Nerede yanlış yapıyorum?

ben bu tür yazıları okudukça burda, çok çok sinirleniyorum. bir erkek için nasıl okulundan vazgeçersin anlamıyorum. yarın bir gün bi tartışma olduğunda hadi sen yoluna ben yoluma dediğinde ne yapacaksın çok merak ediyorum. bu kadar mı tapılır bir insana. bence bir bayan her zaman kendi ayaklarının üstünde durmasını bilmeli, asla ve asla bu tür konularda taviz vermemeli.

ben 19 o 21 yaşında

19 yaşındasın... evlenmeyi düşünüyosun... yarın bir gün bu seni çalıştırmaz da ev hanımı olur çıkarsın, ayrıca kalkıp 19 yaşında evlenmek ne demek, aklını başına devşir aileni kırma, üzme. sonra gene sen üzülürsün söyliyim. acelen ne biraz daha bekle. ben bu yaşlarda karşımızdaki insanı tam anlamıyla tanıdığımıza inanmıyorum...

Son düzenleme:
ameliyat olacam demişsin sende hassas bir dönemdesin ve haliyle senınle ilgilenmesı istemiş olabilirsin oda ilgi göstermekten sıkılmıstır ve biraz kafa dınlemek isteyebılr birbirinizi anlayısla karsılamanız gerek bence gereksız yere de naz yapma yani tadında bırak ki ilerde evlenme yolunda bişiyler düşünüyosanz o zman bıktırmasın ..

canım merhaba ben de açtığın konuda kendimi gördüm. 5 senedir birlikteyiz erkek arkadaşımla. bi zaman sonra o eski heyecanıyla ateşiyle yürümüyo bazı şeyler doğru. zaman geçtikçe ilişkini yürütmek için daha fazla emek gerekiyo. erkek arkadaşımla aynı şehirdeydik tanıştık ve 2 sene önce ben üniversiteyi kazandım yaşadığım şehirde. evlenmeyi de düşünüyoduk ki bu planlarımızı en az 5 yıl geriye aldı.ben okumak istiyorum dedim. kazanma sürecinde de beraber emek verdik zaten. bir sene o çalıştı ben okuluma devam ettim ve sonraki yıl o da kazandı. polis olmak istiyodu allahıma çok şükür başardı bu yıl mezun olacak. ilk gittiğinde ne depresyonlar atlattım neler yaşadım anlatamam. sadece sevgili değil en yakın dostumdu çünkü. şimdi uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. evlenme planlarımız hala var mezun olmamı bekliyoruz sadece. ben de çok naz yapardım sevgilime ve evet bi süre sonra çekmemeye başladı. mecburen üstüne çok fazla gitmemeyi öğrendim ben de. sonunda iyi bişeyler olmasını istiyosan ilişkini ve sevgilini çok fazla tüketmemeye çalış bence ki sonradan da sana karşı bir tahammülsüzlük duygusuna kapılmasın.ve arama dedim aramadı diye kendini tüketme. şöyle düşün o sana arama deseydi sen de aramazdın. son olarak sana okulun konusunda engel olması takıldı bitek benim kafama. bahsettiğin diğer sorunlar bir şekilde aşılıyor çünkü. sevgilinin bencil sadece kendini düşünen bi insan olmadığından emin olmalısın bence. biraz daha zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…