• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerede bulabilirim

clumsy6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
28
0
36
İstanbul

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 79
Markası neydi linke tıklayınca limango nun anasayfası çıkıyor. Bir de neden Limango'dan almıyorsun canım?

bedeni kalmamış ya limangodan hesabınız yok mu? böyle kız baskılı bilinen bi model sanırım ama ben pek görmedim

$baskılı.webp
bu mudur elbise?38 ve 40 bedenleri kalmış...Bana Twist'in elbiselerini anımsattı çok tatlıymış. Eğer bol gelecekse al bence terziye daralttırırsın onun dışında bulabileceğin bir yer var mıdır bilmiyorum canım....

İstanbuldaysan taksım galatasaray lısesının sokagından fransız sokagına gıderken solda 2-3 butık var orda bu tarz elbıse ve tunıkler var ayrıca trendyolda satılan ustu fılm karakterlı yazılı olan babetlerdende var ıkısı guzel uyum saglar

ben trendyolda gecen hafta buna benzer gormustum ama sadece etek kısmı boyleydi ust kısım duz satendi alcaktım vazgectim sanırım bu desenler moda takipte ol devamlı cıkabilir yeniden 38 beden buyukmu gelir peki 38-40 kalmısda

Eki Görüntüle 414530
bu mudur elbise?38 ve 40 bedenleri kalmış...Bana Twist'in elbiselerini anımsattı çok tatlıymış. Eğer bol gelecekse al bence terziye daralttırırsın onun dışında bulabileceğin bir yer var mıdır bilmiyorum canım....

38 büyük gelir ya daraltmayada güvenmiyorum birçok kıyafetim terzi kurbanı oldu. teşekkür ederim :)

ben trendyolda gecen hafta buna benzer gormustum ama sadece etek kısmı boyleydi ust kısım duz satendi alcaktım vazgectim sanırım bu desenler moda takipte ol devamlı cıkabilir yeniden 38 beden buyukmu gelir peki 38-40 kalmısda

evet çıkıyor arada ama hep bedeni tükendiğinde rastlıyorum bulursam çok sevncem :)

İstanbuldaysan taksım galatasaray lısesının sokagından fransız sokagına gıderken solda 2-3 butık var orda bu tarz elbıse ve tunıkler var ayrıca trendyolda satılan ustu fılm karakterlı yazılı olan babetlerdende var ıkısı guzel uyum saglar

evet ama o babetler hiç rahat değil tavsiye etmem pek yazın hiç rahat olmuyor. mutlaka bakcam oralara çok sağolasın :)

Back
X