NEREDE yanlış yaptım ahh bir bilsem :(((

Nerede yanlış yaptınız bilmiyorum ama ne zaman yanlış yapacağınızı biliyorum. O zaman da bu adamla evlendiğiniz gün. Erkekler odundur, kalastır gibi söylemleri anlamıyorum. Siz marangoz değilsiniz. Elinize yakıştırdığınız şey hızar mı? Gönül tatlı dille, güleryüzle, sevgiyle, saygıyla beslenir. Bunları elde etmek için elektrikli testereyle mi girişelim sağa sola?! Sizi üzdükten sonra telafi etmeye çalışmasıyla teselli bulmayın. Sizi üzmekten, kırmaktan çekinen, özen gösteren yeni birini bulun.

Ben senin yerinde olsam hemen ayrilir onume bakardim...daha sadece nisanliyken ve ortada hic sorun yokken sacma sapan seni ablasina kotuluyo evlenince ne olur kim bilr...

Canım sen arkana bakmadan kaç bence..Yılda bir kere olan kutlama bile ağır geliyorsa nişanlıyken bir de 10 yıl sonranızı düşünemiyorum bile..Ne demek ailesine zorla kabul ettirmiş..Kim ki bi de bunu görümcen dillendiriyor...Senin nerede yanlış yaptığını bilmiyorum ama bu adamla evlenirsen en büyük yanlışını yapacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…