- 17 Ağustos 2025
- 263
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Ya 20 yaşında ne ciddi ilişkisi? Otur oturduğun yerdeCiddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
Ablacım bugün 20 yim yarın 21 sonra 22 bir yerden başlamak lazım ayrıca evlenen var çocuk yapan var benim yaşımdaYa 20 yaşında ne ciddi ilişkisi? Otur oturduğun yerde
Ay yok ya arkadaş çevremden çıkmaz üniden de çıkmaz pek denk gelmiyorum zaten beğeneceğim bi tipe falan da benim çevremde kız çok dahdjaBiyle tatli dertler okumak gyzel
arkadas cevren, uni, iş vs. Yokmu.
Oralardan tanisirsin
Ay abla bulmuyo bulmuyo evet okuyorum söylemeyeyim burada ama güzel bir bölüm yani ama denk gelmiyor öyle hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmazYerindee duuur o seni bulur yaa
Okuyor musun?
Nerelerde sosyalleşeyim mesela okul kulüplerine üyeyim de okuldan çıkmaz o,bölümümle alakalı gruplar var ama kısmet bu işler20 yaş sevgili için normal bi yaş sosyalleş o seni bulur
Trendyola baktın mı?Ciddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
Basliga istinaden: temuya bakabilirsiniz
Nasıl yani üniversitede yaşıtın akranın olan çocuklar hemen evlenemez diye dışardan koca mı arıyorsunAy abla bulmuyo bulmuyo evet okuyorum söylemeyeyim burada ama güzel bir bölüm yani ama denk gelmiyor öyle hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmaz
ay yok boynuz yiyememaskeriyenin oralarda takıl 2 yıla bi uzman bulur evlenirsin
Başka sebepler de var üniden olmaz yaniNasıl yani üniversitede yaşıtın akranın olan çocuklar hemen evlenemez diye dışardan koca mı arıyorsun
Ee siz de okuduğunuza göre önce bir iş bulayım sonra evleneyim demez misiniz? Ben okuduğum bölümden hatta sınıftan arkadaşımla evlendim. Eğer ebelik okumuyorsanız gayet de olası bir şey sınıftan bile (üniversiteden demiyorum, bölümden de demiyorum sınıftan diyorum) bulmanız.hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmaz
Erkeklerin daha farklı planları oluyor ev almak araba almak,askere gitmek,birikim yapmak vs.Yok sınıfımdan olmazEe siz de okuduğunuza göre önce bir iş bulayım sonra evleneyim demez misiniz? Ben okuduğum bölümden hatta sınıftan arkadaşımla evlendim. Eğer ebelik okumuyorsanız gayet de olası bir şey sınıftan bile (üniversiteden demiyorum, bölümden de demiyorum sınıftan diyorum) bulmanız.
Allah akıl fikir versin evladımay yok boynuz yiyemem
Başka sebepler de var üniden olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?