- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
-
Çok çabalıyorum gerçekten, ama çok zorlanıyorum birini geçsem biri kalıyor..Önce derslerine asıl. Okulu bitir. Yapabilirsen staj yap. Bir yabancı dilin olursa iş konusunda çok endişelenme. Evet, bu devirde iş bulmak zor ama biraz da şans. İyi bir işin, düzenin olursa diğer istediklerin de peşinden gelir. Önce okulunu başarı ile bitir.
Takmamaya çalışıyorum ama bir değil iki değil üç değil herkes daha başlamadan bitiriyor kaçıyorlar sanki 2 3 ay bile sürmüyorSeni takmayanı seninle ilgilenmeyeni dostluguna karşılık vermeyen insanları takma kardeşim . Kimse dört dörtlük değil sıkma canını inan herkes öyle . İnsanlar birbirlerini sırtından bıçaklamayı veya yarı yolda yapayalnız bırakmayı seviyor. Hem hayatına bak hayatını yaşa derler hemde birgün çıka gelir hiçbirşey olmamış gibi . Sen hayatını düzenini kurmuşsundur herşey için çok geç olur ve o derki herşeyi bırak gel. Çok gördüm böylelerini. Kimseye güven olmaz bu hayatta . O yüzden takma kardeşim.
Kısmetin biryerlerde seni bekliyordır kaç yaşındasın ki böyle bıkkınlık yaşıyorsun merak ettimTakmamaya çalışıyorum ama bir değil iki değil üç değil herkes daha başlamadan bitiriyor kaçıyorlar sanki 2 3 ay bile sürmüyor
22yim. Bıkkınlığımın sebebi hiç keyif alamamam okuldan. Maddi zorluklar. Zor hocalar zor dersler.. keşke sevip sevildiğim biri olsaydı da daha rahat atlatabilseydim. Çok daha başka şeyler yaşadım ama uzun olur diye yazmadım toplam bi yorgunluk çaresizlik hissiKısmetin biryerlerde seni bekliyordır kaç yaşındasın ki böyle bıkkınlık yaşıyorsun merak ettim
Çok tatlısınız:) o zaman iyi ki varsınız. Evet haftaya sınavlarım başlıyor bir program çıkarttım uymaya çalışıyorum. Ama çok fazlalar ve ayrıntı her şey. Bazen odaklanmakta zorluk çekiyorum gözlerim doluyor bi sonra tekrar toparlanmaya çalışıyorum. Bugünleri özlemem ama ondan eminim:)Arkadaşın yoksa biz varız. Çok güzel zamanlar öğrencilik zamanları. Ilerleyen yıllarda bir ise girdigin zaman özleyeceksin bu günleri. Bir iki tane arkadaşın varmış sadece zaman sikintisindan dolayı gorusulemiyorsa sınavlardan sonra çıkıp bir kahve içersiniz. Derslerine akşamüstü ara verdiğin zaman şöyle tek başına da olsa bir çok hava al yürüyüş yap. Derslerini düzenli planli çalışırsan en zor dersleri bile rahatlıkla geçersin. Şu zamanlar arkadaşlarla görüşmemek daha doğru zaten tamamen derslere odaklanmış olursun
22yim. Bıkkınlığımın sebebi hiç keyif alamamam okuldan. Maddi zorluklar. Zor hocalar zor dersler.. keşke sevip sevildiğim biri olsaydı da daha rahat atlatabilseydim. Çok daha başka şeyler yaşadım ama uzun olur diye yazmadım toplam bi yorgunluk çaresizlik hissi
Denize kıyısı olan bir şehirde ogrenciysen eğer çik bir sahil kenarına git. Bak şu an ben sana nasıl özeniyorum biliyor musun :) Istanbuldaysan kalk beraber gezelim :))Çok tatlısınız:) o zaman iyi ki varsınız. Evet haftaya sınavlarım başlıyor bir program çıkarttım uymaya çalışıyorum. Ama çok fazlalar ve ayrıntı her şey. Bazen odaklanmakta zorluk çekiyorum gözlerim doluyor bi sonra tekrar toparlanmaya çalışıyorum. Bugünleri özlemem ama ondan eminim:)
Benim hayallerim bayadır kayıp :/ allah mutluluğunuzu daim etsin. Ben çok uzun süredir doğru insanı arıyorum hep iyisini hakettiğimi söylüyor ailem ve yakınlarım ama her önüme çıkn kişi beni yarı yolda bırakıyor. Nerdeyse doğru kişi bence artık gelsin ..İllaki biri çıkar bnm eşim 31 yaşındaydı geçen sene tanıştıgımızda ama hayata umutla bakıyordu ben sise 18 yaşındaydım ve bitik , yıkık bir haldeydim çekip aldı beni o yıkık hayatımdan kaybolan gidip hayallerimin arasından. Umudunu kaybetme kısmetin biryerlerde seni bekliyordur buna inan canım.
Keşke orda olsaydım :) ama geleceğim izmirdeyim ben yine denizimiz var şükür:) belki yollarımız düşer :)Denize kıyısı olan bir şehirde ogrenciysen eğer çik bir sahil kenarına git. Bak şu an ben sana nasıl özeniyorum biliyor musun :) Istanbuldaysan kalk beraber gezelim :))
Herşeyin bir yeri bir zamanı vardır canıö elbet birgün gelecektir ama geç ama erken .Benim hayallerim bayadır kayıp :/ allah mutluluğunuzu daim etsin. Ben çok uzun süredir doğru insanı arıyorum hep iyisini hakettiğimi söylüyor ailem ve yakınlarım ama her önüme çıkn kişi beni yarı yolda bırakıyor. Nerdeyse doğru kişi bence artık gelsin ..
Umarım daha geç kalmaz..Herşeyin bir yeri bir zamanı vardır canıö elbet birgün gelecektir ama geç ama erken .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?