HaklısınızYani evet haklısınız, mantıklı olan ailenize yakın oturmak ama eşinize bunları söyleyip onu ikna etmeniz lazım. Biz ne yapabiliriz?
Ailemle aramda çok mesafe yok. Ama çocuğum olsa esimin istedigi mahalleden ev alsak anneme bırakamam işime göre ters istikamette kalıyor.Su an oturduğunuz yer ile ailenizin oturduğu yer arasında ne kadar mesafe var?
Eşinizle cocuk icin ben boyle düşünmüştüm. Bakici masraflari oldukca fazla. Cocuk olduktan sonra ona kim bakabilir bizim istedigimiz yerde bunun çaresini nasil bulabiliriz diye sor? Ailenin yanina tasinmaniz icin ısrar etme. Ben sadece oradakiler bize yardimci olur en az 1000 tl miz cebimizde kalir cocugumuz emin ellerde olur diye istedim de istemiyorsan tamam burda bakalim de. Nabzini biraz değiştir.Merhabalar. Ev almayı düşünüyoruz. Şehrin bir tarafında ailem ablam ve akrabalarım var. Orada satılık ev var eşime söyledim. Aileme yakın diye istemedi. Benim bir yanım orada oturmayı istiyor. Çünkü cocuk dusunuyoruz çocuğum olursa ailemin bahçeli evi var oraya bırakabilirim. Yine bikac akrabam çocuk bakabilir. Güvenebileceğim kişiler.
Eşim şu an yaşadığımiz yerden ev bakmak istiyor. Ama burada evler ailemin yaşadığı yere göre 20 30 bin daha fazla. Biraz merkeze yakin diye. Ve çok tanıdığım yok burada ileride bakıcı vs sorun olur diye düşündüm
Benim düşüncem mantıklı geliyor. Ama eşim beni anlamıyor. Ailem kimseye karışmaz. Kendi halinde sessiz kişiler. Şu an oturduğumuz eve bile biz çağırmadan hic gelmediler gelmezler zırt pırt.
Yakın olsak bile bizi rahatsız etmezler. Bize faydaları hep oldu.
Ablam anneme yakın. Yeğenim hep bahcede vs oynar coxuk icin cok iyi. Anneme hep yemeğe vs giderler.
Aileye yakın olmanın zararı ne.
Çocuk olduğunda bakımının kim tarafından yürütüleceğini konusmussunuzdur eminim eşinizle...onun fikri ne yönde ? Çocuk olduğunda sizin kreş yaşına kadar calismamanizi düşünüyor olabilir mi? Yoksa memleketten anam babam gelsin bizde kalsın onlar baksın mi diye planlıyor ?Ailemle aramda çok mesafe yok. Ama çocuğum olsa esimin istedigi mahalleden ev alsak anneme bırakamam işime göre ters istikamette kalıyor.
Çocuk olduğunda 2 yıl izin kullanabilirim. Ben max 1 yil kullanirim diye dusundum eşim bakıcı tutarız diyor. Anne babası gelmek istemezler. Zaten çok yakında değiller.Çocuk olduğunda bakımının kim tarafından yürütüleceğini konusmussunuzdur eminim eşinizle...onun fikri ne yönde ? Çocuk olduğunda sizin kreş yaşına kadar calismamanizi düşünüyor olabilir mi? Yoksa memleketten anam babam gelsin bizde kalsın onlar baksın mi diye planlıyor ?
Merhabalar. Ev almayı düşünüyoruz. Şehrin bir tarafında ailem ablam ve akrabalarım var. Orada satılık ev var eşime söyledim. Aileme yakın diye istemedi. Benim bir yanım orada oturmayı istiyor. Çünkü cocuk dusunuyoruz çocuğum olursa ailemin bahçeli evi var oraya bırakabilirim. Yine bikac akrabam çocuk bakabilir. Güvenebileceğim kişiler.
Eşim şu an yaşadığımiz yerden ev bakmak istiyor. Ama burada evler ailemin yaşadığı yere göre 20 30 bin daha fazla. Biraz merkeze yakin diye. Ve çok tanıdığım yok burada ileride bakıcı vs sorun olur diye düşündüm
Benim düşüncem mantıklı geliyor. Ama eşim beni anlamıyor. Ailem kimseye karışmaz. Kendi halinde sessiz kişiler. Şu an oturduğumuz eve bile biz çağırmadan hic gelmediler gelmezler zırt pırt.
Ablam anneme yakın. Yeğenim hep bahcede vs oynar coxuk icin cok iyi. Anneme hep yemeğe vs giderler.
Orta yolu bulun o zamanAilemle aramda çok mesafe yok. Ama çocuğum olsa esimin istedigi mahalleden ev alsak anneme bırakamam işime göre ters istikamette kalıyor.
kendi bakis acinizla haklisiniz. ben olsam ben dr sizin gibi dusunurdum..ama esiniz ailenizle yakin olmak istemiyor olabilir. saygi duymak lazim. o muhite alismis ve degistirmek istemiyor olabilir. ailenizin muhitini begenmiyir olabilir. cocuk icin farkli planlari olabilir. olabilir de olabilir yani. sizin kafa ve benim kafa ayni, cocuklar bahcede, kalabalikta, sevgi ile büyüsün, ama herkes boyle dusunmek zorunda degil.Merhabalar. Ev almayı düşünüyoruz. Şehrin bir tarafında ailem ablam ve akrabalarım var. Orada satılık ev var eşime söyledim. Aileme yakın diye istemedi. Benim bir yanım orada oturmayı istiyor. Çünkü cocuk dusunuyoruz çocuğum olursa ailemin bahçeli evi var oraya bırakabilirim. Yine bikac akrabam çocuk bakabilir. Güvenebileceğim kişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?