- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Vallahi bunu sorman bile abes.
Başlığın ayrı bi abes.
Herkes kocan gibi değil buna emin olabilirsin
Eşim o bu şu gözetmeksizin gördügu her kadina bakar
Gecen esimin daha onceden görmediği benim bi kuzenim geldi oturmaya bize
Nasil kasılıyor nasil rahat olamiyor bir görseniz boyle caktirmadan suzmeler filan
Ve telefonu kapattiktan sonra internette konustugu arkadasinin bir özelliginide icinde barindiran bir arama yapmiş
Şöyleki mesela : Turbanli p.rno
Boşan filan demeyin
Mümkunati yok..
Bunlar 1000 de 1 i bile degil emin olun
Canım burda yapulacak tek öneri boşanman.ama sen baştan söylemişsin boşanamam diye.daha ne önerisi bekliyosun..Off biliyorum yargilamak yerine onerilerde buluunun istiyorum
Boşan desek boşanacak mısınız?Off biliyorum yargilamak yerine onerilerde buluunun istiyorum
Off biliyorum yargilamak yerine onerilerde buluunun istiyorum
yemeğine şap atma şapına yemek at anca keser
Mune üye gerçek mi?
çok hassas yerlere değinilmiş
Ama ona sorsaniiz ben abartiyorum
Bunun bi yolu olmali
Eslerinnizde boylemi
Dün de kocam beni kapaliyken arzuluyor, turban takinca saldiriyor namaz kilinca saldiriyor diye cikmistin ortaya, simdi de bu. Allah hidayet versin.
Allah askina eger bu sahis fakese ki eminim fakedirKazen lütfen fotografini bilgilerini ifsa edin de dunya alem görsün...[/QUOT
Fake degilim wallahi billahiiii yemin ederim hatta suan orucluyum inanin herhanhi bir seye dem vurmak gibi bi niyetim de yoktu
Muhtemelen gerçek değildir Muzurtilki, aynı şekilde Ramazanın ilk gününden beri "Dini dokunulmaz" kabul edilen hassasiyetlere, cinsel içerikli konu açarak saldırıyorlar. (Yani öyle zannediyorlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?