3. Çocuk sizce derken !?
Bu 2. , 3. Çocuklara KK üyeleri mi karar veriyor?!
Hayır büyü gibi saçma sapan şeylere inandığım yetmiyor gibi 30 dan sonra rahmini alıyorlar diyorsun. Bu zamanda bu cahillik pes ya...
Birinciye de biz karar veriyoruz ki.
Sistem bu
Elime kahvemi aldım bekliyorumhadi hanımlar tam sizlik bir konu olmuş
Harry'nin sınıf arkadaşı yaaEğer sadece Hogwarts'ta öğretmenlik yapıyorsanız içim rahatlayacak gerçekten.
Doktorlar boşuna doktor oluyo ki zaten
Adamlar 10 yıl boşa gidiyorlar o mekteplere
Bi hocayim diye gecinseler paraya para demezler
Doktordan çok hocalar kazanıyor daha dogrusu sarlatanlar
Yazık valla çok yazık cahillik pacadan akiyo
Aynen öyleOkuyup okuyup keyiflencen dimiii
neyyynmerhaba...
onca şey yaşadıktan sonra..her şeyi anlatmak öyle zor ki.. yazın boşanma davası açarken tam da...
her şeyin büyüden olduğunu öğrendik. bakımcı bir kadına gittik kızlar kendim görmesem inanmazdım. kadın elimdeki bir bardak suya okudu üfledi, bardak benim elimdeyken(içini de görebiliyorum) kaynamaya ve bulanmaya başladı. içinden 10 tane minik muska belirdi...
büyü yapıp evimin bahçesine gömmüşler yıllar önce..
o yüzden eşimle birbirimize öyle davranıyormuşuz.....
o evden taşındık, barıştık
şimdi maşallah çok hzurluyuz
oğlum bu ay 4 yaşını bitiriyor kızım martta 2 yaşını..ben öğretmenim bilen bilir..babanemiz bizimle kalıyor şükür. onunla da hiç sorunum yok. ben 3. bebeği istiyorum babane bizimleyken...ama psikiyatri ilaçları kullanıyorum bir yandan. eşim de çocuk istemiyor bu yüzden.
sizce 2 çocuk yeter mi gerçekten :/
bir de ailemde genetik jinekolojk sıkıntı var 30una kadar doğurdun doğurdun sonra vücut tümör üretmeye başlıyor rahim yumurtalık her şeyi alıyorlar.
28 yaşımdaym...ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?