- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
Sizinkilr olayı yanlış anlamış biraz bence
bencede yanlış anlamışlar çok komik:))) bebek gibi geziyorum
Pet neden yasak olsun anlamıyorum5 markete gittim 5inde de jelatin gibi şeyler vardı sordum yasak dediler
İnsallah dogum kontrol lazimiyatlari da yasak degildir..iyice fokunu cıkardılar yav hahaha:))) bebek gibi geziyorum
o zaman oradan alayım çünkü 6. markete gidecekken polis durdurdu arabayla gittiğim için. ben de diyemedim ki ped arıyorum....Trendyol hızlı markette satılıyor şu an. Yasak olsa orada olmazdı diye düşünüyorum.
Oturduğum muhitte bütün zincir marketlerin m..s, b.m, a...1., ş.k, c....a şubeleri var ve hiçbirinde öyle bir uygulama yok. Sizin marketler okuduğunu anlamayan cinsten sanırım, ped bir kadın için zaruri ihtiyaçgittiğim marketlerden ve çalışanların söylediklerinden, sonra İnternete baktım tek değilmişim
yasak. az önce twitterda gördüm, reyona bant çekmişler bu nasıl bir yasak neye yönelik yasak anlayan anlatabilir mi yaaİnsallah dogum kontrol lazimiyatlari da yasak degildir..iyice fokunu cıkardılar yav hahaha
Hangi marketler onlar, zincir marketlerin hiçbirinde yok büyür birşey.o zaman oradan alayım çünkü 6. markete gidecekken polis durdurdu arabayla gittiğim için. ben de diyemedim ki ped arıyorum....
Sal gitsin pampaÇocuk bezi de yasaklanmıştır o zaman çocuğa bez yerine ne takalım
İstanbul'da yaşıyorum. o kadar söyleyeyim. bakkal değil yani...Hangi marketler onlar, zincir marketlerin hiçbirinde yok büyür birşey.
Biri değil beşinde de aynı şey olmuş demek. .ne kadar enternasan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?