Su soruya cevap verp oyle banlansaydı keske, bahanesi ne olcaktı acabaemniyet aradı ifade istiyor! bu konunu hatırlıyor musun ?
İnternette okuduğun haberlerden etkilenip halkı galeyana getirmek amaçlı açılmış konu diye biri gider şikayet eder sonra gelir 2017'de açtığın konunun ikinci bölümünü açarsın.
Emniyet ifademi alacakmış II
böyle halkı gaza getirecek konuların şakası da geyiği de olmaz.
Konu şikayet edildi ne yazmışlar biliyor musun ?
Bu popüler konuları siz mi açtırıyorsunuz? Bende lütfen halkı galayana getirici konu açılması sebebi ile İçişleri Bakanlığı'na, Cimer'e şikayet edin sonucu görelim dedim.... Lütfen başkaları da şikayet etsin konu gerçek ise market ceza alsın.
Fake bence çünkü böyle insanlar bir kuyuya taş atıyor sonrası belli her yerde yayılıyor gerçek sanılıyor. Twitter da olsun başka yerlerde olsun o kadar sahte haberler çıkıyor ki artık bu tarz şeyler okuduğumda inanmıyırumBen konunun fake olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş, sebebi marketlerin genelgeyi yanlış anlaması bence.
Ben de ciddi ciddi cevap verdim yorumları görmedenRegl iken fırça atmasını anlıyorum sinirli üstüne gitmeyelim
Ben baya teselli falan ettimBen de ciddi ciddi cevap verdim yorumları görmeden
BoşverBen de ciddi ciddi cevap verdim yorumları görmeden
Bazılarının amacı galeyana getirmek zatenFake bence çünkü böyle insanlar bir kuyuya taş atıyor sonrası belli her yerde yayılıyor gerçek sanılıyor. Twitter da olsun başka yerlerde olsun o kadar sahte haberler çıkıyor ki artık bu tarz şeyler okuduğumda inanmıyırum
Diyelim ki gerçekten satılmıyor, ki gıda, temizlik ve kozmetik dışındaki ürünlerin satış yasağı sonradan duyuruldu, marketlerin hepsi genelgenin hepsine hakim olmayabilir sonuçta satmıyor dedikleri kişiler şefinin müdürünün talimatını yerine getiren market çalışanları, onlar ne denirse onu yapmaya çalışan insanlar, diyelim ki yasak ama bu yasak 7 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecekti, cümle alem haberdar oldu, 70 yaşındaki annem belki duymamıştır diye sms atıp anne şu şu ürünler serbest diğerlerine 7 Mayıs'tan itibaren satış yasağı geliyor, aldıracağın bir şey varsa şimdiden aldır dedim, velhasıl duymayanlara da yakınları haber veriyor.5 market bir de istanbul demiyeydi iyiydi. Hani kucuk bir sehirdeyim 1 tane market var o da satmıyor deseydı derdik market yanlış anlamış.
Istanbuda 5 market gezeceksin bunlardan bir tanesi mesur zincir marketlerden biri olmayacak ki onlarda satış devam ediyor. 1 mahalleye 2 ser 3 er tane acamaya basladılar olasılığa uymaz bu durum.
Bugün bimde hala kaldirilmamsti pedlerarkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
Uyduruyorsunuz resmenarkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
+1Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş, sebebi marketlerin genelgeyi yanlış anlaması bence.
Haber sitelerınde sayfalarda bi bu resim var market çalışanlarından bence biri eğlenmek ve algı yaratmak adına bilerek böyle çekti attı medyaya yayıldı zira böyle bir şey yok. İlla bu konu değil bir resim paylaşıyorlar hurra yayılıyor sonra o resim geçmiş seneleri bırak başka ülkeden çekilmiş bile çıkıyor. Sahte haber yapmak artık çok kolayInstagram'da çokça böyle paylaşım gördüm çoğu yerler böyle satmıyoruz demiş konu sahibine inanıyorum başına gelmiştir böyle olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?