nereden ped alabilirim?

şehir İstanbul
Daha iyi ya internetten alışveriş yapmak daha kolay küçük şehirlere göre

Ayrıca yazdılar işte
İstanbulda ped alabilenler varmış
Sizin semt mi artık ne deniyorsa orada bi yanlış anlaşılma olmuştur büyük ihtimalle
Çünkü öyle bi yasak yok aslında
5 market de ortak nasıl yanlış anlamışlar ona da ayrı şaşırdım
Ama akıl tutulması herhalde

yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler İnternetten almayı deneyeceğim zira daha fazla bebek beziyle dolaşmak istemiyorum :))

ortalik karistirmak icin konu acmayin ya tamam bir market yanlis anladi 5i de mi yanlis anladi? hem de istanbul gibi yerde yani bakkal falan degil market diyorsunuz.

burada onceden konusuldu ya bu yasaklar, twitterda da genelgeyi yanlis anlayan bir marketin fotografi paylasildi, oradan esinlenip yazmis gibisiniz.

Anam istanbul da yasaksa buralar da iyice yasak olur

Vah vah

Türkiye kan revan için de kadın olmak zor hele bu ülkede

Yok öyle bir şey dün ben gidip aldim

şunu asla unutmayın, bir başkasının yaşayıp da anlattığı bir şey eğer çok doğaüstü bir şey değilse asla yaşanmamıştır bu, kesin yalandır vs. diyerek geçmeyin. umarım benzer bir şey yaşamazsınız. ne kadar kötü bir psikoloji biliyor musunuz? tek yaşıyorum, regl dönemini ambulanslarda sürünerek geçiren biriyim. ped bulamadım ve dakikalarca market market gezdim. arabayla aradığım için polisle uğraştım. burada gelmişsiniz yalan söylediğimi iddia ediyorsunuz daha kötü hissediyorum. umarım başınıza gelmez... sıcağın altında geberdim bütün gün

Gittiğiniz marketlere yazıyı gönderin. Ped de şampuan gibi bir kozmetik malzeme. Yasak değil. Dün marketteydim, böyle bir şey yok. Sizinkiler çok yanlış anlamış olayı. Ayrıca eczaneye de gidebilirsiniz.

of aynen canım geyik çekti işim yok burada elalemin saldırgan yorumlarıyla uğraşacağım. demek ki yaşadığım semt marketleri yanlış anlamış. Mune lütfen konuyu kapatabilir misiniz daha fazla bildirim almak istemiyorum. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…