benim gibi nerde ne giyiliceğini tam olarak kestirmeyenler varsa buraya taklısn bir birimize akıl verelim. çok şık giyinip gittiğim bi yerde bi bakarım herkez oldukça mütevazi ve sıradan. çok sıradan giyinip gittiğim bi yerde bi bakarım herkez çok şık. dikkat çekmeden ama akılda kalacak biçimde kaliteli giyinmenin yolları, alışveriş tüyoları vesaiire.
canım dar kot topuklu üzerine düz dar v yakalı bir badi uzun saçlar seni günlük yaşamda heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer zaman seksi akılda kalıcı ve şıkl gösterecktir:) tabi ortam çok önemli gitmeden önce bilgi edinmek en güzeli yoksa çok giyim hataları yapıyoruz aynı şekilde bende bazen abartıyoruz:) gideceğin ortamdaki insanların bilmemiz bize en büyük tüyo olacaktır mesela ben fuara gideceğim mayısta ona hazırlanıyorum elbiseleride seçtim:) ilk gördüğün etek 1.gün giyilecek üzerine siyah badi siyah ayakkabı misafir olarak gidiyorum fuara.
cnm bende kapalıyım...ben ne spordan ne şıklıktan vazgeçemiyorumm..günlük yaşamımda kot etek veya kanvas üzerine spor kazaklar tercih ediyorum..bi nişan içinse çok yakınım değilse mesela etek ceket yada şık bi bluz öyle şeyleri seviyorumm elbiselerde çok moda mesela öyle bişeyde alabilirsin
canım kapalıysanda çok şık kıyafetler var şifon gömlekler altına uzun ince etekler bir eyr biliyorum kapalılarda alıyor açıklarda süper şeyler var süperrrrrrrrr o şifon gömlekler etekler harika.