NEREDE yanlış yaptım ahh bir bilsem :(((

Destekleriniz için saolun arkadaşlar..zaten artıkk kendimi yıpratamam.yaşım daha genç 23-24 yaşındyım..ailem konuştuu aileni getirceksin bu işi bitircez dedi.ben evden çıkmayan bir insanım kimseyle görüşmem yıllardır..işinden başını kaldıramayan nişanlıma yıllardır hiç görüşmediğim lise arkadaşlarım ((( hangi ara karşılaşıyorsa artık,yada nişanlımı nerden biliyolarsa))) allah sabır versin diyormuş.kim dediğimizde ses yok.çok fazla pohpohladım suç bende..

sen kendını hıc uzme dha cok gencsın..evlılık kararı aldıgın ınsanla bu noktaya gelmek cok kotu bı durum olmalı fakat evlenmeden nsanlının ve aılesının bu huylarını gormen ıyı bır sey evlendıkten sonra olsaydı daha cok zor durumda kalırdın belkı de katlanmak zorunda kalırdın sımdı kendını uzmeden kendını dusunerek karar vermelısın ..aranızdakı problemlerı ablasına dırekt paylasması hıc hos degıl sız halledemesenız aranızda cıddı sorunlar olsa ondan sonra paylassa olur ama dırek soylemesı ve ablasının senı bu sekılde uzmesı hos bı durum degıl dıye dusunuyorum ınsallah nısanlın farkına varır doldurusa gelmez de hatasını anlar..sonucta sız evlenıceksınız sızın ılıskınız herkesın karısmasına ızın vermemelısın...uzulme sakın...

Valla arkadaşım bana bu lafları dicek benim için son lafları olur zaten daha taze mdişanlısınız agzının içine bakması gerekirken o başka birşey yapmış 8 senedir hala ay dönümü kutlarız yıldönümü geçtim hoş büyük şeyler yapmayız ama geçen ay elinde çiçekle geldi sevdicegim nişanlınin yaptıgi çok ayıp evlenmek için bidaha düşün derim ben

Yüz vermeyin şöyle insanlara ya seni mi eyleyeceğim ne demek sanki havai fişekler patlat önümde diz çök dedin ne bu afra tavra.
Alt tarafı bi'yerde oturur bi'kahve içer bi'dilim pasta yer gülüşür eve gelirdiniz.
Ablasının tavrı da en fenası seni kabul ettirdi aileme bilmem ne.
Bence kaç direk yani bu insanlardan değerin bu olmasın:26:

canım bu ne seviyesizlik anlamış değilim ablasına neymiş neden seni arıyor deli mi ne resmen saçmalıyor seviyesiz kendi kocasıyla sevgilisiyle yıl dönümü filan kutlamıyormuy muş ne demek seni mi eyleyecek senle dışarı çıkmayıp kiminle çıkacakmış o adam anlamış değilim balık baştan kokar derler kaç kurtar kendini adam kadın gibi gidip herşeyi ablasına yetiştirmiş dedikodunu yapmış şimdi böyle ise evlenince düşünemiyorum kaç kurtar kendini

Aaaa inanmıyorummm.
İğrenç yaa.ne yapmışsın ki sabredecekmiş beyefendi,bu adamın erkeklikten bile haberi yok,hep kadın ağzıyla konuşuyor,şimdisi böyleyse yaşlılığı hiç çekilmez

Çok sinirlendim VALLAHI
Konu sahibi,ayrılma kararın isabet olmuş
Sonuçta kimse yediği zehir olsun istemez ,aşk dolu yuva ister ,sana problemmi lazım?böyle kocayla evleneceğine insan ömür boyu evde kalır daha iyi,en azıdan kendine saygını saklamış olursun

şok oldum okuyunca. çok ucuz muhabbetler, hareketler. dışarı çıkmayan adam ileride de çıkmaz zaten, evde otura otura çıldırırsın sonunda. sakın dönme bu adama, isterse paspas olsun önünde.

Cnm sana açık şekilde şunu diyebilirimki ,evlilik küçük küçücük minicik diyebileceğin sorunları bile kaldırmaz ..o küçücük şeyler büyüüür gider .sen nişanlısın şuan ...
Bu tutarsızlıkta birisiye yaşlanmayı çocuk büyütmeyi göze alabiliyorsanız evlen ...ki sana şunu diyeyim ,evlendiğinde ilk günkü aşk yerını sevgi merhamet vefa duygularına bırakıyor ...o ilk günkü heyecanlarınız daha farklı duygulara dönüşüyor ...böylede olmalı ,çünkü o heyecanı kalp kaldırmaz :)işin şakası bi tarafa sen B'ni anladın...tutarsız güvenmeyeceğim bu adamı kaç yıl daha sevebılırsın???bu gibi şeyler oldukça aşkınız daha erken bitecek ...geriye ne kalacak

zaten biz erken tükendik.hani o heyecan falan yok.çıkmıyoruz gezmiyoruz doğru görüşmüyoruz kendimizle ilgili özel bişeyimiz yok.sadece vefa saygı birde sevgimi alışkanlıkmı bilemediğim şey var.saygıda gitmeye başladı zaten.

canım nişanlının yaptığı çok ayıp.. ablası nasıl öyle bir cümle kurabilir ayıp gerçekten.. bence çok çok iyi düşünmelisin sana saygısı olmayan adamla bir ömür geçmez..

Daha şimdiden en ufak tartışmada seni çocuk gibi ablasına şikayet ederse vay haline.

Açıkçası sana hiç değer vermiyor.

Evlenmeden önce iyi düşün...

okurken ben sinir oldum siz nasıl susuyorsunuz yoksa sustuğunuz için mi bu hale geldi?

ablası size o lafları sıralarken keşke cevap verseydiniz ona neymiş sizin yıl dönümünüzden, ayrıca ailemize seni zorla kabul ettirdi ne demek? ne kadar terbiyesiz bir insanmış?

nişanlınıza ise söz bulamadım seni mi eyliycem, sen çok mu film izliyorsun, çocuk muyuz biz, ablam iyi demiş, sen kaşınmışsın vs. bunları diyen biriyle daha fazla zman harcayıp kendinizi üzmeyin bence

ayrıca yıl dönümü kutlamayı istemenin neyi çocukça ki asıl bunu önemsememek odunca, normalde iş için yıl dönümünüze çok vakit ayıramadığı için size üzüntüsünü dile getiriyor olaması lazım,bunun yanında o kaçırdığınız zamanı telefi etmek için 1 saatçikte olsa sizi mutlu etmek için onun plan yapıyor olması lazım

ama Allahtan şanslıymışsınız ki evlenmeden bu yüzünü görmüşsünüz bence onun ayrılmasını beklemk yerine, içinizden gelen herşeyi söyleyip sonra yüzüğü verin eline

ortada ne olduğu canım ablası baya doldurmuş onun yaında kalıyoya etkilemiş adamı ne fesatlık yaptıysa bu erkek aileleri insan değil cidden. kusura bakma canım ama ablası tam bi manyak resmen paylaşamıyo aranızı açıyo nişanlınla. hiç görüşmemek aramamak falan bunlar ne canım yaa daha evlenmeden bunlara başlarsa evlenince yüzüne bakmaz iyi düşün derim insan kolay vazgecemiyo bilirim ama bidaha düşün bu işi

empati kurmaya çalıştım arkadaşım ben olsaydım sana ablanla mutluluklar dilerim der yoluma bakardım.tabi ömrümü çürüteyim bu dünyada çekeyim diye düşünen biri olsaydımda evlenirdim=)şaka tabi ikincisi.arkadaşım bide bu adam düzelir sanma onun doğalı bu.amann sende adammı yok elini sallasan ellisi bacımbizim buralarda bir laf var elini öpen alsın derler:)evli ve çocuklu olsaydın bu şekilde yorum yapamazdım ama şuan çok çok özgürsün:)senden değerli olmayanlar için kendini üzerek kendine haksızlık yaptığınıda unutma.

Fena sacmalamislar yaa, uzuldum simdi
Bitirmek istiyorsa zaten hic uzme kendini, ama sen seviyorum ama ilerdede boyle olur kaldiramam diyorsan zor atlatirsin tabiki,
Hakkinizda hayirli si olsun hem sevip hem sorun yasamak zor bir durum

Ya sizinde erkek cocugunuz olursa

Bide aklima ne geldi adam belliki mutlu degil ki kutlamayada gerek duymuyo,
Ayy yangina korukmu oldum ne.
Belkide fena doldurustada kafasi karisiyor.
Bide evlenecek erkekler bunalima girebilirmis, acaba eve bakabiecekmiyim falan diye.
Ayy ne dusuncemi sasirdim.
Bak neler saymislar sana bizim bile kafamiz karisti yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…