- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ne kadar doğru söylemişsin.şuan benimde canım öyle yanıyor ki anlatamam.kime çok değer verirsek onla sinaniyoruz.hepsi içimde.fedakarlık larim iyiliklerim çabalarım hayaller...yaşamayan bilmez.içimden ah etmek beddua etmek geliyor ama Allaha havale ediyorum O bilir en iyisiniHem de oyle bir var ki ayni olaylarla donup dolasip buluyor.ayni yerden ayni acilarla ayni sozlerle bile..Allahin acelesi yok ki biz kullar sabirsiziz
Kendin icin iyi olan icin dua et o gerceklestiginde baska bir seye ihtiyacin kalmayacakNe kadar doğru söylemişsin.şuan benimde canım öyle yanıyor ki anlatamam.kime çok değer verirsek onla sinaniyoruz.hepsi içimde.fedakarlık larim iyiliklerim çabalarım hayaller...yaşamayan bilmez.içimden ah etmek beddua etmek geliyor ama Allaha havale ediyorum O bilir en iyisini
İlahi adalet var hemde öyle bir varki şaşar kalırsın bir yerlerinden çıkar sen bilmesende neyse ki ben hep bildim gördüm kime ah etsem sürüm sürüm süründüVar mi gercekten?ilahi adaleti bejleme kendin sagla diyeceksiniz..saglayamiyorum..ahlaksizla ugrasmak icin ahlaksiz olmak gerekiyor..ben yapamiyorum..benim canim cok yaniyoragliyorum gunlerdir..daha once de yandi boyle canim..o sahis iyi oldu ben kotu..bana kim kotuluk yaptiysa kim kazik attiysa iyi yerlerde iyi durumda..
Canim aciyir..emeklerimin bisa gitmesi..yine basa cikamadigim icin benim gidecek olmam..uzuluyorum cokk cok..haketmedim..haketmedim..
Tamamen katılıyorumHem de oyle bir var ki ayni olaylarla donup dolasip buluyor.ayni yerden ayni acilarla ayni sozlerle bile..Allahin acelesi yok ki biz kullar sabirsiziz
Aynen son yoruma katiliyorum..kimsenin kotulugunu beklememek lazim..ilahi adalet beklememek yola bakmak lazim.ama ben hep boyle yaptim.hep duzen bozan ben oldum..ahlaksizsa karsimdaki etik degerleri yoksa yarisamiyorsun ki..kazanmak icin her yolu mubah goren insanlarla yarisamiyorum cunku ben yapamiyorum.yapsam ruhuma ihanet yapmasam emeklerime...iste boyle olunca bekleniyor adalet tecelli etsin..
Ayni seyleri ben de isyerinde yasiyorum hep.Onlar gibi ahlaksiz herseyi mubah gormedigim icin daha geri planda kaliyorum.Hatta haksizliga ugruyorum.Aynen son yoruma katiliyorum..kimsenin kotulugunu beklememek lazim..ilahi adalet beklememek yola bakmak lazim.ama ben hep boyle yaptim.hep duzen bozan ben oldum..ahlaksizsa karsimdaki etik degerleri yoksa yarisamiyorsun ki..kazanmak icin her yolu mubah goren insanlarla yarisamiyorum cunku ben yapamiyorum.yapsam ruhuma ihanet yapmasam emeklerime...iste boyle olunca bekleniyor adalet tecelli etsin..
Ne oldu tam olarak.Belki dusundugun kadar birsey degildir.Oneriler veririzDun icim cok yandi yazdim bunlari ama suc bende aslinda..ben kendi elimle kendi hayatimi mahvettim..kimsenin sucu yok aslinda.ben izin vermesem yapamazlardi..ben aptalca davrandim..bu jadar aptal olup ilahi adalet beklemek sacma.bana ilahi adalet donusu umarim cikardigim derslee olur..aptalligimin cezasini cekecegim..mahvettim hayatimi
Bende baktım konularına. Adam bunu kullanip bir köşeye atmış. Bunun adini ask diyor. Ilginc olan ikinci kadınların hazin sonu.Bu kızımız bir konusunda adamın evli olduğunu bilmiyordum, evli olduğunu öğrenince aramızda bir şey olamayacağını söyledim diyor ama yatak döşeklere düşünceye kadar aşık olmuş
Diğer konusunda evli adamla ilişkim var, adamın çocuklarını ben mi düşüneceğim, adam çocuğunu düşünmüyorsa diyor
Bir mesajda adamın bir çocuğu var diyor, bir mesajında ben de evliyim diyor
Bir mesajında da tanınmamak için detay veremediğini yazıyor. Ama birlikte olmak istediği kişi çok iyi yerlerde, kendisine haksızlık yapıldığını, herkesin bedel ödememesi gerektiğini yazmış
Ayan beyan ortada olan ise adamın evli olduğunu biliyor olması, ancak bilmiyordum diye kıvırması
Kızımız da biliyor ki evli adamlarla birlikte olmak dünyanın en iğrenç şeyi, hele de kadın da evliyse, hele de ortada çocuklarda varsa, o yüzden de utancından nasıl yazacağını bilememiş, sürekli olarak cinsel birliktelik olmadı diyor. Olmadıysa bu erkekten kaynaklanıyor, istese sana istediğini yapardı, kör kütük aşıksın. Evli adam karısını aldatıyorsa, o beş kuruşluk adam değildir
Bir mesajında da karısı evde dır dır ediyor, benim yanımda Şevkat ve ilgi görüyor yazmışsın. Sen evli erkeklere ilgi gösterme hizmeti mi yapıyorsun. Yazık evli olduğun adama, aşk dediğin gelir geçer ama insanın onuru haysiyeti ve vicdanı ile kalır, şerefli bir hayat dilerim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?