Nerdenn Nereye..Bir bakabilirmisiniz.

neyleyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
6
0
36
Bolu
iyi akşamlar arkdaşlar.
Uzun süredir takipçinizim ancak ilk kez konu açıyorum.uzun yıllar süren bi ilişkim var. bi kez olsun ayrılmış değiliz.düşe kalka bu günlere geldik.biraz uzun olcak ama size baştan anlatmak istiyorum.erkek arkdaşımla tesadüfen tanıştık beni etkilemek için aylarca uğraştı bende ilgiye dayanamayıp 4-5 ay sonra karşılık vermeye başladım.tabi giderek hislerim sevgiye ve daha sonrası aşka dönüştü.Yıllar öylece gelip geçti herşey yolunda gibiydi arada sorunlar olmuyo değildi ama hep birimiz alttan alıp bi şekilde yürütüyorduk.Gören imreniyordu ilişkimize bi dönem ben ailemle bi takım sorunlar yaşamaya başladım ciddi anlamda beni sıkıntıya sokan sorunlar.bu aradada üniversiteye gidiyodum.erkek arkadaşım ortaokul mezunu ancak kendi işi olan birisi durumu maddı anlamda orta derecedeydi.ben kendisine evlenmek istediğimi söyledim çünkü ailemle çok sıkıntı yaşıyodum.Ancak sen kpssyi kazanmadan evlenemeyiz nasıl geçincez dedi maaşı bin ve binbeşyüz arası değişiyo .. ben senle herşeye razıyım yeterki evlenelim dedim sen sınavı kazanmadan evlenmiycez dedi.sonra sürekli tartışmaya başladık ailemle aram çok kötüydü.onunla evlenip sorunlardan kurtulmak istiyordum sanırım.sınavı kazanacağımdanda hiç ümidim yoktu.o ise şart koymuştu illa kazancaksın yoksa cok bekleriz diye.Oysa ben onla kuru ekmek bile yemeye razıydım ciddiye almadı beni.bana evlilik heveslisi sin dedi.sanki ben keyfimden istiyordum.böyle böyle üniversiteyide bitirdim büyük bi sabır içinde.sonra rabbim bana bi kapı açtı ve ben memur oldum nası oldu hala anlamış değilim sabrımın sonucunu almıştım sanırım.tabi ikimizde havalara ucuyoduk hayalimiz gerçek olcaktı.artık sürekli evlilik konusunu o açıyordu. ne zaman evlencez istemeye gelelim diyordu.babamsa tam tersine seni bi kaç yıl evlendirmeyecem demeye başladı oysa daha önce seni ilk isteyene vericem diyodu.paranın insan hayatında nasıl bi yeri olduğunu üzücü bi şekilde böylelikle öğrenmiş oldum..Şİmdi Asıl sorunuma gelebilirim uzun oldu kusura bakmayın ya :):)

bikaç aydır görevime başladım işyerinden bi erkek arkadaş bana doğumgünümde msj attı doğum günümü kutlamış sadece bide bir kez sabah beni uyandırırmısın diye bi msj attı ben ikisinede hiçbişekilde karşılık vermedim bana böyle şeyler ters.ve işyerindeki herkes erkek arkdaşımı biliyo yakında sözlenmeyi düşünüyoruz tanıştırdım bütün arkdaşlarla.Neyse ben erkek arkadaşıma gelen msjları hemen söylemedim aramız bozulsun istemedim ama daha önce böle bişi olrusa söylerim demiştim bugün bana sordu bi sorun varmı gibisinden bende konu açılmışken söyleyim dedim msjları söyledim tabi sinirlendi doğal olarak..işyerinde bi arkdaşım daha var kendisininde arkadaşı onu arayıp o kişiye söyle kızarkadaşıma msj atmasın demiş ben rahatsız oluyorum demiş çok kötü oldum ya arada ben kaldım şimdi erkek arkdaşım benle konuşmuyo tavır yapıyo özür diledim ama nafile aklınıza takılan yer olursa dahada ayrıntılı anlatabilirim:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadasin ne diye bu kadar tavir yapiyor ki canim,sonucta anlatmissin durumu.Sanki sen mi dedin digerine msj at diye...Ozur dilemene gerek yoktu bence.

ya çok rahatsız oldu ben kendinden neden bikaçgün saklamışım hani hemen söyleyecekmişim neden böyle davranmışım vicdanım rahat uyuyabilmişmiyim bunun gibi bisürü şey söyledi

erkekler de değişti ya eskiden ev hanımı olsun derlerdi
şimdi kpss yi kazanmayan evde kalacak neredeyse..
neysee sevgilinizle eğer gerçekten ciddiyseniz bunlar sorun olmayacaktır bi iki kere tavır yapar sonra düzelir.
zaten cevap vermemişsiniz msj atana

evet cevap vermedim.ama geç söyledim diye sinirlendi.kırıldı.bide diğer arkadaşı arayıp o kişiye bidaha msj atmamasını söyle demesi beni çok kırdı ya asıl kırılan benim bana sormadan arıyo onu bunu

Tatsizlik cikmasin diye soylemedin,senin de dedigin gibi,boyle dusunmen normal.Hem gercekten saklamak isteseydin gayet de saklardin,ruhu duymazdi.Sonradan rahatsiz olup soylemissin iste.Buyutmesine gerek yok artik.Konus onunla bunlari.

Yanii tam olarak sorun nedir?:68:

canım işyerinde iki erkek arkdaş var ikisinide daha bikaç aydır tanıyorum bunlardan birini erkek arkadaşımda tanıyo diğeri bana msj atmış bende bu msjları hemen sevgilime söylemedim bikaçgün sonra söyledim yani bugün..oda kırıldı neden geç söyledin diye benim doğum günümdü hafta sonu kavga cıkmasın diye sölemedim erteledim ama saklama düşüncesinde değildim zaten.ama o bunu anlamak istemiyo.bana inanmıyo artık

evet cevap vermedim.ama geç söyledim diye sinirlendi.kırıldı.bide diğer arkadaşı arayıp o kişiye bidaha msj atmamasını söyle demesi beni çok kırdı ya asıl kırılan benim bana sormadan arıyo onu bunu

Bunda haklisin,ben olsam cok sinirlenirdim,sana sormadan boyle bir sey yapmis,sanki sen cocuksun kendin halledemezsin.Erkekler boyle seyler yapmiyo mu uyuz oluyorum.

iyi de ne yapmasını bekliyordun tepkisiz kalsa hoşuna gider miydi?
En azından direk o adama gidip patlamamış.
Burada ben sorunu sende görüyorum. En azından madem rahatsız oldun mesajlara sert bir dille cevap verip buna engel olabilirdin. Sense hiçbir şey yapmayıp günler sonra sevgiline söylemişsin. E sevgilin de ne güzel ya mesaj atsın ne var bunda deyip devam edemezdi heralde :6:

Tatsizlik cikmasin diye soylemedin,senin de dedigin gibi,boyle dusunmen normal.Hem gercekten saklamak isteseydin gayet de saklardin,ruhu duymazdi.Sonradan rahatsiz olup soylemissin iste.Buyutmesine gerek yok artik.Konus onunla bunlari.

evet canım ben bunların hepsini söyledim ama anlamak istemiyo.asıl ben kırıldım kendisine diğer arkdaşı arayıp(ki onla çok samimi değiliz) söyle o kişiye bidhaa msj atmasın diyo araya bi kişi daha sokuyo ve ben eziliyorum utanıyorum gerçekten

iyi de ne yapmasını bekliyordun tepkisiz kalsa hoşuna gider miydi?
En azından direk o adama gidip patlamamış.
Burada ben sorunu sende görüyorum. En azından madem rahatsız oldun mesajlara sert bir dille cevap verip buna engel olabilirdin. Sense hiçbir şey yapmayıp günler sonra sevgiline söylemişsin. E sevgilin de ne güzel ya mesaj atsın ne var bunda deyip devam edemezdi heralde :6:
ben tepkimi belli ettim canım işyerindeyken söyledim sesli bi şekilde erkek arkadşaımın bu tip şeylerden rahatsız olduğunu belirten imalarda bulundum zaten.ama vicdanım rahat etmedi erkek arkadaşımada söyledim:53:

Asıl fikir almak istediğiniz kısma ilişkin bi yorumum yok.Ben öncesinde verdiğiniz detaylara takıldım.Babanız para kazandığınızı görünce birkaç yıl evlendirmeyeceğim dedi diye lafı paragöz demeye getirmişsiniz de sevgiliniz memur olmazsan evlenmem dedi diye niye birşey söylemediniz acaba?Hadi babanız bunca yıl bakmış,okutmuş da buna hakkı olduğunu düşünüyor,peki ya sevgilim dediğiniz adam hangi hakla bunu şart koşuyor.Kendisi ne ki sizden ne bekliyor???Kendisi de memur olsa da atama bakımından söylüyor olsa anlarım ama adam açık açık sen memur olmazsan geçinemeyiz,o zaman da evlenmem demiş.Siz hala bu lafının üstüne ona sevgilim mi diyorsunuz?Sadece geçinmek için çalışmana ihtiyacımız var dese ona da amenna ama adam sanki kendisi elinden geleni yapmış gibi sana şart koşuyor utanmadan:19:

Back
X