Nerede acaba 🤔

Ohh attı resim ben yazmadan aramadan 🙏 şükür 🙏

Merhaba hanımlar aklıma takıldı sizin de fikrinizi almak istedim .
Benim erkek arkadaşım bu akşam iş çıkışı bana telefon açtı telefonda 15 20 dakka kadar konuştuk ve tanıdığım çok yakın bir erkek arkadaşı ile buluşup yemek yiyeceğini söyledi. Buraya kadar herşey normal fakaaaat ? Normalde bu bahsettiği erkek arkadaşı ile veya başka erkek arkadaşları ile buluştuğunda bana sık sık resim atardı hadi atmasa yine de mesaj atardı . ben istemezdim kendisi atardı. Tam 2 saat oldu konuşup kapatalı yani kendisi buluşma yerine gideli ne bir mesaj ne bir resim atmadı. Ayrıca dün akşam da traş olmuştu normalde hafta ortası pek olmaz . Şimdi de arayıp sormayınca aklıma kurt düştü .
bir de buluşacağım dediği erkek arkadaşına baktım ara sıra vatsaptan çocuk çevrimiçi oluyor ara ara . Benimki bana mesaj atamayacak kadar muhabbette olsalar çocuk da girmez herhalde vatsapa değil mi ?
ay ben mi fazla pimpiriğim bilemedim sizce bu durum nedir ?
Daha önce böyle yaptığı oldu mu

Kesın aldattı kesın baska bı sey olamaz bencede. Her dk foto at goruntulu ara yorulmuyor musunuz. 6+2 senelık evlılık bız bı kere bıle goruntulu konusmadk bana cok sacma gelır. Bazen kayaga gıder rahatsız etmeyeyım dıye aramam kendısı arar. Mıc mıc sonra evlenınce hayal kırıklıgı bosa kendınızı kandırmayın bunlar hep gecıcı seyler.

Kesın aldattı kesın baska bı sey olamaz bencede. Her dk foto at goruntulu ara yorulmuyor musunuz. 6+2 senelık evlılık bız bı kere bıle goruntulu konusmadk bana cok sacma gelır. Bazen kayaga gıder rahatsız etmeyeyım dıye aramam kendısı arar. Mıc mıc sonra evlenınce hayal kırıklıgı bosa kendınızı kandırmayın bunlar hep gecıcı seyler.

yok ben hiç istemedim bana resim atsın diye kendisinden. Hiç bir zamanda görüntülü arama yapmadım. Zaten kıskandığımı düşünmesin diye yapmam.
o kendisi yapıyordu ona alıştığım için alışılmışın dışında bişi var gibi geldi korktum . Neyse ki attı zaten resim

aynen biraz güvensizim kendisine karşı da ayrılmak isteyince de yalvarıyor ne bilim seviyorum da
Eğer öncesinde bir halt yediyse, ikinize de eziyet etmeyin, zaten bu ilişki bir yerde noktalanir.
Yok siz kendi kendinize bu beldeyseniz altında yatan sebebi çözmek için yardim alın.

Back
X