NEREDE yanlış yaptım ahh bir bilsem :(((

Ablası ne karışıyor ya, hayret bişey yani
Nişanlın da ne alaka hemen ablayı araya katıvermiş
Sizin ilişkiniz ve haklı sebebin var dışarı çıkmak için
Daha şimdiden bu tür şeyleri sorun yapıyorsa evlenince kimbilir ne olur
Böyle hadsiz insanlara çok yüz vermeye gelmez
Bence de arayan siz olmayın hatta sürtülsün burnu az

okuduğumda şoka girdim o nasıl bir üsluptur oyle.. Hele ablası aileme seni zor kabul ettirdi falan
Şimdi böyle konuşan evlenince ne yapmaz? Bence burnunu sürtmek yerine kararınızı gözden geçirin hatta mantıklı karar verin
Gitmişken gezerimmiş ruhsuz adam :26: lütfen kararınızı gözden geçirin böyle ınsanla ömür geçmez

ailem bu işi gelip bitirin dedi.ama kendi gelmiş.saf saf bi hali vardıı.tuaff saflaşmış gibi.bilmiyorum ailem ablasının yanında kalıyo mecburen evinde nasıl acaba laf yiyormu kaldığı için ne şartlarda orda bilemiyoruz o yüzden mi bişi diyemiyor diyo.ben ona öyle dedim ama süpriz yapcaktım falan demiş.herzaman şu huyu vardır en başta diyeceği şeyi en son söyler.yapısı böyle.böyle oluncada tartışıyoruz.kaç kez dedim yapma.doğru dürüst anlat bu yüzden sürekli kavga çıkıyo diye.ben kızdım çünkü en azından ablasında rahat değildir belki bişi diyemiyodur ama bana söyle.bana deki yanlışş ayıp olmaması lazımdı ama durum bu.yüzüne bakmadım verdim veriştirdim valla.

ben10 yıllık evliyim 2 cocugum var nisanliyken ne sorun yasadi isem evlilikte gün geldi daha beterlerini yaşattı aslına paraları oluyor mesela ama deger vermediklerinden dışarı çıkmak istemiyorlar. para yok diyorlar daha çok yenisiniz hayatınıza kendiniz yon verin sonra pişman olmayin

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun..para var ama dışarı çıkarmak vss onlar için gereksiz olduğundan giden paraya acıyorlar sanırım.

Hiiiiç ayağına filan gelmesini bekleme.Yüzüğü çıkar ver eline.
ya parası yoktur ya hali.yüzüğü atmanın 1.sebebi
kısıtlar sürekli ailemle bile gittiğim yerler konusunda tartışırız.2.sebebi
''yıldönümüde neymiş çok film izliyosun sen seni mi eylicem 3.sebebi
ertesi gün oldu ablası aradı.kardeşini üzüyormuşum.yok yıldönümü neymiş falan 4.sebebi
aileme bile zorla kabul ettirdi seni yalvar yakar 5.ve en önemli sebebi
.sen kaşınmışsın dedi 6.sebebi
ve bu yüzüğü atman için bu sebepler sürer gider.Ona göre yıldmnümü önemli olmayabilir.Bunu anlarım.Ama senin önemsediğin birşeyde bu kadar saygısızlaşması gerekmiyor.Ufacık bir olayı ablasına yansıtması,daha doğrusu seni ablasına şikayet etmesi,daha da doğrusu,ablasıyla seni çekiştirmesi çok çirkin.Ablasının arayıpta hangi hakla,sana haddine düşmeyen cümleler kullanması rezilliğin diz boyu olduğunu gösteriri.Ben suçu yine de sen de görüyorum istersen kız bana.Bu kadar taviz,bu kadar alttan alma,bu laflarıda yedirtir,ablasını danasını da arattırır.Yol yakınken dön bu tavizlerinden.

çok sinir bozucu..
ben olsam ablasına bir mesaj döşerdim öncelikle, güzelceee, "haddin değil" tarzında, ağır, kallafi ama saygı çerçevesinde..
bir daha böyle şeylerle karşılaşmamak adına uyarı..
bir kaç gün de kimsenin telefonlarını açmam (nişanlın ve ailesi), olacak olan olsun bakalım!

KKda bu repliği kullanmak için uzun zamandır bekliyordum: kurtulduğun için kurban kes bence.

Kulağınıza küpe olsun, nişanlıyken yaşadığınız sorun ne ise evlendikten sonra aynı sorunu misli misli yaşıyorsunuz. Üstelik ablası sizi istemediklerini söylemiş ki bu da kardeşine devamlı baskı yapacaklar demektir. Maalesef yıllar geçince kabullenir durumu olmuyor çoğu zaman. Kimin yanında kaldığının ne yaptığının önemi yok. Bir kadını mutlu etmek aslında çok kolay. Tatlı dil, sevgi sözcükleri, minikte olsa düşünülüp alınmış hediyeler yeterli. Gelemese, gidemese, yıldönümü kutlamayı uygun görmese bile sizin için bu fedakarlığı yapmalı. Kendi içinizde şöyle mi böyle mi diye nişanlınızı aklamaya çalışmanızı anlıyorum ancak daha çok gençsiniz. Göz göre göre mutsuz olmanızın hiç gereği yok.

Sevgi28 gerçekten çok üzüldüm senin adına
Arkadaşım beklemek için hiç bir nedenin yok bence ya çek karşına otur konuş.Ya da buna bile gücün yoksa bıraktım seni de ama bunu sen de!
Yangına körükle gitmek istemem ama söylediklerin hiç bir kadının hak etmediği şeyler ki daha şimdiden bunu yapan evlenince neler yapar? az çok yazmandan, tavrından ve hala saygını koruyabilmenden bende sana saygı duydum açıkçası ben bu kadar sakin kalamazdım...
Belki seni tutan nedenler vardır.Ailenden çekinmek gibi ama umarım seni tutan nedenin aşk değildir. Saygı yoksa aşkı at çöpe gitsin.
Güçlü olmalısın. Sen en başta kadınsın birde nişanlının eşi olacak kadınsın sana böyle davranamaz, davranmamalı. Ablasına özelinizi anlatmak ne demek? dışarı çıkmamak ne? görüşmemek ne demek? parası olmaması kabul edilebilir bir şey insanlık hali ama seni görmek için hali olmaması bile başlı başına bir defetme sebebi. Bazen ayrılık sert bir tokat gibi şok etkisi yaratıp adamı kendine getirebiliyor..Umarım senin için hayırlısı olur.

dün bu işi bitirelim olayı olduğunda geldi eve saflaşmış bi hlde.telefonda tartışırken ablası duymuş zaten telf abla çık odadan diyip duruyordu.ben ona ağzıma geleni saydım dünn ablasının sınırlarını bilmesi gerektiğini terbiyesizliğini ne varsa döktüm içimdekileri.ağzını bile açamadı hiç suratına bakmadım çekti gitti.bugün yoğundu akşam aradıı ses falan kalmamış halde.zaten ağır bir hastalıktan çıktı.gün için kutlayamadığımız için özür diledi önemsiz olduğunu ve istemediğimi söyledim ısrarla özür diledi.o günn güya süpriz yapmayı planladığı için başından sağmak istemiş.hani ben umudu keseyim süpriz yapsın gibi.ama huyu şudur her zaman dencek lafı en son söyler.bişeyi anlatır çıldırtır sonunda söyler asıl mevzuyu.ben hala tavırlıyım o hala uğraşıo üzülmüş halde bilmiyorum ne yapıcam.bu zamana kadar kötü sözü olmadı allahı var.yer geldi ailesi kapanmamı istedi resti çekti lafını ettirmedi.bilmiyorum ya

umarım benı yanlıs anlamazsın yada bosver ıstersen yanlıs anla ama kaaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççç arkana bıle bakmadan kaç ister doğru anla ıster yanlıs ama su kelımeyı ıdrak et arkadasım kaç çok daha mutsuz olmak istemıyosan arkana bıle bakma sımdıden boylesın bana değer vermıyosun yolun acık olsun de emın ol nısan atmak bosanmaktan cok daha kolay ve kurtarıcı yazık etme kendıne.

canim seninle disariya cikip gezmeyi bile cok görüyor sana, birde süpriz yapcaktim demis, cok kirici konusmus öyle konustuktan sonra süprizin anlamimi kalir, ablasinda kalmasi birseyi degistirmez kendi akli var kullanabiliyorsa tabi, hayat boyu bu adamdan sevgi ve ilgi mi dilenmek istiyorsun canim, bazi insanlar kendini evlenmeden belli ediyor

zaten sürekli deidğim şey buu canım cicim demeyi gün içinde arayıp hatır sormayı ilgi sanıyor malesf.anlatamadım.tmm yoğun çalışıyosun fırsatımız olmuyo olabilir ama en aızndan kendimizden bahsedecek zamanımız olsun.10 yıllık evli gibi olmayalım bunu anlamıyor.

köprüyü gecerken kendini ele vermis simdi yanip tutusur haliyle

canım bence kendisini sana kanıtlamalı. herşey olabilir psikolojisi bozuktur o anda belki hiç bilemediğimiz bir nedeni vardır ama madem sana geldi şimdi iste sana seviyorsa sevgisini yine göstersin. kanıtlasın ya bunu istemek senin hakkın zaten ilgisiz olmaz ki. bi arkadaşımız daha yazmış iki güzel söz söylese bile biz kadınlar hemen tav oluruz, hemen unuturuz, hemen yaşanmışlığımız var bitiren ben olmayayım deriz, bekleriz. Ama o iki güzel sözü söylesin ya beş parasız bile sana sürpriz yapabilir, bi gün uykusuz işe gitsin ölmez hiç bişeycik olsun.Aşk fedakarlıktır öyle değil mi? dünyaya bi daha gelmiceksin ki. seni mutsuz etmeye ne hakkı var nişanlılık evlilik bide aşık olduğun adamla mutlu olmak için yaparsın. Konuşmasını, söylememesi gerekeni, söylemesi gerekeni öğrenecek.Bende bunu yaşadım, başardım bu iş biz kadınlarda bitiyor. Genelleme yapmak istemesem de yapacağım, erkekler bildiğin kalas sen yontacaksın, şekil vereceksin .İstediğin kıvama getirdikten sonra onu kendinle gururda duyacaksın. Ben yaptım sende yaparsın. Aşıksan yap kurtar birlikteliğinizi. ailesi de önemli ama evlenince onun öncelikli ailesi sen olacaksın bunu anlamalı...

canim siz nisanlisiniz, simdi seninle görüsmek, bir dakika bile olsun görmek icin cabalamasi gerekirken sana hayati zindan ediyor, calisiyorum demeside bahanesi herhalde tek calisan insan o sanki

Nişanlın sana yalan söylüyor.Çünkü anladı senin bitireceğini o yüzden durumu kurtarmaya bakıyor.Sana süpriz yapacakmış da sen umudu kes diye sana söylemiş sende buna inanıyor musun? öyle bile yaptıysa neden ablasına anlatıp da seni ablasıyla muhattap ediyor.Bence ne söylerse inanma benden sana tavsiye yol yakınken vazgeç bir yedisinde neyse yetmişinde de odur.evlenince de değişmez asla hatta daha kötü olur.Emin ol ki evlenince buraya açacağın konular çok olur bir derdim var demezsin bin derdim var dersin

çok teşekkür ederimm.evett yaşanmışlıklar tutuyo beni.çünkü bu zamana kadar dediğim gibi kötü bişeyini görmedim.istediğim herşeyi yaptıı.bu girdiği iş bütün gününü alıyo tüm gün ayakta.kafa yorgun vcut yorgun düştü.zor bir hastalık geçirdi 10 gün yattı.onuda anlıyorum diyoki keyfimden çekmiyorum ikimiz için çalışıyorum.dediğin gibi kadında bitiyor iş.önceden evini arar olurdu şimdi gittiği zaman sıkılır oldu beni arıyor hep.ama dediğim gibi bi huyu var.bişeyi ilk başta demesi lazımken çıldırtıp en son söyler.o ara ben çıldırırım kavga ederiz böyle olcaktı zaten olur.bilerek yapmıyo huyu öyle.kafasına zorla sokmaya çalışcam bi süre üstüne düşmicem baktım kii evett ışık var belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…