nereden ped alabilirim?

Trendyol hızlı markette satılıyor şu an. Yasak olsa orada olmazdı diye düşünüyorum.

Burada tüm marketlerde alabiliyoruz, orası neresiymiş ki böyle saçma yasak koymuşlar.

Sabah beri kizim da gosteriyor
Sakadir diye guldum gectim.
Cidden pedi yasaklayan zihniyet bebek bezini de yasaklasin donuna etsin cocuklar
Hatta tuvalet kagidini da yasaklasin b*klu totomuzla yasagin bitmesini bekleriz...
Bu gercek olamaz.

Son düzenleme:
gittiğim marketlerden ve çalışanların söylediklerinden, sonra İnternete baktım tek değilmişim
Oturduğum muhitte bütün zincir marketlerin m..s, b.m, a...1., ş.k, c....a şubeleri var ve hiçbirinde öyle bir uygulama yok. Sizin marketler okuduğunu anlamayan cinsten sanırım, ped bir kadın için zaruri ihtiyaç

bazı üyeler beni manyak falan sanıyor herhalde. arkadaşlar yasakları getiren ben değilim. ben kendi gözümle gördüğümü ve internette okuduğumu yazıyorum. MARKETTEN PED ALAMADIM, VERMEDİLER, YASAK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. ben de size sorma gereği duydum. üstüme gelme sebebiniz nedir? salak salak yorumlar yazanlar oluyor. zaten sinirliyim...

o zaman oradan alayım çünkü 6. markete gidecekken polis durdurdu arabayla gittiğim için. ben de diyemedim ki ped arıyorum....
Hangi marketler onlar, zincir marketlerin hiçbirinde yok büyür birşey.
Biri değil beşinde de aynı şey olmuş demek, ne kadar enternasan.

Hangi marketler onlar, zincir marketlerin hiçbirinde yok büyür birşey.
Biri değil beşinde de aynı şey olmuş demek. .ne kadar enternasan.
İstanbul'da yaşıyorum. o kadar söyleyeyim. bakkal değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…