Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
para olayı umrumda bile değil
ona takılmıyorum ben
sadece o kadar yolu göze alıp beni düşünüp çicek göndermeyi akıl eden kişiyi merak ediyorum
o an çok sinirliydim, beni çicekle mi kandıracak diye düşündüm ve davranışına tepkimi verdim,
ama şu an merak etmeye başladım aramam doğru olmaz bende aramayı düşünmüyorum
başka nasıl öğrenebilirim ki
Hiç erkek arkadaşım olmadı,
aileler aracılığı ile tanıştırıldığım kişiler oldu bir kez görüştüm ve tekrarda görüşmedim
Çok az arkadaşım var ve onlar bilir telefon numaramı,
sadece 15 tatilde tanıştığım biri vardı o biliyordu tel numaramı ama bir kez görüştük onunlada, olmadı ve bitti.
Yaşadığım çevre ve aile yapıma göre bana çicek gelmesi çok ters bir durum, bu durumdan aileme bile bahsetmedim sadece burada sizlerle paylaştım
ilişkisi olmayan bir öğretmene okul ortamında çiçek gelmesi nerde olursan ol, doğal karşılanmaz, seni anlıyorum arkadaşım. o çiçek sana ulaşana kadar idaresinden öğrencisine, kantincisinden hizmetlisine kadar herkesle yüz göz olur. ve meraklı bakışlar meraklı sorulara dönüşür, sonra da verilen ya da verilmeyen cevaplarına göre yorumlar başlar. bunlarla uğraşacağını tahmin edemeyen biri sanırım yollayan. ya çok romantik, ya da kusura bakma ama moloztaş.
meraklanmakta haklısın elbette. kendini bir şekilde açığa çıkarması gerekirdi. çiçek yollamayı düşünebilen birinin sana ulaşabilmesi gerekirdi. eğer aramazsa tekrar, zaten ilgisi samimi değildir diyeceğim ancak, belli de olmuyor bu durumlar. o yüzden sen en iyisi, al telefonu eline, mesaj atan numarayı ara ve açıkça sor, konuş. 3-4 gün geçmiş de olsa, sen kendine güvenli gerektiği gibi konuşursan sorun kalmaz.