Daha iyi ya internetten alışveriş yapmak daha kolay küçük şehirlere göreşehir İstanbul
Sizin de mi İstanbul?Arkadaşım da alamamış
Yaw he he..İstanbul'da yaşıyorum. o kadar söyleyeyim. bakkal değil yani...
Fazla varsa gönderin zira yasssahlar uyzayavak gibiEski çarşafları atletleri dolayın totoya
Bende üçlü paket varAnam istanbul da yasaksa buralar da iyice yasak olur
Vah vah
Türkiye kan revan için de kadın olmak zor hele bu ülkede
Yok öyle bir şey dün ben gidip aldimarkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
Bu yasaklar da bizde böyle yaparak köşeyi döneriz belkiFazla varsa gönderin zira yasssahlar uyzayavak gibi
Bu yasaklar da bizde böyle yaparak köşeyi döneriz belki
Eskiler kıymete binecek
Gittiğiniz marketlere yazıyı gönderin. Ped de şampuan gibi bir kozmetik malzeme. Yasak değil. Dün marketteydim, böyle bir şey yok. Sizinkiler çok yanlış anlamış olayı. Ayrıca eczaneye de gidebilirsiniz.bazı üyeler beni manyak falan sanıyor herhalde. arkadaşlar yasakları getiren ben değilim. ben kendi gözümle gördüğümü ve internette okuduğumu yazıyorum. MARKETTEN PED ALAMADIM, VERMEDİLER, YASAK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. ben de size sorma gereği duydum. üstüme gelme sebebiniz nedir? salak salak yorumlar yazanlar oluyor. zaten sinirliyim...
Bende üçlü paket var
Az daha sıkışın da fahiş fiyatlara satayım
Ben İstanbul’da değilim ama arkadaşım orada. Pendik’te alamamışSizin de mi İstanbul?
Prezertif de yasam galiba gidip bakmali askindaİnsallah dogum kontrol lazimiyatlari da yasak degildir..iyice fokunu cıkardılar yav hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?