- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Dün de kocam beni kapaliyken arzuluyor, turban takinca saldiriyor namaz kilinca saldiriyor diye cikmistin ortaya, simdi de bu. Allah hidayet versin.
Allah askina eger bu sahis fakese ki eminim fakedir @Kazen lütfen fotografini bilgilerini ifsa edin de dunya alem görsün...
görmemiştim çüşşşş
Dün de kocam beni kapaliyken arzuluyor, turban takinca saldiriyor namaz kilinca saldiriyor diye cikmistin ortaya, simdi de bu. Allah hidayet versin.
Allah askina eger bu sahis fakese ki eminim fakedir @Kazen lütfen fotografini bilgilerini ifsa edin de dunya alem görsün...
sapıklığın tedavisi yok malesefAma ona sorsaniiz ben abartiyorum
Bunun bi yolu olmali
Eslerinnizde boylemi
Konu uçmuş galiba canım baktımdaMune konuyu kapatti hemen. Resmen sapik sapik seyler. Anlamiyorum amaclari nedir yani..
Mune konuyu kapatti hemen. Resmen sapik sapik seyler. Anlamiyorum amaclari nedir yani..
Gercekten faake filan deglm ve emin olun konuyu cekmek istedigim ozel bir nokta asla yok yani olan durumu izah ettim belki ramazanin da vermis oldugu aclik ille fazla buyuttum ama emin olun fake degilm
Gercekten faake filan deglm ve emin olun konuyu cekmek istedigim ozel bir nokta asla yok yani olan durumu izah ettim belki ramazanin da vermis oldugu aclik ille fazla buyuttum ama emin olun fake degilm
@Bilgece "Evde namaz kılamıyorum, kapıları kilitliyorum" diye konu vardı yine cinsel içerikli, onu açan mı bu?
Aynı kişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?