Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Valla oyle boyle kurulmus yuva olmaz olsun. Aile toplumun temeli. Ne kadar psikokojisi bozuk insan varsa oyle boyle kurulmus yuvalardan cikiyor. Kimsenin eglendigi yok ayrica konuyu en basindan beri takip ettim. Konu sahibinin kendine o kadar saygisi ve acimasi yok ki sinir etti burada insanlari.
Valla bu kadar sinir olmaya gerek yok. Ben de bu adamdan bi cacık olmayacağını düşünüyorum, boşanması hayrına olur, filikirlerimizi söyleyeceğiz elbette. Keşke de dinlese. Ama bu onun kararı, onun hayatı. Sırf burada konu açtı bi kaç cümle yazdık diye bizi dinlemezse dalga geçme aşağılama hakkımız doğmuyor. Konu sahibi evli adamla sevgili olan taraf değil aldatılan taraf. Şuan çok sağlıklı kararlar da alamıyor olabilir. Çok yeni nikah kıyılmış hemen üstüne bunları öğrenmiş bi şekilde karşısındaki kendisine inandırmaya çalışıyor kafası karışıktır normal bunlar. Her türlü anlayışa ihtiyacı var. Böyle dalga geçilmesini doğru bulmuyorum.
 
Valla bu kadar sinir olmaya gerek yok. Ben de bu adamdan bi cacık olmayacağını düşünüyorum, boşanması hayrına olur, filikirlerimizi söyleyeceğiz elbette. Keşke de dinlese. Ama bu onun kararı, onun hayatı. Sırf burada konu açtı bi kaç cümle yazdık diye bizi dinlemezse dalga geçme aşağılama hakkımız doğmuyor. Konu sahibi evli adamla sevgili olan taraf değil aldatılan taraf. Şuan çok sağlıklı kararlar da alamıyor olabilir. Çok yeni nikah kıyılmış hemen üstüne bunları öğrenmiş bi şekilde karşısındaki kendisine inandırmaya çalışıyor kafası karışıktır normal bunlar. Her türlü anlayışa ihtiyacı var. Böyle dalga geçilmesini doğru bulmuyorum.
Yoo hic de karsi tarafin kendini aciklamak icin yiprandigi falan yok. Sadece aramis. Yil olmus 2020 telefonla aramak ne buyuk çaba 👏 saglikli dusunemedigi konu sahibinin apacik ortada zaten biz hemcinsimiz daha fazla afedersiniz aptal yerine konmasin diye bir ton dil doktuk. Ama haklisiniz insanin kendine ettigini kimse etmiyor bize ne oluyorsa.
 
Akışta oturmuyor o mesajların orada olması da, sizin uzun uzun okuyacak zaman dilimi bulmanız da, telefona hemen bakmanız da. Yani "Allah görün istedi" de bir seçenek olmakla beraber, kurgu konu ihtimali daha olası geldi bana. Neyse.
Allahaskina olabilir yani. Fake konu yalan konu diye diye buraya yazamaz hale geldik. Herkes dedektif oldu pes! Sanki bunları yasayan yok!
 
Yoo hic de karsi tarafin kendini aciklamak icin yiprandigi falan yok. Sadece aramis. Yil olmus 2020 telefonla aramak ne buyuk çaba 👏 saglikli dusunemedigi konu sahibinin apacik ortada zaten biz hemcinsimiz daha fazla afedersiniz aptal yerine konmasin diye bir ton dil doktuk. Ama haklisiniz insanin kendine ettigini kimse etmiyor bize ne oluyorsa.
Olması gereken konusunda aynı fikirdeyiz. Ben de boşanması konusunda veya adamın yeterince çabalamadığı konusunda hemfikirim. Sadece bazı yorumların üslubu rahatsız ediyor.
 
Ne kadar eyleniyosunuz hanımlar. Çok komik konu tabi siz de haklısınız. Ayıptır günahtır ya. Öyle böyle kurulmuş bi yuva var ayrılsın veya ayrılmasın acı çeken bi kadın var neyiyle dalga geçiyorsunuz?
Ne acı çekmesinden bahsediyosunuz Allah aşkına daha ne yaşanmışki acı çekme modunada girmişler? Aslında amaç acı çekmemesi için uyarılarımız oldu robot değiliz ayrıca anlatmak istediğimizi farklı bir yorumla anlatmış olabiliriz burası tüm düşüncelere açık bir yer...özel bir konu olsa idi kendinde saklardı ben fikrimi istediğim şekilde beyan ederim istediğim yorumla...kimseyi üzdüğümü düşünmüyofum bazen böyle sert olmak gerekebiliyor ne kadar şakayla karışık olsada anlamıyorlar.burda öyle binlerce kişi akıl vermesine rağmen hala dediğinden yaptığı yanlışlardan geri vites yapmauanlar var...yazarız alan alır almayan almaz anlayana tabi...
 
konu sahibi ne yaptın? insanlar 33 sayfadır senin için yazışıyorlar.bari sonuç ne onu yazıp konuyu kapattır :KK14:
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben

Bencede madem yazıyosun cvp yaz da bizde konuyu önemseyen gerçekten fikir almak isteyen acı çeken üzülen biri olduğun kanaatine varalım😉 Fake olduğunu düşünüp dalgaya almaya başlıyoruz seni umarım bize kırılmıyorsundur konu sahibi🤣
arkadaş muhatap yok👀
 
canım sana şöyle söyliyim bilrmiyorm alakasızmı kalır ama tutarsın biyerlerinden....
benim görüştüğüm bir subay vardı evliliğimden önce.yani evliliğimden 5-6 yıl önce bitmiş bişeydi.evlendiğinin ilk haftası beni aramıştı eski sevgilim ve ben evlendim dedi beni bekleseydin ne olurdu sanki dedi denizciydi karaya da geçtim dedi.ben denizci biriyle açığını söyliyim evlenmek istemiyordum bida bi sebepti bana.ve karısı için o kadar kötü bir cümle kullandıki benim ağrıma gitmişti bir kadın olarak, işte o zamanın parası aylık 700-800 liraya tamah eden bir öğretmenle evlendim dedi.kendi görevdeyken beni aradı 1 hafta olmuş evleneli.neden beni arıyorsun dedim yaptığın ayıp değilmi dedim karına saygın bu kadarmı desim iykide senden ayrılmışım o kadının yerinde bende olabilirdim dedim bidaha beni rahatsız etme dedim suratına kapsttım hattımı anında değiştirdim( herkes benim gibi temiz süt emmiş olamıyo malesef aşifte biri olsa belkide görüşmeye devam ederdi) neyse...sonra yıllar sonra kötü niyetli değil bi bakayım dedim kendi asker olduğu için sosyal medya kullanmıyo sebebini bilmiyorum ama annesi üzerinden eşinin bilgilerine ulaştım ve gördümki 2 çocuğu var devam ediyorlar.he bilemem kendi aralarındaki geçenleri yaşananları ama bence çok kısa süre olmuş hemen hırslanma.belliki o kızda az değilmiş.meydanı ona bırakma.zaten onlar normaldede olamamışlar sebep sen değilsinki sen sonradan hayatına girmişsin eşinin.bırak yoluna bak sen.kocanada tavrın net olsun.en ufak bir hatanda affetmeyeceğimi başka kadınlarla örneklerle seni karıştırmaması gerektiğini hatta çocuk bile olsa gururunun ağır basacağını kafanda yanlış yollar varsa şimdiden net olması gerektiğini evliliğimizden emin değilsen bir çocuğun kanına girmemeniz gerektiğine işte kendince net konuş ve konuyu kapat uzatma sakın eğer ısıtıp ısıtıp önüne sürersen bıktırır yıldırırsın kendinden nefret ettirme.basit kadın olma net ol güçlü olduğunu göster söyle ama deşme umursama.ben diyceğimi dedim de kapat ama gözünde açık olsun.zekice kendini alçatmadan çok ele vermeden boş bırakma.eşinin telefonunda watsabında resmi ne????? onu mutlaka birlikte çekilmiş güzel bir poz koydur bak bakalım çekincesi varmı.koyup 1-2 gün sonra değiştirmek mi istiyor izle...bahaneler üretiyomu ben burda güzel çıkmamışım falan diye onlar hikaye...inanma...zor işler şu zamanda evlilik çok zor aklım olsaydı hiç evlenmezdim ahhhh ahhhhh ah...sen bi anda evlenmişsinde ne olmuş ben 6 yıl konuştum halim çokmu güzel:)) boşandım.çok uzun konuşmak çok seviceği anlamına gelmez.her erkek adam değildir adamlık yürek ister işte o da her erkekte yok malesef
Siz suan bekar mısınız ?
 
Bu konu benim de aklımda, merakla bekliyorum sizi konu sahibi... Umarım verdiğiniz karar sizin hayrınıza olur, daha fazla incinmezsiniz.
 
Ben konuyu biraz geç gördüm. Bir de karşı taraf açısından bakmak için yazmak istedim. Benim konuma bakarsanız, ben mesela evlendiği gün gerçekten hissettim. Nişanlı olduğunu bile bilmiyordum, hiç bir şekilde hayatında biri olduğundan dahi haberim yoktu. ama rüyama girdi o gün hiç aklımdan çıkmadı defalarca mesaj atmayı aramayı düşündüm ama kendimi durdurdum. Neredeyse bende bilmeden tam nikahında mesaj atacaktım. Sizinki gibi bir krize sebep olabilirdim. Arada gerçek duygular varsa bunlar oluyor hissediyor insanlar. Bence karşı tarafı arayarak yanlış yapmışsınız, bir kadın olarak onun yerinde olmak istemezdiniz inanın.
Bu adamlar yeni hayata başlamak istiyor ama beceremiyorlar. Eskiyle devam edecek kadar cesaretli de değiller.Eğer ki evliliği sürdürme kararı almışsanız bir şekilde evliliğinize ayak uyduracak geçecektir bunlar. İnanın o kadın da bu dengesizlikle vakit kaybetmek istemiyordur. Diyeceğim o ki, burada suçlu o kadın değil onun defterini kapatmadan sizinle evlenen kişi.
 
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
Boyle evlilik yurumez insan da hep suphe bosanin gitsin hatta belki bosanma degil de nikah iptali bile olabilir 3 gun olmus cunku
 
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
Bence gonder
 
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
Bence gönder kızın nisanlisina ben olsam öyle yapardım. Sen evlenmişsin obüru nişanlanmış bu neyin davasidir çok kavusmak istiyolarsa biz mani olmayalim kardesim de adamada. Evli adama yazarken dusunseymis gonder gitsin adamda bilsin hakki var bence
 
Ister çirkinlik deyin ister başka bir şey. Yaktım tüm gemileri. Kizin adininsoyadini her şeyini buldum. Sosyal medyası ayan beyan herkese açık. Nişanlısı etiketli her fotoğrafta. Buldum o nişanlıyı o bende olan fotograflari bir bir yolladim. Beni nasıl yaktilarsa yansınlar istedim.esim denilecek adamı da silip atmaya karar verdim. Bu zaten son hamle oldu. Nişanlıdan cevap gelmeden aaa kim aradı dersiniz. Eski sevgili.. nasıl çeçemkiriyor. Diyor ki bana yaptığın insanlık değil. Ben senin kocanı ayartmadım bir şey yapmadım benim onda ahım var benim onunla bitmeyen hesaplarım var ben bunları. yediremedigimden yazdım yıllardır bin pişman olmasını bekledim ama o öyle korkaktır ki gelip bunu söylemezdi ben yazarsam anlarim dedim o yüzden yazdım ona yemin ettim sana ben evli olduğunu bilmiyordum diye. Ant mi içti hayatımın içine etmeye lanet olsun diye saydırdı. Açtım ağzımı bende demediğimi bırakmadım. Bırak bu edebiyatları bu kadar tesadüf mü olur gayet biliyordun dedim. Benim derdim sen değildin ama o nişanlna acıdım dedim. Bir de bana laflar sokuyor ben inan nişanlımla bunun üstesinden gelirim çünkü ben onda senin kocanda olmayan adamı buldum. Sevmeyi onda öğrendim. Ne sanıyorsun ben onu dünyaya değişmem. Biz öyle seviyoruz biz bunun da üstesinden geliriz sen kendi derdine yan dedi yüzsüz. Hoş haklı yerleri de var ya. Öyle böyle kapattık eşimi de arayıp olan biten her şeyi anlattim aileye en kısa zamanda bildirim yapılacak her şeyi yapacagimi söyledim.
Güçlü olacağım bundan sonra bulussunlar kavussunlar nişanlı da çıkar aradan artık istediklerini yapsınlar. Ben yokum bitti.
en iyisini yapmışsın. şimdi onlar düşünsün.
 
Kafamda böyle bir soru işaretiyle yaşayamazdım ben aynı yatağa bile giremem tiksinirim kendimi fazlalık, ucube gibi hissederdim bilmiyorum ben devam edemezdim😭 hayatımın sonuna kadar gidecek bir travma😔
 
X