Nerden çıktı internet?engellemek,engeli kaldırmak olmazdı buraya bunları yazmazdım :)

ayrıca ben konuyada yazdım ısrarla söyledim her şeyimi küçük,büyük olsun farketmez yazarım buraya dedim basit olana kimse bir şey yazmaz zaten nedendir bu yorum yazma zorunluluğunu hissetme...:bbo:

bilemiyorum ama artık engeli hepten kaldırmış heralde açık olunca titretiyor ve o gün beni sevdiğini söyledi ama çıktım msnden alsanaalsanasmile

gerçekten tanıdığına eminmisin onu?yani sence seni seviyo mu? önceden de böyle yaparmıydı mesela nebiliyim gurur falan yapıyodur belki o aramadan aramam gibi ?bilmiyorumkismile

gerçekten tanıdığına eminmisin onu?yani sence seni seviyo mu? önceden de böyle yaparmıydı mesela nebiliyim gurur falan yapıyodur belki o aramadan aramam gibi ?bilmiyorumkismile

zaten ilk kez msnde böyle bir şey oldu engellemek falan önce ben silince böyle yaptı heralde bu yüzden altta kalmaz gururlu birazda.onu tanıyan en yakın dostlarıyla konuşurum istemediği şeyi yapmaz açık sözlüdür sevmiyorsa sevmiyorum seviyorsa seviyorum der diyorlar hakkında. gururlu birisidir tabi ilk,bikaç kez kendisi arar ama sonra benim aramamı bekler aramazsam bunu bana söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…