Nerede hata yapıyorum?

elle tututlur bi sebebi yokmuş ailenizin ben sizi çok haklı buluyorum yok boyu kısaymış yok daha iyisini bekle filan çok yanlış sen sevdiysen dünya çirkini bile olsa sana güzeldir kardeşim fiziksel görünüşüne nie takılıyo anlamadm eğitimi işide iyi maşşalah gül gibide geçinirsiniz ikinizde çalışyosunuz zaten ikna etmeye çalış zorla sınırları sevdiğini bırakma huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin sonuçta :)

Ben İstanbul'a hayranım
Tek sorunumuz trafik
O da gülün dikeni diyerek kendime züğürt tesellisi veriyorum :KK70: Sabah 1,5 akşam 1,5 saati yolda öldürüyorum

Herşey gönlünce olur inşallah
Diğer konundan haberim yoktu yeni baktım yarısını okumak bile yetti
Kaç kurtul, sen zaten akıllı bi kızsın, kimseye körü körüne güvenmemeyi küçük yaşlarda öğrendiğin için orda da başının çaresine bakarsın
İnşallah hep iyiliklerle karşılaşırsın ama kötülüğün de üstesinden gelecek yapıdasın

Trafik benim için başlı başına sinir sebebi. :KK70: Bana yetti. Sessiz sakin ortam istiyorum. Hiç işim yoksa balkonda sakin sakin kahvemi alıp kitap okumak istiyorum. İstanbulda balkona çıkıp kitap okumayı geçtim o ses baş ağrısına sebep oluyor.:KK51:
Yinede aileme sırtımı dönmüş olmak gibi istemiyorum.:KK48: Dert ettim işte. Amin güzel dileğin için teşekkür ederim.

Her şey çok normal gözüküyor. Anneniz neden istemiyormuş, öğrenirseniz bizimle de paylaşın. :)

Anneler hisseder meselesi var ama bu her anne için geçerli değil bence. Anneniz gerçekten öngörüsü iyi bir kadın mı? Kendi evliliğinde nasıl, başkalarının evliliklerine karşı ne yorum yapar? Bence bu sorular önemli.

Bir de evde yalnızca siz kaldıysanız, yalnız kalmak istemiyor olabilir. :)

Bizde Aliağa'dayız. Komşu sayılırız :KK70::KK70:

Ooo :KK8: Forumun çoğu izmirli galiba. :KK70:
Valla bu sitede bir sürü arkadaşım oldu. :KK23:

elle tututlur bi sebebi yokmuş ailenizin ben sizi çok haklı buluyorum yok boyu kısaymış yok daha iyisini bekle filan çok yanlış sen sevdiysen dünya çirkini bile olsa sana güzeldir kardeşim fiziksel görünüşüne nie takılıyo anlamadm eğitimi işide iyi maşşalah gül gibide geçinirsiniz ikinizde çalışyosunuz zaten ikna etmeye çalış zorla sınırları sevdiğini bırakma huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin sonuçta :)

Elimden geleni yapıyorum. Zaten bu iş olacakta hani gönülsüz olmaları üzüyor beni.

Her şey çok normal gözüküyor. Anneniz neden istemiyormuş, öğrenirseniz bizimle de paylaşın. :)

Anneler hisseder meselesi var ama bu her anne için geçerli değil bence. Anneniz gerçekten öngörüsü iyi bir kadın mı? Kendi evliliğinde nasıl, başkalarının evliliklerine karşı ne yorum yapar? Bence bu sorular önemli.

Bir de evde yalnızca siz kaldıysanız, yalnız kalmak istemiyor olabilir. :)

4 kız kardeşiz. Bir kardeşim boşanma aşamasında bir yıldır bizimle diğer kardeşim evde. En küçüğü üniversite için şehir dışında hani öyle bir sorunda yok.
Öğrenirsem paylaşırım mutlaka. Galiba üzerinde durmayacağım.
Kendi evliliği için birşey diyemem. Babam ömrü boyunca aldattı. Hep sustu. Zaten bir tanesini ben öğrenip anneme söylemiştim. Bazen söylemeseymişim diyorum çünkü boşanmıyor.:KK51: Evlilik açısından çok kötü bir örnek ama erkek arkadaşım iyi bir insan benim gibi evlilik düşmanı bir inanı evlenmeye ikna etti. Keşke benim gördüğüm gibi görse annem.:oops:

Ooo :KK8: Forumun çoğu izmirli galiba. :KK70:
Valla bu sitede bir sürü arkadaşım oldu. :KK23:

Elimden geleni yapıyorum. Zaten bu iş olacakta hani gönülsüz olmaları üzüyor beni.
Öle tabi ama annenizin yaptığı şey çok saçma önyargılı olmamak lazım çocukta iyimiş dediğinize göre sevenleride ayırmasınlar canım her genç kız gönlünce gözü arkada kalmadan evinden çıkmak ister :)

Öle tabi ama annenizin yaptığı şey çok saçma önyargılı olmamak lazım çocukta iyimiş dediğinize göre sevenleride ayırmasınlar canım her genç kız gönlünce gözü arkada kalmadan evinden çıkmak ister :)

Aynen öyle. Bazen diyorum ben ne sevap işledimde böyle bir adam buldum. Bana göre erkek arkadaşım türünün tek nadir bir örneği :KK70:

Ben su "aileler hisseder, hep hakli cikarlar, aile rizasi olmayan evlilikler yürümez, vs vs." sözüne katilmiyorum. Her anne baba icin gecerli degil bu. Ne yani ebeveyinler insan üstü varliklarmi da herseyi hissederler. Yok boyu kisa, yok kasi kara, yok memur degil. Neler duydum neler. BAzi anne babalar sirf inat ugruna evlatlarini zorluyorlar, yok yere üzüyorlar. Dünya hali yarin kimin ne olacagi hic belli olmaz. Kimselere asagilardan bakmayacaksin. Bence anneniz zamanla tanidikca sevecektir. Hem köylü olmak kötü birseymi sanki. Benim annem, babamda köyden gelme :) Ama yurtdisinda yasiyoruz orasi ayri.

Ben su "aileler hisseder, hep hakli cikarlar, aile rizasi olmayan evlilikler yürümez, vs vs." sözüne katilmiyorum. Her anne baba icin gecerli degil bu. Ne yani ebeveyinler insan üstü varliklarmi da herseyi hissederler. Yok boyu kisa, yok kasi kara, yok memur degil. Neler duydum neler. Dünya hali yarin kimin ne olacagi hic belli olmaz. Kimselere asagilardan bakmayacaksin. Bence anneniz zamanla tanidikca sevecektir.
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama ikilemde kalmıştım şuan kafamda oturdu :KK39:

Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama ikilemde kalmıştım şuan kafamda oturdu :KK39:

Eminimki annen tanidikca sevecektir. Belki seni evlendirecegi düsüncesine daha alisamadigi icin bir bu bahaneyi bulabildi. Ama hicbir zaman su aileler hep hisseder sözüne inanamadim. Karsidaki insan issizdir, ipsiz sapsiz biridir, ickisi, kumari kizi vardir evet bu adama kizini emanet etmek istemezsin. Aileler bazen cocuklarinin büyüdügünü görmüyor ve güvenmiyorki böyle boya falan takiliyor. Bence annen zamanla tanidikca sevecektir. :)

Back
X