nereden ped alabilirim?

Sanki dur böyle bir konu açayim geyik muhabbet gibi bir haliniz

Ped yasak olur mu hiç akıl mantık işi değil

Gidin markette var diyoruz bezle dolaşıyorum diyorsunuz o zaman sabredin 5 gün sonra bez kullanmaniza gerek kalmaiyacak

Yasak falan değil yahu neresi bu beş marketin de akıl tutulması yaşadığı güzide ilimiz merak ettim. Şikayet edin, eczaneden alabilirsiniz hakikaten alamıyorsanız.

yasak. az önce twitterda gördüm, reyona bant çekmişler bu nasıl bir yasak neye yönelik yasak anlayan anlatabilir mi yaa
Korona var şaaapmayin diyler herhalde..belki kıcta bezle gezmek ve heriflerle yatagi ayirmak bir korunma yontemiydi..
Bizi kurtaracak olan bulus ası degil buydu belki yarabbiiig

Sizin alamadığınıza inanıyoruz
Fakat ped yasak diye bi durum yok
Onu anlatıyoruz
Büyük ihtimalle kim karar verdiyse sizin şehirde biri işgüzarlık yapmış veya okuduğunu anlayamamış
A şehrinde ped yasak b şehrinde izinli değildir sonuçta
İlk kez sizden duyduk yasak olduğunu

Çözüm yolu da söylendi ya interney alışverişi ya eczaneler

Eskiden annelerimiz zamanın da pet mi vardı
Onlar bezle idare etmişler takin gitsin bi şey olmaz

tamam arkadaşlar, ben ruh hastasıyım ve eğlenmek için konu açtım... gerçekten bazılarınız saldıracak yer arıyor. genel olarak espirili biriyim zaten ve evet kıçımda bez var şu an. ben de yazdım komik olduğunu için. yaşadığım durum trajikomik zaten. ama sizler görmediniz diye başkaları yaşamamış olmuyor. yardimci olmak isteyen arkadaşlar oldular. daha fazla uzatmaya gerek yok.

sadece eczaneler satsın diye markette satışı yasaklanmış olabilir. eczaneye sordunuz mu?

İstanbul'da yaşıyorum. o kadar söyleyeyim. bakkal değil yani...
Bacım bende istanbulun büyük semtlerinden birindeyim. Az once eczane ve bime gittim satiliyordu. Yani olayı yanlış anlamışlar galiba saçma birşey çünkü siz genelgeyi gösterin. Veya gerçekten öyleyse vefa yardim merkezini arayın getirsinler

Biraz önce Migros'tan geldim, ped reyonları alışverişe açıktı. Sanırım gittiğiniz market yönetimi yasağı yanlış yorumlamış. Başka bir markete bakın ya da eczaneden satın alın.

şehir İstanbul

Gidebilcek biri varsa veya siz büyük marketlere bakın
Ben aldım çünkü bez falan bu sıcakta rahatsız eder

Sabah beri kizim da gosteriyor
Sakadir diye guldum gectim.
Cidden pedi yasaklayan zihniyet bebek bezini de yasaklasin donuna etsin cocuklar
Hatta tuvalet kagidini da yasaklasin b*klu totomuzla yasagin bitmesini bekleriz...
Bu gercek olamaz.
lu seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…