Nerede bitecek benim hayatım?

valla şok olarak okudum arkadaşım bu nasıl sevgi ya sana nasıl el kaldırabilirler bunlar normal değil kesinlikle ailendendede destek yok çok zor işin canım sen bence eşini ikna etmeye çalış ailesiylede görüşme yada mesafe koy tek beşına ayakta durabilirsen zaten hiç durma derim

bencede eşinle oturup etraflıca son kez konuş ya birşeyler yola girecek yada ben buradan sonra bu şekilde bir evlilige devam etmek istemiyorum de ve bunu ona çok kararlı bir şekilde söyle seni gerçekten seviyorsa elinden geleni yapar ama yok birşey yapmıyorsa da sana yazık
Allah büyüktür sanada bir güzel yol gösterir hiç canını sıkma
Allah yardımcın olsun....

kendini fazla ezdirip değersizleştirmelerine izin verme canım.hem bir de çalışıyorsun.ailenden destek bulmaya çalış ve kendini kurtarmaya bak.çocukta her şey daha kolay olur.

evde annen bi tane vursa kıyamet kopar dünyalar ayağa kalkar kocanda değil ailesi vuruyor hala eşimi seviyorum bu kadın milleti gerçekten anlaşılmaz ya ( kendimde dahil ) canım yanmış benim hangi sevgi ?

üzücü bir durum.adına gerçekten üzüldüm.olan olmuş.şimdi çözüm üretmek lazım.muhakkak konuşmuşsundur eşinle.bence bir kez daha karşına al.tavır yapmadan onunda yapmasına izin vermeden konuş anlat derdini.eşini tanımadığım için,konuşmaktan bir sonuc cıkacagını tam kestiremiyorum.ancak bir ömrü bu şekilde geçiremezsin biliyorsun değilmi?....mutlu olmak huzurlu yaşamak seninde hakkın arkadaşım.onca mutlu insandan neyin eksik

Back
X