Nerden geliyor bu kadin duskunluguHepsiimi böyle bunlarin

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar mrb bi el atarmısıniz bana sizce ben fazla mı takıntiliyim fazlamı buyutuyorum....

Eşim o bu şu gözetmeksizin gördügu her kadina bakar ve bu beni çildirtir .Söyle soyle dilimde tuy bitti zerre duzelmedi 3 yildir.

Gecen esimin daha onceden görmediği benim bi kuzenim geldi oturmaya bize
Nasil kasılıyor nasil rahat olamiyor bir görseniz boyle caktirmadan suzmeler filan offf atlayip ustune kafasini isiracaktim nerdeyse

Bir iş icin gece saat 23; 35 civarlarinds bir kiz arkadasi aradi (buna karisamiyorum cunku saglik sektörunde oldugu için onemli olabiliyor ) Neyse 3 dk konustuktan sonra tlfi kapatti.

Ve telefonu kapattiktan sonra internette konustugu arkadasinin bir özelliginide icinde barindiran bir arama yapmiş

Şöyleki mesela : Turbanli p.rno
Ve bildiginz izlemis offffff

Artik cildirmak uzereyim söyleyip tartismiyorum bile artik çünki gözumle dahi görsem hep inkar ediyor uste çıkiyor

Inkar etmese özur dilese belki bu kadar kemirmiycek icimi ama inanin küfleniyorum artik

Ve işin kotu tarafi artik tartismak istemiyorum saldım

Boşan filan demeyin
Mümkunati yok..

Bi akil verin lutfen

Bunlar 1000 de 1 i bile degil emin olun

Şöyle bir seyde war ama beni çok arzular
Süprizler yapar
Sanki 3 yillik karisi degilmisim gibi hafif mesref bir kiyafet giysem ilk defa gormus gibi suzer gozu ustumdedir

Öyleki dar bir tayt giydigmde bile salyalari akarak bakar

Demem o ki işin icinden çikamiyorum...

Libidosu yüksek demek ki. Ama etrafinizdaki kadinlara bakmasi gercekten hos degil. Cozum ne olabilir bilmiyorum maalesef kid

Eşiniz aşırı kadın düşkünü, bi nevi sapık
E bi ton gurur kırıcı davranışı var ama boşan demeyin diyorsunuz.
Bakıp bakıp özür dilese neyse diyorsunuz hani buna anlam veremedim bakıp özür dilese sorun kalmayacak sizde bi tuhafsınız cidden.

Ama ona sorsaniiz ben abartiyorum

Bunun bi yolu olmali

Eslerinnizde boylemi

Adamin huyu bu
Kabul edicen artik
Fabrika ayarlari bozuk degismez
Bosànmam diyosun ee ô zaman gorme, duyma, keyfine bak

Canım bence boşanma..

Ne diyelim ki şu durumda. Hayır hepsi öyle değil. Sadece arada sizin eşiniz gibi olanlar çıkabiliyor.

Midem bulandı böyle birine nasıl hala eşim diyebiliyorsunuz
Valla konu bana fake geldi,kocasının sapık olduğunu net bir şekilde çözmüş görmüş anlamış bir kadın boşanamam demez.gider boşanır.ama bayan diyoki hala:kocam benide arzuluyo(ki en kötüsü bence bu) kabul etmiş bayan eşinin sapıklığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…