Nerden geliyor bu kadin duskunluguHepsiimi böyle bunlarin

Karşısına çıkan her kadını arzulayan bir insanla nasıl birlikte olmayı mideniz kaldırabilir ki ? Hele ki telefonu kapattıktan sonra videosunu izlemiş olması tamamen mide bulandırıcı.
Bu insan sapık farkında mısınız?
Boşanamıyorsunuz madem böyle bir insana kız çocuk vermek gibi bir hata yapmayın bari

Eşim o bu şu gözetmeksizin gördügu her kadina bakar
Gecen esimin daha onceden görmediği benim bi kuzenim geldi oturmaya bize
Nasil kasılıyor nasil rahat olamiyor bir görseniz boyle caktirmadan suzmeler filan
Ve telefonu kapattiktan sonra internette konustugu arkadasinin bir özelliginide icinde barindiran bir arama yapmiş

Şöyleki mesela : Turbanli p.rno
Boşan filan demeyin
Mümkunati yok..
Bunlar 1000 de 1 i bile degil emin olun

Kısırlaştırın bari, ne olur ne olmaz.

Mune üye gerçek mi?
çok hassas yerlere değinilmiş

Muhtemelen gerçek değildir Muzurtilki, aynı şekilde Ramazanın ilk gününden beri "Dini dokunulmaz" kabul edilen hassasiyetlere, cinsel içerikli konu açarak saldırıyorlar. (Yani öyle zannediyorlar)

Ama ona sorsaniiz ben abartiyorum

Bunun bi yolu olmali

Eslerinnizde boylemi

Süper bir kocam yok.
Benim de başka bir derdim var ondan ötürü kendimce de sağlam bir dert hani.

Ama çok şükür daha bir gün benden başka birine baktığını ya da sırnaştığını görmedim, hissetmedim.
Kadın konusunda en ufak bir şüpheye düşmedim.

Ona göre eşler başkalarının güzelliğini dile getirmemelidir bile.
Hani off çok yakışıklı be desem bir ünlü için bile eşim çok ayıplar bunu.
Ne güzel kadın değil mi desem yorum bile yapmaz bana ne der.
Sana ne onun yakışıklılığından, bana ne senden başkasının güzelliğinden diye düşünüyor.

Ama hepsi ayrı bir dünya işte.
Amannn erkek milleti kusursuzu yok.

Az defolusunu bulan, tutsun bırakmasın

Dün de kocam beni kapaliyken arzuluyor, turban takinca saldiriyor namaz kilinca saldiriyor diye cikmistin ortaya, simdi de bu. Allah hidayet versin.
Allah askina eger bu sahis fakese ki eminim fakedir Kazen lütfen fotografini bilgilerini ifsa edin de dunya alem görsün...

Size de evglence cikti gecinf

Muhtemelen gerçek değildir Muzurtilki, aynı şekilde Ramazanın ilk gününden beri "Dini dokunulmaz" kabul edilen hassasiyetlere, cinsel içerikli konu açarak saldırıyorlar. (Yani öyle zannediyorlar)

konu sahibi gibi kadınların gerçek olmasındansa
bizi keklemeye çalışmalarına razıyım

o amaçla konu açıyorlar da ne oluyor
ufacık beyinler bunlar işte

Ramazan geldi millet coştu böyle saçma sapan konular açar oldular.
Eğer gerçekse kocanızı kısırlaştırmanızı öneririm insanlara pis bakışlar atmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…