İşte benimde bütün sıkıntım bu esasen. Her kafadan bir ses olayından hiç hazetmem sürekli bi gelip gitme olucak çok zorlanırım ben. Ben kendi kendimize kapımızı kapattığımız gibi olmak istiyorum. Çat pat hadi şuraya gidelim yok misafir geldi olaylarından hoşlanmıyorum. Erkek arkadaşımsa tam tersi ona insan olsun yeter sürekli içli dışlı olmak ister"Sülalesi" kilit kelime. Kesinlikle İstanbul derim, erkek adam İstanbul'da iş mi yok hemen yarın evlenmiyorsunuz ne de olsa.
Kışın yapacak bir şey olmadığı için aile ile çok içli dışlı olursunuz. Çünkü gerçekten küçük yer ve istendiği zaman “hadi bodrum a kaçalım” olmuyor.Açıkçası bende stresten uzakta muğlada yaşamayı çok isterim ancak o biraz fazla aileci. Oraya taşınırsak çok fazla müdahale edilmesinden korkuyorum ki bende bunu kaldıramam
Ben istanbul doğumluyum ona rağmen olmuyor yani çok fazla stres olan bir yer onunda farkındayım. Hele ki ev kiraları yaşam giderleri çok daha fazlaYillar once buraya bi konu acmistim
Tum olumsuz yorumlara karsi ist geldim gelmez olaydim stres stres seker kolestrol kalp ritimde sıkınti hersey basladi
Bende senin gibi aile duskunuydum cogen onun icjn geldim gelmez olaymisim hersey sorun hersey dert
Simdi esimin tainini bekliyorum arkama bakmadan herkesi pesimde birakip buradan gidecegim.
Ona kalsa sen yeter ki kabul et ben her hafta gezdiririm seni her akşam dışarıya çıkarız kafasında ama bunlarda bir yere kadar yapılır dediğiniz gibi kışın en fazla aile fertleri kapalı alanKışın yapacak bir şey olmadığı için aile ile çok içli dışlı olursunuz. Çünkü gerçekten küçük yer ve istendiği zaman “hadi bodrum a kaçalım” olmuyor.
İstanbulda gayet izole bir hayat kurulabilir hele ki yine havalimanında çalışırsa zaten şehir dışında hepsi. Kocaeli, Bursa falan da alternatif. Valla açık açık konuşun şimdiden evlenince iyice coşar ailem de ailem diye. Esasen aileci biriyse iki kere düşün bile derim ömür boyu sinir stres yaşamaktansa:/İşte benimde bütün sıkıntım bu esasen. Her kafadan bir ses olayından hiç hazetmem sürekli bi gelip gitme olucak çok zorlanırım ben. Ben kendi kendimize kapımızı kapattığımız gibi olmak istiyorum. Çat pat hadi şuraya gidelim yok misafir geldi olaylarından hoşlanmıyorum. Erkek arkadaşımsa tam tersi ona insan olsun yeter sürekli içli dışlı olmak ister
Aileye km olarak mesafeye bağlı. Yazdığım yerlerse ha deyince gidilmiyor. Biz de orda yaşıyoruz yazın fiziki olarak bildiğim için diyorumOna kalsa sen yeter ki kabul et ben her hafta gezdiririm seni her akşam dışarıya çıkarız kafasında ama bunlarda bir yere kadar yapılır dediğiniz gibi kışın en fazla aile fertleri kapalı alan
Katılıyorum. Aileci hemde fazla fazla kaldı ki ben kendi sülalemle bile fazla haşır neşir olmayı seven biri değilim. Önceden yaşam için hep istanbulu konuşuyorduk zaten ancak yavaş yavaş kafasında milas diye tutturdu. Muğlayı sevmesine çok severim hatta baya seviyorum üniversitemi de muğlada okudum ben çünkü. Ancak çok aileye dalma fikri hoşuma gitmiyor. Bana kalırsa hem kendi aileme hemde onun ailesine ortak uzaklıkta bir yer olsa daha iyiİstanbulda gayet izole bir hayat kurulabilir hele ki yine havalimanında çalışırsa zaten şehir dışında hepsi. Kocaeli, Bursa falan da alternatif. Valla açık açık konuşun şimdiden evlenince iyice coşar ailem de ailem diye. Esasen aileci biriyse iki kere düşün bile derim ömür boyu sinir stres yaşamaktansa:/
Aynen 3 yasindan beri buradayim 3 yil iki dogu sdhrinde bile buradakinden mutluydum cok guzel anilar biraktim gerimdeBen istanbul doğumluyum ona rağmen olmuyor yani çok fazla stres olan bir yer onunda farkındayım. Hele ki ev kiraları yaşam giderleri çok daha fazla
Bu güllük dediğiniz yer benim tam seviceğim tarzda bir sahil kasabası gibi ancak havalimanına ne kadar uzaklıkta acaba gidip gelmesi olarak sıkıntı yaratır mı?Aileye km olarak mesafeye bağlı. Yazdığım yerlerse ha deyince gidilmiyor. Biz de orda yaşıyoruz yazın fiziki olarak bildiğim için diyorum
Fikir değiştirmesi hayra alamet değil...Katılıyorum. Aileci hemde fazla fazla kaldı ki ben kendi sülalemle bile fazla haşır neşir olmayı seven biri değilim. Önceden yaşam için hep istanbulu konuşuyorduk zaten ancak yavaş yavaş kafasında milas diye tutturdu. Muğlayı sevmesine çok severim hatta baya seviyorum üniversitemi de muğlada okudum ben çünkü. Ancak çok aileye dalma fikri hoşuma gitmiyor. Bana kalırsa hem kendi aileme hemde onun ailesine ortak uzaklıkta bir yer olsa daha iyi
Gerçekten tam saydığınız gibi herşey çok sorunlu. Aile olmasaydı muğlada herşey tamdıAynen 3 yasindan beri buradayim 3 yil iki dogu sdhrinde bile buradakinden mutluydum cok guzel anilar biraktim gerimde
Ins esimin isi netlesir burayida pesimde birakirim hersey sorun
Kalabalik gurultu kucuk evler pahali kiralar sorumsuz insanlar vs bak saymakla bitmiyor
Burada 200 daire bulamassin ama yazin safranboluya gezmeye gittik havuzlu lux dairrler kcaman 200 tl
Eee neden bukadar guzel yerde yasamiyalimda bu ist oklu havasini solalimki
Heryer kanalizasyon kokuyor artik altyapi ksldirmiyor bile
10 km falan.Bu güllük dediğiniz yer benim tam seviceğim tarzda bir sahil kasabası gibi ancak havalimanına ne kadar uzaklıkta acaba gidip gelmesi olarak sıkıntı yaratır mı?
Şu anda işi orda olduğu için öyle. Ayrıca onu da anlıyorum sonuçta küçük bir yerden çıkıp da istanbul gibi bi metropolde yaşamak da onun için kolay birşey olmayacağını biliyorumFikir değiştirmesi hayra alamet değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?