Hadi kız bir akılsızlık edip mesaj atmış ama cevap veren yürüyen senin eşin olmuş. Konuşmalarda kız nişanlısını övmüş, senin kocanda resmen seninle inat için evlendiğini söylemiş. Sen yarabandısın anla bunu. Adam seni o kızın yerine koymaya çalışmış ama konuşmalardan anlaşıldığı üzere başarılı olamamış, unutamamış kızı. Sen hala kızla nişanlısını hedef alıyorsun, asıl problem eşinde. Kimsenin kimseye cevap verme zorunluluğu yok, bana biri mesaj attığında ya siliyorum ya engelliyorum. Kocan bunu yapmamış, cevap vermek istemiş. Niye? Çünkü kızı unutamamış. Muhtemelen nişanlısıyla barışırlar, kız nişanlısına "bir anlık gaflete düştüm, yazdım ama sonra pişman oldum." der kendini affettirmeye çalışır. Zaten konuşmalarda ben nişanlımı sevmiyorum, aslında seni seviyorum gibi şeyler söylememiş kız, nişanlısını övmüş.
Bence de sen oturup kendi derdine yan, ayrıca boşanacağını da zannetmiyorum. Boşanmak isteyen kadın dünden beri 50 defa söylemişti ailelere. Senin niyetin bütün suçu ayrılığı kendine yediremediği için mesaj atan kıza yıkmak ve seni sevmeyen, seni yarabandı olarak kullanan kocanı aklamak. Başka hiçbirşey değil.