Nerede acaba 🤔

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba hanımlar aklıma takıldı sizin de fikrinizi almak istedim .
Benim erkek arkadaşım bu akşam iş çıkışı bana telefon açtı telefonda 15 20 dakka kadar konuştuk ve tanıdığım çok yakın bir erkek arkadaşı ile buluşup yemek yiyeceğini söyledi. Buraya kadar herşey normal fakaaaat ? Normalde bu bahsettiği erkek arkadaşı ile veya başka erkek arkadaşları ile buluştuğunda bana sık sık resim atardı hadi atmasa yine de mesaj atardı . ben istemezdim kendisi atardı. Tam 2 saat oldu konuşup kapatalı yani kendisi buluşma yerine gideli ne bir mesaj ne bir resim atmadı. Ayrıca dün akşam da traş olmuştu normalde hafta ortası pek olmaz . Şimdi de arayıp sormayınca aklıma kurt düştü .
bir de buluşacağım dediği erkek arkadaşına baktım ara sıra vatsaptan çocuk çevrimiçi oluyor ara ara . Benimki bana mesaj atamayacak kadar muhabbette olsalar çocuk da girmez herhalde vatsapa değil mi ?
ay ben mi fazla pimpiriğim bilemedim sizce bu durum nedir ?

siz bir mesaj atın o zaman madem çok merak ediyorsunuz. Ama normal geldi bana. Çocuk daha önce hep mesaj attığı için sizi buna alıştırmış şimdi beklenti olmuş sizde, oysa mesaj atmak zorunda değil, atmamasına o kadar takılmayın.

Arkadasinin watsapp inin cevrimicine bakana kadar siz arayin bi gariplik varsa anlarsiniz biz kadinlar alengirli isleri ne cok seviyoruz.bu kadar guvenmiyosaniz da iliskinizi bi gozden gecirin.

Ararsam kıskandığımı düşünecek

Bence aldatıyor seni :KK48: O çocuk wpye girmeye zaman buluyoda seninki 2 kelimeyemi bulamıyor

Sen ara bu sefer de ne olucak:KK76: yada mesaj at ne yapıyorsun diye. Her seferinde resim atmak zorunda değil ki. Ama alıştırmış onda hata.:KK69:

Görüntülü filan degil de birsey olmamış gibi normal arayın? Baskın basanındır ! 😈

Aldatılıyorsun bence niye erkek arkadaşlarının yanında açamasın ki demek ki şu an telefonu masanın üzerinde ters duruyor adında Ahmet Mehmet 🤔

Aldatılıyorsun bence niye erkek arkadaşlarının yanında açamasın ki demek ki şu an telefonu masanın üzerinde ters duruyor adında Ahmet Mehmet 🤔
Açamıyor demedim ki normalde mesaj atardı atmıyor dedim ben aramadım onu

Back
X