaşlarıma tamamiyle katılıyorum...
şimdi kendi fikrimide söyliyim....

Çiçek gönderilmenin utanılacak rezil olunacak bir davranışmış gibi lanse etmişsiniz.
Şayet sapkın bir sebeple gönderilmediyse (sapkınla kasıt evli barklı yada ilişkisi olan biri gibi) bence oldukça masumane bir hediyedir. Ve geri çevrilmesi gerekmez. Birisi nezaket göstermiş ve size çiçek göndermiş. ıllaki ortayada çıkacağına göre çiçeği geri göndermek lüzumsuz bence. Bu durumda sizin bir suçunuz yok ki neden rezil olasınız? Pekale ailenizden biri kızkardeşiniz bile şakasına yapmış olabilir. Benimki yapardı sırf muzurluğuna mesela.

Aradığı zamanda açsaydınız veya zamanında mesajına cevap vermiş olsaydınız abes olmazdı. Ama şimdi artık geri adım atmak için çok geç bencede....
Tekrar ortaya çıkmasını bekleyeceksiniz.

Hiç erkek arkadaşım olmadı,
aileler aracılığı ile tanıştırıldığım kişiler oldu bir kez görüştüm ve tekrarda görüşmedim
Çok az arkadaşım var ve onlar bilir telefon numaramı,
sadece 15 tatilde tanıştığım biri vardı o biliyordu tel numaramı ama bir kez görüştük onunlada, olmadı ve bitti.
Yaşadığım çevre ve aile yapıma göre bana çicek gelmesi çok ters bir durum, bu durumdan aileme bile bahsetmedim sadece burada sizlerle paylaştım

Hiç erkek arkadaşım olmadı,
aileler aracılığı ile tanıştırıldığım kişiler oldu bir kez görüştüm ve tekrarda görüşmedim
Çok az arkadaşım var ve onlar bilir telefon numaramı,
sadece 15 tatilde tanıştığım biri vardı o biliyordu tel numaramı ama bir kez görüştük onunlada, olmadı ve bitti.
Yaşadığım çevre ve aile yapıma göre bana çicek gelmesi çok ters bir durum, bu durumdan aileme bile bahsetmedim sadece burada sizlerle paylaştım

diyorsan bu konu üstünde de fazla durmana gerek yok

çiçeği geri göndermişsin bir daha göndermek gibi bi akıllılık yapmaz zaten

eninde sonunda gün yüzüne çıkar kim olduğu. o zaman eline ilk geçen şeyi kafasında paralarsın (çanta,ayakkabı...vs.) . bir daha birine isimsiz çiçek göndermemesi gerektiğini anlarkaydirigubbakcemile3

ilişkisi olmayan bir öğretmene okul ortamında çiçek gelmesi nerde olursan ol, doğal karşılanmaz, seni anlıyorum arkadaşım. o çiçek sana ulaşana kadar idaresinden öğrencisine, kantincisinden hizmetlisine kadar herkesle yüz göz olur. ve meraklı bakışlar meraklı sorulara dönüşür, sonra da verilen ya da verilmeyen cevaplarına göre yorumlar başlar. bunlarla uğraşacağını tahmin edemeyen biri sanırım yollayan. ya çok romantik, ya da kusura bakma ama moloztaş.

meraklanmakta haklısın elbette. kendini bir şekilde açığa çıkarması gerekirdi. çiçek yollamayı düşünebilen birinin sana ulaşabilmesi gerekirdi. eğer aramazsa tekrar, zaten ilgisi samimi değildir diyeceğim ancak, belli de olmuyor bu durumlar. o yüzden sen en iyisi, al telefonu eline, mesaj atan numarayı ara ve açıkça sor, konuş. 3-4 gün geçmiş de olsa, sen kendine güvenli gerektiği gibi konuşursan sorun kalmaz.

ilişkisi olmayan bir öğretmene okul ortamında çiçek gelmesi nerde olursan ol, doğal karşılanmaz, seni anlıyorum arkadaşım. o çiçek sana ulaşana kadar idaresinden öğrencisine, kantincisinden hizmetlisine kadar herkesle yüz göz olur. ve meraklı bakışlar meraklı sorulara dönüşür, sonra da verilen ya da verilmeyen cevaplarına göre yorumlar başlar. bunlarla uğraşacağını tahmin edemeyen biri sanırım yollayan. ya çok romantik, ya da kusura bakma ama moloztaş.

meraklanmakta haklısın elbette. kendini bir şekilde açığa çıkarması gerekirdi. çiçek yollamayı düşünebilen birinin sana ulaşabilmesi gerekirdi. eğer aramazsa tekrar, zaten ilgisi samimi değildir diyeceğim ancak, belli de olmuyor bu durumlar. o yüzden sen en iyisi, al telefonu eline, mesaj atan numarayı ara ve açıkça sor, konuş. 3-4 gün geçmiş de olsa, sen kendine güvenli gerektiği gibi konuşursan sorun kalmaz.

evet fiyonk aynen dediğin gibi bir durum yaşandı okulda, tenefüse çıktığımda öğrenciler toplandı etrafıma hocam neden kabul etmediniz falan, öğretmenler odasına giriyorum ooooo hoca hanım okula çicekler mi gelmeye başladı bilmiyorum desemde inanmadılar, malesef dedikodu yapmayı seven arkadaşlarım arkamdan neler konuştu tahmin edebiliyorum
Bunların hepsi üst üste olunca ne mesaja yazmak istedim ne de aradığında konuşmak çünkü herkimse beni zor durumda bırakmıştı.Şimdi şimdi merak ettim kimdi acaba diye?
ama kaç gün aradan sonra da aramam doğru olmaz sanırım

ılginç bir durummuş...
Sana ortaya çıkmasını beklemekten başka bir şey düşmüyor.
Umarım kim olduğu ortaya çıkar.

Back
X