nereden nereye...

Bize güvenip çocuk yapacaksan yapma.
Yani biz bakmayiz senin çocuğuna işimiz gücümüz var
3. Çocuğa hazır değiliz kk üyeleri olarak
Ama suya bidaha bak ordan görünür 3. Çocuk var mı yok mu

Büyü gibi konular açmak yasak. Hiç mi okumuyorsunuz şu site kurallarını ya...

Hayır büyü gibi saçma sapan şeylere inandığım yetmiyor gibi 30 dan sonra rahmini alıyorlar diyorsun. Bu zamanda bu cahillik pes ya...

Elime kahvemi aldım bekliyorum hadi hanımlar tam sizlik bir konu olmuş

2 çocuk ideal gibi ama ona yeterli sevgiyi ilgiyi maddi külfeti vereceksiniz sonuçta sizin tercihiniz...

Bir de su kaynamış Rusya"da bize kafa tutsun. Baksana üfleyerek su kaynatan insanımız bile var. Onların doğalgazın kalmadık.

Hayır büyü gibi saçma sapan şeylere inandığım yetmiyor gibi 30 dan sonra rahmini alıyorlar diyorsun. Bu zamanda bu cahillik pes ya...

Doktorlar boşuna doktor oluyo ki zaten
Adamlar 10 yıl boşa gidiyorlar o mekteplere
Bi hocayim diye gecinseler paraya para demezler
Doktordan çok hocalar kazanıyor daha dogrusu sarlatanlar
Yazık valla çok yazık cahillik pacadan akiyo

Öğretmensiniz büyücülerle uğrasıyorsunuz
Ailenizin genetiğin de kanser riski var bunu bile bile 3. çocuk istiyorsunuz
daha da fazla söze gerek yok

Aynen. Madem ailende genetik olarak böyle bir risk var gidip 3 4 ayda kontrol yaptır çocuk düşüneceğine...
Yıl 2016 olmak üzere hala o büyücü ve falcılara inananlar var.

Öğretmensiniz ve falcıya,büyücüye para mı kaptırıyorsunuz.Yazık şöyle düzenbazlara para kazandırmayın.Onlara verdiğiniz parayla fakir fukara sevindirseydiniz.Aldığınız duayla zaten herşeyiniz denk giderdi.Ayrıca bir brdak suya bakmış olmamış keşke yuvarlak küresine baksaymış

neyyyn

Şu suya bide benim için baksa benim odunun nesi varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…