Nereden başlayabilirim?

Coook tesekkur ederim.Evet,klasiklerin yaninda turk edebiyatindan da okumak istiyorum:)

Stk larda calismayi bana birisi daha onerdi.Napiyorsunuz mesela ?
Ben eğitim gönüllüleri vakfında çalışmıştım. Gönüllü eğitimleri oluyor onları alıyorsunuz sonra vakfın öncülüğünde çocuklarla bunları uyguluyorsunuz. Toplum gönüllüleri vakfı var onların daha da kapsamlı sanırım ama çalışmadığım için tam yorum yapamayacağım. İnternetten bu vakıfların birimlerini öğrenip gidip bi görüşün bence onlar yardımcı olurlar. Bulunduğum ilde işitme engelliler derneğinde çalışmıştım engellilerin sosyalleşmesi için. Sen herhangi bi stkdan başla gerisi gelir zaten çevrendikileri gördükçe daha çok çalışasın geliyor

Herkes her konuda her şeyi bilmek zorunda değil. O yüzden biraz ondan biraz bundan bilmeyi düşünmek yerine, kendi zevklerini, hobilerini keşfet, onlarla ilgili kendini geliştir ve bol bol kitap oku. Kitap okumak insanın kendini ifade etmesini, bakış açısını, birikimini çok çok yükselten bir şey. Öyle kültürlü olacağım diye deli gibi paralar harcamana, kurs kurs gezmene gerek yok. Oku, bol bol film izle. İzlediğin filmlerde, okuduğun kitaplarda merak ettiğin şeyleri araştır.

Sergileri gez, İstanbuldaysan bir sürü ücretsiz sergi, müze var gezebileceğin. Sonra gördüklerinden hoşuna giden bir şey olursa, onları araştır, yeni şeyler öğren, yeni sanatçılar keşfet. Ben Arter'deki sergilere bayılıyorum mesela. Orayı takip et. Daha 19 yaşındasın. Birikim kazanmak için çok zamanın var, bu yaşta her konuda bir şey bilmen gerekmiyor, aslında bu hiç bir zaman gerekmiyor. Bazı şeyleri, özellikle sevdiğin şeyleri çok iyi bilmen zaten seni yeterince kültürlü yapar. Bir de çok güzel siteler var, gerek etkinlikleri haber veren, gerek genel kültür konularıyla alakalı ya da edebiyat üzerine... Onları takip etmeye çalış.

Cok tesekkur ederim dediklerinizi dikkate alacagim:)

Yabancı diziler izleyebilirsin, bazı tur firmaları çok uygun fiyata tur düzenliyor onlara katılıp hem arkadaş edinebilirsin hemde sosyalleşirsin. Bence instgram hesabını da dondur ben öyle yaptım inan kafam çok rahat artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…